вівторок, 1 березня 2011 р.

LG представляє нову серію моніторів Color Pop

Нові монітори LG W30 Color Pop відрізняються тонким корпусом, товщина якого в самій товстій його частині становить усього – 37 мм. Дана лінійка представлена більшим вибором колірних розв’язків, включаючи чорний, рожевий, фіолетовий, зелений і синій. Крім того, монітор має глянсову рамку, із двома відтінками. Таким чином, монітори Color Pop послужать не тільки в якості екрана для комп’ютера, але й у якості модного аксесуара, що відбиває індивідуальність користувача.

Функціональність і технічні можливості моніторів Color Pop не поступаються їхньому стильному зовнішньому вигляду. Серія представлена діагоналями 18,5” і 21,5” з дозволом 1366 x 768 і 1920 x 1080 пікселів відповідно. Усі моделі відрізняються якісним зображенням; а рівень контрастності 30 000 :1 забезпечує яскраву чітку картинку.

Крім того, моделі Color Pop можуть бути використані як у якості моніторів для настільних комп’ютерів, так і в якості другого монітора для ноутбуків. Таким чином, можна займатися пошуком в Інтернеті й працювати з текстом за ноутбуком і одночасно дивитися відео на другому моніторі Color Pop, також з додатковим екраном легше створювати документи або слайди для презентацій.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.