понеділок, 6 червня 2011 р.

GS107: приємна колірна різноманітність

Телефон GS107 має компактні розміри (103,9 x 43,5 x 12,9 мм), невелику вагу й доступну ціну. Модель представлена в трьох кольорах: класичному чорному, стриманому сірому й актуальному білому. Великі кнопки чітко відділені одна від одної, що особливо підійде людям похилого віку, яким важлива зручність при здійсненні дзвінків і написанні повідомлень. Яскравий 1, 5-дюймовий екран якісно відображає пункти меню, а також більші барвисті цифри при наборі телефонного номера. А бездротове Fm-Радіо дозволить бути в курсі останніх подій.

Серія Acer Travelmate 8×72 Timeline з новітнім процесором Intel Core

Що може бути краще, ніж збільшений час автономної роботи? Збільшений час автономної роботи й потужна система, що дозволяє виконувати самі ресурсномісткі завдання. Ноутбуки 8×72 нового покоління серії Acer Travelmate Timeline покликано забезпечити бездоганну продуктивність, високий ступінь безпеки й зручність керування при підвищеній продуктивності за рахунок більш, ніж восьми годин автономної роботи .

Ноутбуки нової серії Acer Travelmate 8×72 Timeline оснащені новітніми надшвидкісними процесорами Intel® Core™ i7, i5 і i3 з набором мікросхем Mobile Intel® HM55 Express, що поєднують високу продуктивність із енергоефективністю за рахунок використання технології Intel Turboboost, яка забезпечує динамічне прискорення відповідно до навантаження й оптимізує енергоспоживання, зводячи його до мінімуму для незадіяних ядер. Ноутбуки Travelmate дозволяють швидше виконувати самі ресурсномісткі завдання – від одночасного виконання декількох завдань до створення й редагування цифрового відео, музики й фотографій. Відмінні графічні розв’язки забезпечують найвищу якість зображення з більш насиченими й природніми кольорами й високим ступенем деталіровки.

Високу продуктивність доповнює ряд енергозберігаючих технологій, що дозволяють збільшити час автономної роботи. Нові ноутбуки Travelmate оснащені РК-дисплеями Acer Cinecrystal™, що дозволяють заощадити до 33% електроенергії в порівнянні зі стандартними дисплеями ноутбуків. Крім того, кнопка Acer Powersmart дозволяє регулювати час автономної роботи й вибрати між високою продуктивністю й енергозбереженням. Одне натискання кнопки Powersmart дозволяє включити функцію Acer Powersmart Management і застосувати розширені настроювання для збільшення часу автономної роботи. Здійснюйте контроль, заощаджуйте електроенергію й підвищуйте продуктивність одним рухом!

Завдяки адаптивному режиму зарядки, адаптер Acer Powersmart автоматично перестає використовувати електроенергію при досягненні повного заряду батареї, що дозволяє заощадити до 66% електроенергії в порівнянні зі стандартним адаптером.

Незабутні враження з новим телевізором LG PK960

LG Electronics представляє плазмовий телевізор з дизайном BORDERLESS™ із флагманського сімейства INFINIA – PK960. Нові моделі з дозволом Full HD стали тонше своїх попередників: їх глибина становить усього 5 см. Чудове зображення PK960 є результатом використання цілого комплексу прогресивних технологій: фільтра Trublack, технології Protective Skin Glass і 600 Гц Sub-Field Driving Max, функції Dual XD Engine. Netcasttm забезпечує доступ до таких онлайн-сервісів, як інтернет-альбоми й потокове відео. Новий плазмовий телевізор представлений в діагоналях 50″, 60″.

Samsung представляє новий плеєр YР-U5

Новий плеєр призначений для тих, кому потрібно тільки відтворення аудіоряду й не потрібні відео- або інші мультимедійні можливості. У першу чергу, Samsung YР-U5 орієнтований на аматорів спорту й тих, хто стежить за своєю фігурою. «Спортивна» спрямованість плеєра очевидна з першого погляду: компактний корпус із міцного пластику з великою мультифункціональною навігаційною клавішею й контрастним монохромним дисплеєм ідеально підходить для використання під час пробіжок або занять у спортзалі. Кліпса для кріплення на одязі й компактність плеєра дозволяють не турбуватися про те, куди його покласти.

Крім високоякісного відтворення всіх розповсюджених цифрових музичних форматів і Fm-Радіо c RDS (з можливістю запису), коштовною перевагою цього плеєра є функція «Фітнес». У цьому режимі плеєр визначає навантаження й витрачені калорії під час перегонів або занять у спортзалі, веде історію тренувань і допомагає відслідковувати прогрес.

