понеділок, 6 червня 2011 р.

Серія Acer Travelmate 8×72 Timeline з новітнім процесором Intel Core

Що може бути краще, ніж збільшений час автономної роботи? Збільшений час автономної роботи й потужна система, що дозволяє виконувати самі ресурсномісткі завдання. Ноутбуки 8×72 нового покоління серії Acer Travelmate Timeline покликано забезпечити бездоганну продуктивність, високий ступінь безпеки й зручність керування при підвищеній продуктивності за рахунок більш, ніж восьми годин автономної роботи .

Ноутбуки нової серії Acer Travelmate 8×72 Timeline оснащені новітніми надшвидкісними процесорами Intel® Core™ i7, i5 і i3 з набором мікросхем Mobile Intel® HM55 Express, що поєднують високу продуктивність із енергоефективністю за рахунок використання технології Intel Turboboost, яка забезпечує динамічне прискорення відповідно до навантаження й оптимізує енергоспоживання, зводячи його до мінімуму для незадіяних ядер. Ноутбуки Travelmate дозволяють швидше виконувати самі ресурсномісткі завдання – від одночасного виконання декількох завдань до створення й редагування цифрового відео, музики й фотографій. Відмінні графічні розв’язки забезпечують найвищу якість зображення з більш насиченими й природніми кольорами й високим ступенем деталіровки.

Високу продуктивність доповнює ряд енергозберігаючих технологій, що дозволяють збільшити час автономної роботи. Нові ноутбуки Travelmate оснащені РК-дисплеями Acer Cinecrystal™, що дозволяють заощадити до 33% електроенергії в порівнянні зі стандартними дисплеями ноутбуків. Крім того, кнопка Acer Powersmart дозволяє регулювати час автономної роботи й вибрати між високою продуктивністю й енергозбереженням. Одне натискання кнопки Powersmart дозволяє включити функцію Acer Powersmart Management і застосувати розширені настроювання для збільшення часу автономної роботи. Здійснюйте контроль, заощаджуйте електроенергію й підвищуйте продуктивність одним рухом!

Завдяки адаптивному режиму зарядки, адаптер Acer Powersmart автоматично перестає використовувати електроенергію при досягненні повного заряду батареї, що дозволяє заощадити до 66% електроенергії в порівнянні зі стандартним адаптером.

Відповідно до зусиль Acer в області розробки пристроїв з меншим впливом на навколишнє середовище, ноутбуки серії Travelmate Timeline 8×72 відповідають вимогам високих міжнародних стандартів відносно енергоспоживання, таких як ENERGY STAR®, EPEAT™, Rohs і WEEE.

Ноутбуки серії Travelmate 8×72 Timeline пропонуються в трьох форматах: 34 див (13,3”), 35,5 див (14”) і 40 див (15,6”). Усі вони забезпечують приголомшливу чіткість зображення й поліпшені характеристики за рахунок РК-дисплея WXGA зі світлодіодним підсвічуванням, форматом 16:9, дозволом 1366 X 768 HD і високою яскравістю.

Спеціально розроблені для мобільних користувачів, ноутбуки Travelmate 8×72відрізняються винятково малою товщиною (близько дюйма) і надмалою вагою – від 1,6 кг для моделі 13,3” до 2,6 кг для моделі 15,6”. Незважаючи на малу вагу, ці ноутбуки оснащені повним набором функцій, жорстким диском великого обсягу ( до 640 ГБ) або твердотілим накопичувачем ( до 160 ГБ), пристроєм для читання карт «multi-in-1» і оптичним приводом DVD, забезпечуючи повний набір можливостей зберігання й обміну файлами.

Використовувана для деяких моделей технологія Acer ezport IV забезпечує повний спектр можливостей підключення, таких як роз’їми для Інтернет, VGA, DVI-D і USB для керування додатками на робочому столі, а також для мікрофона й динаміків і замка Kensington.

Дизайн нових ноутбуків Travelmate виражає якість і професіоналізм: бездоганні лінії й плоский профіль – усе це створює відчуття ефективності й неминущої елегантності. Ретельно продумані деталі дозволяють одержати максимум задоволення від використання ноутбука. Широкі клавіші й ергономічний дизайн клавіатури Acer Finetouch™ забезпечують більш зручне введення тексту. Для додаткової зручності, модель 15,6” може також включати цифрову клавіатуру. Сенсорна панель із підтримкою одночасних натискань, функцією прокручування круговим рухом пальця, збільшенням зображення й перелистывания одним натисканням робить навігацію в Інтернеті як ніколи більш зручної.

3G1, Wi-Fi®, Gigabit Ethernet або Bluetooth: ноутбуки серії Travelmate 8×72 Timeline пропонують цілий ряд можливостей підключення, щоб тримати руку на пульсі навіть поза будинком або офісом. Розв’язок Acer Video Conference, що включає веб-камеру Acer Crystal Eye 1,3 МБ із високим дозволом і вбудований мікрофон, дозволяє проводити відеоконференції з високою якістю зображення.

Безпека є однієї із ключових проблем професійних користувачів, тому що в ноутбуках зберігаються коштовні, і часто незамінні, дані. Платформа Acer Security включає ряд сучасних елементів, що забезпечують ефективний захист ваших даних. За допомогою кнопки Acer Backup можна швидко створити резервну копію потрібних даних і зберегти її в зазначенім місці, щоб використовувати якщо буде потреба. Розв’язок Acer Bio-Protection для ідентифікації користувача за допомогою відбитків пальців захищає систему від несанкціонованого доступу й забезпечує захист даних за допомогою найсучаснішої біометричної технології. Вбудована вдосконалена технологія захисту жорсткого диска від ударів (Acer DASP) дозволяє захистити жорсткий диск від випадкових ушкоджень.

Стандартна гарантія на всі портативні комп’ютери Acer становить 1 рік з обслуговуванням у гарантійній майстерні (Міжнародна гарантія мандрівника – ITW); гарантія може бути продовжена до 3 років за допомогою послуги Acer Advantage, що включає страхування від випадкового ушкодження портативного комп’ютера.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.