вівторок, 1 лютого 2011 р.

JVC PICSIO GC-FM1: А навіщо нам меню? Нам меню не потрібно!

Компанія JVC представила серію “кишенькових” HD-відеокамер. Даний пристрій, на думку компанії, повинен задовольнити запити тих, хто прагне мати недорогу, компактну та просту камеру, здатну записувати HD-відео й робити знімки досить високої роздільної здатності . Самою складною частиною інтерфейсу камери інженери компанії вважають меню. Тому від нього було вирішено відмовитися. Усі режими вибираються просто – шляхом натискання відповідної кнопки на корпусі. При цьому за рахунок простоти самого пристрою їх кількість залишилася в межах розумного.

В іншому JVC PICSIO GC-FM1 досить звичайний камкодер. Пристрій оснащується 8-МП 3,2-дюймової CMOS матрицею, об’єктивом з 4-кратним цифровим збільшенням, цифровим стабілізатором і 2-дюймовим екраном. Камкодер може записувати відео від QVGA- роздільної здатності зі швидкістю 30fps до 1440×1080 зі швидкістю 30fps у форматах MPEG-4, AVC, H.264, MOV і аудіо у форматі AAC.

Фотографії модель одержує до 8 МП (3264 x 2448 точок) в JPEG-форматі. JVC PICSIO GC-FM1 має HDMI і AV виходи, а також слот для карт пам’яті SD/SDHC-формату й портом USB 2.0. Його час роботи без підзарядки становить до 96 хвилин. Розміри становлять 53х97х17 мм, а вага – 95 грам.
Модель уже вийшла в продаж і її вартість становить $200.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.