вівторок, 17 травня 2011 р.

На український ринок виходить новий плазмовий телевізор LG PQ6000


LG Electronics представляє плазмовий телевізор PQ6000 з діагоналями 50″ і 42″. Завдяки своєму одношаровому дизайну нова модель доповнить інтер'єр будь-якого стилю.
Високу чіткість зображення забезпечує технологія 600Гц Sub-field Driving у комбінації з мега контрастністю 2 000 000:1 і роздільною здатністю HD Ready (1365х768 для 50″ і 1024х768 для 42″). Крім того, модель має гарні енергозберігаючі показники й безпечна для навколишнього середовища.

Зовнішній вигляд PQ6000 без традиційної рамки навколо екрана (так звана технологія одношарового дизайну) робить телевізор візуально «невагомим». Це значно підсилює ефекти під час перегляду: увага акцентується безпосередньо на зображенні.

Роздільна здатність HD Ready забезпечує високоякісну картинку, а технологія 600Гц Sub-field Driving, з високою точністю реагуюча на зміни на екрані, чітко відображає динамічні й статичні сцени. Особливістю технології є те, що кожний кадр розбивається на 12 суб-полів замість звичайних 8, характерних для більшості телевізорів, що дозволяє добитися високої чіткості кожної деталі. Динамічна контрастність 2 000 000:1 у комбінації з антибліковым покриттям дозволяє добитися точної передачі відтінків чорного й білого й ідеально відтворює яскраві, багаті деталі, при цьому не наносячи шкоду очам.

Телевізор PQ6000 підтримує формат відтворення фільмів DivX за допомогою порту USB 2.0. Передбачена можливість налаштовувати зображення по декільком параметрам у різних режимах (Експерт, АВ режим, Picture Wizard). Функція 24p Real Cinema дозволяє дивитися фільми зі швидкістю, на якій вони були зняті. Крім того, PQ6000 оснащений цифровим DVB-T тюнером, який підтримує такий формат віщання, як MPEG-4.

PQ6000 – це економічно вигідне і екологічно безпечне рішення . Завдяки технології Smart Energy Saving Plus контролюється підсвічування, а в режимі очікування електрика практично не споживається, що дозволяє заощаджувати до 50% електроенергії. Цифровий датчик (Intelligent Sensor), що реагує на освітлення в кімнаті, дозволяє настроїти зображення залежно від зовнішніх умов, що також сприяє енергозбереженню.

Новий плазмовий телевізор відрізняється бездоганним відтворенням звуку. В PQ6000 застосована технологія Clear Voice II, яка дозволяє регулювати рівень голосу в 12-рівневому діапазоні (-6 до +6), роблячи його виразним навіть на гучному звуковому фоні. Крім того, передбачені автоматичні попередні налаштування: 8 режимів зображення та 5 режимів звуку.

Телевізори оснащені дво-полосною системою Invisible Speaker (сховані динаміки) з 4 динаміками, які забезпечують якісний об'ємний звук, не порушуючи цілісності дизайну.

Рознімання HDMI (версія 1.3) дозволяють підключати різні мультимедійні пристрої. Телевізори підтримують систему SIMPLINK, що дозволяє здійснювати керування всіма підключеними мультимедійними пристроями за допомогою одного дистанційного пульта.

Samsung анонсує монітори серій 30 і 90


Samsung поповнила свою лінійку моніторів новими моделями серій 30 і 90. Усі моделі одержали внутрішні HDTV-тюнери для приймання ATSC-сигналів. Також всі підтримують роздільну здатність 1080p, технологію Picture in Picture (PiP), так що користувачі можуть одночасно працювати за комп'ютером і дивитися TV без другого монітора. Усі моделі одержали по два виходи HDMI.

Монітори серії 30 містять у собі 21,5-, 23- і 24-дюймову моделі з LCD-панелями з рівнем динамічної контрастності 70 000:1. Вони мають 3-ватні динаміки й підтримують Dolby Digital Plus, а їх вартість становить від 270 до 330 доларів. У серії 90 представлена тільки одна модель - FX2490. Монітор має 24-дюймову панель із LED-підсвічуванням і рівнем динамічної контрастності 5 000 000:1. Новинка має вбудовані 5-ватні динаміки, а її вартість становить 420 доларів.

K100D Super – нова "зеркалка" від Pentax


Компанія Pentax випустила нову цифрову дзеркальну камеру K100D Super, основою для якої послужила вже відома користувачам зеркалка K100D. Особливість новинки - система стабілізації зображення Shake Reduction, а також підтримка Dust Removal - технологія видалення пилу із сенсора.

Модель обладнана 6-мегапіксельним CCD сенсором і 2,5-дюймовим РК дисплеєм і "упакована" у міцний і ергономічний корпус. Дзеркальний видошукач, 11-крапковий автофокус і широкий набір автоматичних режимів доповнюють переваги камери.
Фотографії K100D Super зберігає на картах пам'яті SD/SDHC.

Компактна Full HD-камера PRAKTICA DVC 10.1 HDMI


На офіційному сайті компанії Pentacon з'явився опис нової портативної цифрової камери PRAKTICA DVC 10.1 HDMI, здатної записувати відео у форматі MP4 H.264 з Full HD -роздільною здатністю 1920x1080 пікселів, а також робити JPEG-фотографії з максимальною роздільною здатністю 3264x1840 пікселів.

Апарат схований у привабливий чорний корпус із габаритами 113x45x64 мм і важить 210 г. Пристрій оснащено 1/2,3-дюймовим CMOS-сенсором з роздільною здатністю 10 Мп (чутливість від 50 до 400 одиниць ISO), стабілізатором зображення, об'єктивом з 5-кратним оптичним зумом (діапазон еквівалентних фокусних відстаней від 35 до 175 мм), системою 10-кратного цифрового збільшення, а також 3-дюймовим сенсорним TFT-дисплеєм з роздільною здатністю 960x240 пікселів.

Увесь знятий матеріал зберігається на карту пам'яті стандарту SDHC, а в якості елемента живлення виступає літій-іонний акумулятор. Що ж стосується комунікаційних можливостей новинки, то вони представлені інтерфейсом USB 2.0, портом HDMI і AV-виходом з підтримкою NTSC/PAL.

субота, 9 квітня 2011 р.

LG Maestro Inverter: Eco Eye і найнижчий рівень шуму

MAESTRO Компанія LG повідомляє про початок поставок інноваційної інверторної системи Maestro Inverter. Унікальна система подачі повітря в комбінації з мінімальним рівнем шуму (19 Дб) створять атмосферу незабутнього комфорту й здоров'я в будинку. Завдяки запатентованій технології LG Eco Eye, система набудовує повітряні потоки, враховуючи пересування людей у приміщенні. Eco Eye автоматично розпізнає присутність людини й направляє повітряні потоки таким чином, щоб уникнути їхнього прямого влучення на людину.

четвер, 7 квітня 2011 р.

Samsung представляє цифрову фоторамку 700Z з OLED-дисплеєм

Компанія Samsung Electronics представила на виставці Consumer Electronics Show витончену цифрову фоторамку 700Z з 7-дюймовим дисплеєм на основі органічних світлодіодів з активною матрицею (AMOLED). Новинка була визнана гідною нагороди CES 2010 Innovation Award.     
 
Висока якість картинки в будь-яких умовах
Самосвітний AmoLED-дисплей фоторамки відображає яскраве й контрастне зображення з роздільною здатністю 1024 x 600 як в умовах яскравого освітлення, так і в темряві. Завдяки широким кутам огляду - 180 градусів - картинка на екрані виглядає відмінно практично при будь-якому куті зору. Малий час відгуку матриці (0,01 мс) дозволяє c успіхом використовувати 700Z для відтворення відео й телепередач.      
Підтримка Bluetooth дає можливість без проводів передавати на фоторамку знімки із сумісних пристроїв, включаючи мобільні телефони, а також обмінюватися фото з іншими рамками 700Z.
  
Гармонія дизайну й функціональності
Завдяки чудовому ультратонкому дисплею й складній підставці у вигляді букви L, Samsung 700Z перетворюється в багатофункціональний пристрій відображення. Крім функції декоративної фоторамки, новинка може виконувати роль допоміжного монітора для домашнього або офісного ПК за допомогою USB-підключення. Відмінний варіант для користувачів, які прагли б сполучити додатковий монітор і фоторамку в одному пристрої для економії місця на звичайно тісному офісному столі.
Крім елегантного зовнішнього вигляду, дизайн Samsung 700Z відрізняється високою енергоефективністю. AmoLED-дисплею не потрібне підсвічування, що означає не тільки меншу товщину екрана, але й низьке енергоспоживання.

Samsung представив запам'ятовувальний пристрій на чипах MLC NAND

Компанія Samsung Electronics, світовий лідер у сфері передових напівпровідникових технологій, перша в галузі початку масовий виробництво мікросхем флеш-пам'яті NAND з 3- бітною архітектурою багаторівневих гнізд (MLC).

Нові мікросхеми випускаються з кінця листопада по технологічних нормах 30-нанометрового класу. Ці мікросхеми будуть використовуватися у флеш-модулях NAND у комбінації з фірмовими контролерами пам'яті NAND з 3-бітними гніздами. Спочатку на базі таких флеш-модулів Samsung планує випускати карти пам'яті micro Secure Digital (microsd) об’ємом 8 гігабайт (ГБ).

Чипи пам'яті NAND з 3-бітною багаторівневою архітектурою гнізд підвищать ефективність накопичувачів на базі NAND на 50 % у порівнянні з 2-бітними чипами MLC NAND. Нові 3-бітні мікросхеми дозволять створювати ефективні накопичувачі на основі пам'яті NAND у формфакторах USB-пристроїв, а також карт microsd.

Samsung представив запам'ятовувальний пристрій на чипах MLC NAND об’ємом 16 Гб, виконаних по технологічних нормах 50-нанометрового класу. Масове виробництво мікросхем NAND з 3- бітною архітектурою багаторівневих гнізд по технологічному процесі 30-нанометрового класу дозволить створювати високоємні чипи (32 Гб і більш) для зберігання відео.

Цифрові фоторамки 87H/107H

Samsung розширив модельний ряд цифрових фоторамок двома новими моделями: 8-дюймовою 87H і 10-дюймовою 107H. Новинки виконані в дизайн-концепції Crystal Design - напівпрозора рамка дисплея створює відчуття легкості й ефектно виглядає при будь-якому освітленні. При цьому надтонкий корпус фоторамки товщиною всього 23 мм не тільки стильно виглядає, але й дозволяє заощаджувати простір на робочому місці. 1 ГБ вбудованої пам'яті дає можливість зберігати у фоторамці велика кількість улюблених знімків, які можуть поміняти один одного у вигляді слайд-шоу. Фоторамку можна також використовувати в якості додаткового монітора для ПК, підключивши її до комп'ютера через USB-інтерфейс.

LCD-монітор для ноутбуків LD190N

19-дюймовий монітор Samsung LD190N у тонкому глянцево-чорному корпусі призначений для ролі другого дисплея в сучасних стильних ноутбуків. У ньому реалізована функція інтелектуальної зміни розміру картинки, завдяки якій зображення формату 4:3 з ноутбука може відображатися на моніторі з кинотеатральним співвідношенням сторін 16:9, що згодиться як при розвагах, так і в роботі.

Модель має роздільну здатність 1366 x 768 пікселів, коефіцієнтом динамічної контрастності 20 000:1 і демонструє час відгуку 5 мс.

LCD-монітори P2370HD і P2350

Моделі моніторів Samsung серій Р50 і P70 - P2370HD і P2350 - мають украй високий коефіцієнт динамічної контрастності - 50 000:1. У комбінації з малим часом відгуку матриці (2 мс в P2350 і 5 мс в P2370HD) це дозволяє їм демонструвати просто приголомшливу якість картинки навіть при відображенні швидкорухаючих об'єктів.
P2370HD з першого погляду зачаровує своїм повітряним дизайном: завдяки витонченій прозорій підставці створюється враження, що екран монітора парить у повітрі. На висоті й дизайн моделі P2350 - вивірені лінії задньої панелі його корпуса нагадують грані дорогоцінного каменю. Особливий шарм новинкам надають кнопки керування - варто лише торкнутися рамки монітора, і невидимі до цього сенсорні кнопки загоряться приємним м'яким світлом.

Ще одна незаперечна гідність моделі P2370HD - вбудований ТВ-тюнер, завдяки чому цей монітор може стати гідною альтернативою сучасному LCD-телевізору. Причому для перегляду телепередач підключення до комп'ютера не потрібно.

вівторок, 1 березня 2011 р.

LG представляє нову серію моніторів Color Pop

Нові монітори LG W30 Color Pop відрізняються тонким корпусом, товщина якого в самій товстій його частині становить усього – 37 мм. Дана лінійка представлена більшим вибором колірних розв’язків, включаючи чорний, рожевий, фіолетовий, зелений і синій. Крім того, монітор має глянсову рамку, із двома відтінками. Таким чином, монітори Color Pop послужать не тільки в якості екрана для комп’ютера, але й у якості модного аксесуара, що відбиває індивідуальність користувача.

Функціональність і технічні можливості моніторів Color Pop не поступаються їхньому стильному зовнішньому вигляду. Серія представлена діагоналями 18,5” і 21,5” з дозволом 1366 x 768 і 1920 x 1080 пікселів відповідно. Усі моделі відрізняються якісним зображенням; а рівень контрастності 30 000 :1 забезпечує яскраву чітку картинку.

Крім того, моделі Color Pop можуть бути використані як у якості моніторів для настільних комп’ютерів, так і в якості другого монітора для ноутбуків. Таким чином, можна займатися пошуком в Інтернеті й працювати з текстом за ноутбуком і одночасно дивитися відео на другому моніторі Color Pop, також з додатковим екраном легше створювати документи або слайди для презентацій.

Sigma DP1 – DSLR-технології в компактнім тілі

Компанія Sigma на виставці фототехніки у г. Лас-Вегас (США) офіційно представила громадськості, анонсовану ще на Photokina, цифрову компактну фотокамеру Sigma DP1, орієнтовану на заможних фотолюбителів. Представлена фотокамера виявляє собою цікаву компактну реінкарнацію старшої цифрозеркальной сестри Sigma SD14.

Молодша модель оснащена точно таким же великим, зовсім не характерним для компактів, КМОП-сенсором Foveon X3, габарити якої 20,7х13,8 мм, що приблизно в 12 раз більше, чим у застосовуваних у стандартних “мильницях” аналогів. Нагадаємо, що сенсор Foveon X3 складається із трьох шарів світлочутливих елементів, що роздільно поглинають синій, зелений і червоний кольори. Кожний із трьох шарів містить 4,7 мільйона ефективних пікселів, що часто, винятково в рекламних цілях, перетворюється в 14-мегапіксельну роздільну здатність.

Крім сенсора, Sigma DP1 успадкувала від старшої сестри процесор обробки зображень True, яскравий 2,5-дюймовий ЖК-екран, що потіснився на задній стінці для розміщення великої кількості елементів керування, та швидкий затвор з мінімальним часом спрацьовування в 1/4000 секунди. Список особливостей фотокамери завершують ширококутовий , трохи темнуватий, фікс-об’єктив та оптичний видошукач VF-11.

VITO Remote: перетворюємо Windows Mobile смартфон в універсальний пульт ДУ

Розробник програмного забезпечення VITO Technology обновив програму VITO Remote для смартфонов на базі Windows Mobile. Програма дозволяє використовувати смартфон у якості універсального пульта дистанційного керування для домашньої аудіо й відео техніки. Для “навчання” смартфона знадобиться зв’язати його зі звичайним пультом ДУ, а потім натискати поперемінно кнопки на смартфоні із кнопками на пульті. VITO Remote запише всі налаштування для кожного пристрою окремо.

У новій версії VITO Remote 1.3 з’явилися нові скіни, а також підтримка дисплеїв з роздільною здатністю 176×220 пікселів і 320×240 пікселів, на додаток до підтримуваної раніше роздільної здатності 240×320. Таким чином, розширюється список підтримуваних моделей смартфонів. Вартість повної редакції програми становить $15,95. Підтримуються смартфони на базі Windows Mobile 2003/SE, 5.0.

LP-XP100L: поліпшений проектор від SANYO

Японська компанія SANYO, світовий лідер в розробці сучасних технологій, представив новий високотехнологічний портативний проектор LP-XL100, яскрава передача кольорів якого досягається за рахунок 6500 люменів.

Цього року SANYO уже випустило дві моделі проекторів: LP-XF47 і LP-XL50 c ультра-короткими фокусними лінзами. Остання ж модель відрізняється тим, що картинка виходить максимально яскрава й насичена. Пристрій ідеальний підходить для великих кабінетів, залів засідань, для проведення семінарів або бізнес-презентацій.

BenQ X735: нова ультратонка 7-мп камера

Компанія BenQ оголосила про розширення своєї серії ультракомпактних цифрових фотокамер і представила 7-мп камеру BenQ X735. Вона розміщується в корпус із нержавіючої сталі товщиною всього 12,5 мм і обладнана об’єктивом smc Pentax.

З характеристик пристрою виробник відзначає функцію автоматичного розпізнавання особи, що забезпечує визначення до 9 осіб в одній сцені, систему Super Shake Free, що підвищує чіткість одержуваних знімків, 29 режимів зйомки й багато чого іншого. Новинка з’явиться в продажі в країнах Латинської Америки, Європи й Азіатсько-Тихоокеанського регіону.

вівторок, 1 лютого 2011 р.

JVC PICSIO GC-FM1: А навіщо нам меню? Нам меню не потрібно!

Компанія JVC представила серію “кишенькових” HD-відеокамер. Даний пристрій, на думку компанії, повинен задовольнити запити тих, хто прагне мати недорогу, компактну та просту камеру, здатну записувати HD-відео й робити знімки досить високої роздільної здатності . Самою складною частиною інтерфейсу камери інженери компанії вважають меню. Тому від нього було вирішено відмовитися. Усі режими вибираються просто – шляхом натискання відповідної кнопки на корпусі. При цьому за рахунок простоти самого пристрою їх кількість залишилася в межах розумного.

В іншому JVC PICSIO GC-FM1 досить звичайний камкодер. Пристрій оснащується 8-МП 3,2-дюймової CMOS матрицею, об’єктивом з 4-кратним цифровим збільшенням, цифровим стабілізатором і 2-дюймовим екраном. Камкодер може записувати відео від QVGA- роздільної здатності зі швидкістю 30fps до 1440×1080 зі швидкістю 30fps у форматах MPEG-4, AVC, H.264, MOV і аудіо у форматі AAC.

Фотографії модель одержує до 8 МП (3264 x 2448 точок) в JPEG-форматі. JVC PICSIO GC-FM1 має HDMI і AV виходи, а також слот для карт пам’яті SD/SDHC-формату й портом USB 2.0. Його час роботи без підзарядки становить до 96 хвилин. Розміри становлять 53х97х17 мм, а вага – 95 грам.
Модель уже вийшла в продаж і її вартість становить $200.

Мініатюрна відеокамера Flip Minohd запише відео в 720p

Компанія Apple не дуже давно додала в можливості свого плеєра iPod Nano запис відео, перетворивши його в мініатюрну камеру. Компанія Flip, що спеціалізується на різноманітних мобільних засобах запису відео, вирішила відповісти гігантові, випустивши оновлену версію відеокамери Flip Minohd зі збільшеним до 8 Гб розміром пам’яті. Пристрій здатний записувати відео в форматі 720p і виводити його на зовнішній екран через порт HDMI.

Для простого обміну даними й зарядки пристрою передбачене рознімання USB. Довжина діагоналі вбудованого РК-дисплея збільшилася до двох дюймів (у попередньої моделі було півтора). Flip Minohd можна придбати вже зараз, коштує пристрій 320 доларів. Це досить відчутна сума, так що необхідно сказати, що в пристрою з якихось причин повністю відсутня функція стабілізації зображення, так що зняти гарний ролик вдасться тільки людям із залізною твердістю руки.

LG представляє М62 – нову серію моніторів із ТВ-тюнером

LG Electronics анонсує вихід на український ринок нового монітора із ТВ-тюнером і додатковими функціями для розваг. Новинка розрахована на невеликі приміщення і доступна в діагоналях від 18,5 до 27 дюймів. Монітори LG серії M62 забезпечують виняткову якість зображення для телебачення у форматі HD, фільмів у форматі Blu-ray, комп’ютерних ігор, фотографій і іншого контенту.

Для забезпечення якісної телетрансляції монітор LG M62 оснащений цифровим тюнером DVB-T і підтримує формат MPEG4, який багато в чому перевершує формат MPEG2. Пристрій підключається до різноманітного мультимедійного встаткування, а зображення можна переглядати у форматах HD або Full HD.

Моделі, що підтримують формат Full HD, здатні відтворювати фільми та ігри з консолей останнього покоління з найвищою на сьогоднішній день роздільною здатністю і чудовою якістю картинки. Час відгуку матриці 5 мс забезпечує чіткість зображення навіть при трансляції фільмів з об’єктами які швидко рухаються, спортивних програм і комп’ютерних ігор. Можливість налаштування екрана дозволяє показувати як широкий формат зі співвідношенням сторін 16:9, так і стандартний формат 4:3 з однаковою чіткістю.

Крім того, монітор M62 відтворює широкий спектр форматів аудіо- і відеофайлів безпосередньо через USB, без необхідності підключення персонального комп’ютера.
При підключенні до комп’ютера дана модель успішно функціонує як першокласний монітор, адаптований для безлічі мультимедійних і робочих додатків. Монітор має відмінні можливості для підключення через рознімання HDMI, DVI-D і D-sub. Високоякісні вбудовані динаміки та вхід для навушників дозволяють використовувати монітор як аудіосистему високої точності без додаткового встаткування.

Дві нові цифрові компактні камери від Pentacon

Асортимент компактних цифрових камер PRAKTICA, що випускаються компанією Pentacon недавно поповнився двома новинками, які, швидше за все, зацікавлять починаючих фотолюбителів.

Модель PRAKTICA DPix 5200 обладнано 1/2,5-дюймовим CMOS-сенсором з роздільною здатністю 5,03 Мп (чутливість 100/200 одиниць ISO), має об’єктив з фіксованим фокусом і обладнана системою 8-кратного цифрового збільшення.

У свою чергу PRAKTICA DCZ 7.4 – це 7,38-мегапіксельна камера з 1/2,5-дюймовим ПЗС-сенсором, об’єктивом з 3-кратним оптичним зумом, системою 5-кратного цифрового збільшення й 2,4-дюймовим TFT-дисплеєм з роздільною здатністю 110000 пікселів.

Можливість одержання JPEG-фотографій з максимальною роздільною здатністю 3072×2304 пікселя, а також записи відеороликів в Avi-Форматі з дозволом до 640 x 480 пікселів при частоті 30 кадрів у секунду.

У якості елементів живлення пристроїв використовують дві АА-батарейки, а от про вартість і строки початку масових продажів новинок поки нічого не повідомляється.

Full HD камера JVC GZ-HM1S: до 600 к/с

Для користувачів, які бажають запам’ятати кращі моменти життя у відео високої якості, компанія JVC представила нову відеокамеру серії HD Everio – GZ-HM1S. Ключовою особливістю камери є КМОП-сенсор з технологією заднього підсвічування, який забезпечує зйомку відео з роздільною здатністю Full HD 1920х1080 пікселів і фотографій з роздільною здатністю до 10 Мп.

Також GZ-HM1S включає зум-об’єктив Konica Minolta з 10-кратним збільшенням і оптичною стабілізацією зображення, 64 Гб вбудованої пам’яті, гніздо для карт пам’яті SD/SDHC, можливість ручного контролю деяких параметрів зйомки, що розширює творчі обрії.

Також відзначається висока чутливість ISO 6400 і режим високошвидкісної відеозйомки зі швидкістю 600 кадрів у секунду, що дозволяє створювати відеоролики з ефектом уповільненого руху.

понеділок, 3 січня 2011 р.

Logitech анонсує Logitech Wireless Desktop MK710

Logitech анонсує Logitech Wireless Desktop MK710. Неважливо, чим ви вирішили зайнятися: перевірити пошту, обновити статус на сайті Facebook або просто пробігтися по Інтернет-магазинам, у кожному разі завжди хочеться проробити це з максимальною зручністю. Щоб забезпечити користувачеві комфортне спілкування з ноутбуком у будь-яких умовах, компанія Logitech представила сьогодні свою нову розробку Logitech Wireless Desktop MK710 — перший комплект клавіатура + миша із тривалістю роботи від батарейок до трьох років для обох обладнань; також варто відзначити малюсінький приймач Logitech Unifying, зручні клавіші, виконані за технологією Logitech Incurve keys, і режим надшвидкого прокручування.

“Ми не замислюємося про необхідність заміни батарей, поки якесь із обладнань раптом не перестане працювати”, – сказав Рорі Дулі, старший віце-президент компанії Logitech і керівник підрозділу по випускові засобів керування. “Нам удалося першими продовжити термін служби одного комплекту батарейок до трьох років при роботі відразу двох обладнань. Купивши Logitech Wireless Desktop MK710, можна забути надовго про заміну батарейок”.

OKI MC360: компактне БФП для невеликого офісу

Компанія OKI продовжує розбудовувати модельний ряд компактної техніки, представляючи нам черговий багатофункціональний пристрій класу “4 в 1″ MC360. Скромні габарити апарата жодним чином не вплинули на урізування основних характеристик, більше того, MC360 відповідає самим витонченим вимогам. БФП забезпечує найвища якість кольорової печатки, підтримуване технологією Proq2400 Multi-level, повноцінний сканер обладнаний автоматичним податчиком документів, а технічні характеристики порівнянні з результатами, досягнутими в більш вищих сегментах.

По сукупності факторів OKI MC360 можна назвати повноцінним розв’язком для забезпечення процесу документообігу в невеликому офісі. Новинка може виступати як індивідуальним апаратом для одного користувача, так і мережним розв’язком для цілої групи. Немаловажним моментом є той факт, що при відносно низькій ціні ми одержуємо у своє розпорядження просунуті мережні можливості. БФП підтримує сканування в мережу, а також дозволяє відправляти факси, що сучасно й зручно.

Історія JVC

Історія JVC бере свій відлік в 1927 році. Тоді дана компанія була всього лише дочірнім підприємством однієї з американських фірм. Взагалі, абревіатура JVC розшифровується, як Victor Company of Japan.

В 1930 році JVC побудувала завод у Японії, в місті Йокогама, який займався виготовленням програвачів грамплатівок. Через 9 років компанія представила світової громадськості свій перший телевізійний приймач, «батьком» якого можна вважати Замаматцу Кенджиро Такаяначи.

По закінченні деякого часу, в 1953 році JVC починає виробництво вже побутового телеприймача, який користується непоганим попитом. Через ще 5 років на світ з’являється кольоровий телевізор від JVC. 1963 рік – це рік появи касетного відеомагнітофона JVC, а в 1971 з’являється вже прототип сучасних відеомагнітофонів.

На сьогоднішній день дана компанія є еталоном якісної електроніки та іншої техніки. До всього іншого, компанія JVC спонсорує різні спортивні й музичні заходи. Приміром, Чемпіонат Європи по футболу і Джазові Фестивалі JVC.

Компанія Kingston збільшує швидкість роботи своєї лінійки твердотілих накопичувачів початкового рівня й додає в них підтримку TRIM

Компанія Kingston Digital, підрозділ компанії Kingston Technology, Inc. по розробці флеш-пам’яті, оголосила про випуск завантажувальних пристроїв Ssdnow серії V ємністю 30 Гб, які є новітньою моделлю в рамках сімейства недорогих V (Value) твердотілих накопичувачів. Завантажувальні пристрої Kingston® Ssdnow серії V ємністю 30 Гб підтримують команду TRIM, реалізовану в ОС Windows® 7. Після початку продажів у лютому* 2010 р. нова модель буде пропонуватися по привабливій у рамках спеціальної акції по просуванню.

“Ми прагнемо зробити так, щоб твердотілі накопичувачі стали рішенням масової категорії, і тому ми пропонуємо нові моделі, які відрізняються не тільки низькою вартістю, але й значно збільшують продуктивність. Нові завантажувальні пристрої Ssdnow серії V ємністю 30 Гб відповідають усім цим вимогам, – сказав Аріель Перез (Ariel Perez), комерційний директор підрозділу по виробництву твердотілих накопичувачів компанії Kingston Technology. – За допомогою нових твердотілих накопичувачів користувачі настільних ПК можуть додатково продовжити термін служби своїх систем, а ІТ-менеджери зможуть значно зменшити обсяг даних, необхідних для резервного копіювання в корпоративних мережах. Крім того, ми плануємо випустити подвійний комплект твердотілих накопичувачів ємністю 30 Гб, який призначений для досвідчених домашніх користувачів і аматорів розгону ПК, які прагнуть досягти нових рівнів продуктивності”

Недорогий, але наднадійний

Компанія Canyon, один з найбільше динамічно зростаючих брендів на європейському ринку споживчої електроніки й периферійних пристроїв, представляє нове покоління ігрових маніпуляторів. Оновлений модельний ряд відкриває пристрій Canyon CNG-JS1. Цей джойстик можна по праву назвати ультимативним і безкомпромісним розв’язком, адресованим найбільш агресивним користувачам.

Шлях від починаючого гравця до першокласної зірки кіберспортивної сцени тернистий. Щоб його пройти, слід одержати особливі навички, освоїти різні приймання й навчитися прекрасно розбиратися в ігровій стратегії. Але ніщо не дається просто так – і першою жертвою на шляху становлення спортсмена стає ігрова периферія. Різні комп’ютерні аксесуари, такі як клавіатури, мишки, джойстики й геймпади, зазнають підвищених навантажень, і досить часто виходять із ладу. Існує лише два виходи з настільки складної ситуації – або постійно обновляти парк аксесуарів для свого комп’ютера, або здобувати особливо міцні розв’язки, здатні винести всі важкі випробування, нав’язані починаючим геймером. Перший спосіб улаштує далеко не кожного, адже він вимагає істотного фінансування, якого в молодих гравців, як правило, немає. Тому, багато компаній, що займаються випуском подібного роду продуктів, приділяють особливої увагу створенню спеціалізованих пристроїв, розрахованих на підвищені навантаження, що й володіють порівняно невисокою вартістю. Подібні продукти необхідні – хай вони не мають функціональних топових розв’язків і не можуть похвастати якими-небудь суперсучасними технологіями, проте, відмінно підходять для безкомпромісних боїв у віртуальному світі.