понеділок, 3 січня 2011 р.

Компанія Kingston збільшує швидкість роботи своєї лінійки твердотілих накопичувачів початкового рівня й додає в них підтримку TRIM

Компанія Kingston Digital, підрозділ компанії Kingston Technology, Inc. по розробці флеш-пам’яті, оголосила про випуск завантажувальних пристроїв Ssdnow серії V ємністю 30 Гб, які є новітньою моделлю в рамках сімейства недорогих V (Value) твердотілих накопичувачів. Завантажувальні пристрої Kingston® Ssdnow серії V ємністю 30 Гб підтримують команду TRIM, реалізовану в ОС Windows® 7. Після початку продажів у лютому* 2010 р. нова модель буде пропонуватися по привабливій у рамках спеціальної акції по просуванню.

“Ми прагнемо зробити так, щоб твердотілі накопичувачі стали рішенням масової категорії, і тому ми пропонуємо нові моделі, які відрізняються не тільки низькою вартістю, але й значно збільшують продуктивність. Нові завантажувальні пристрої Ssdnow серії V ємністю 30 Гб відповідають усім цим вимогам, – сказав Аріель Перез (Ariel Perez), комерційний директор підрозділу по виробництву твердотілих накопичувачів компанії Kingston Technology. – За допомогою нових твердотілих накопичувачів користувачі настільних ПК можуть додатково продовжити термін служби своїх систем, а ІТ-менеджери зможуть значно зменшити обсяг даних, необхідних для резервного копіювання в корпоративних мережах. Крім того, ми плануємо випустити подвійний комплект твердотілих накопичувачів ємністю 30 Гб, який призначений для досвідчених домашніх користувачів і аматорів розгону ПК, які прагнуть досягти нових рівнів продуктивності”

Завантажувальні пристрої Ssdnow серії V ємністю 30 Гб також підтримують команду TRIM, реалізовану в ОС Windows 7, що дозволяє забезпечити високу продуктивність твердотілого накопичувача протягом усього строку експлуатації. За результатами галузевого тіста Pcmark® Vantage Advanced HDD Suite завантажувальний пристрій ємністю 30 Гб набрало 20257 балів у системі під керуванням ОС Windows 7, тоді як жорсткий диск зі швидкістю обертання 7200 об/хв зміг набрати всього 3294 бали**. За результатами тесту Pcmark® 05 у системі з операційною системою Windows XP завантажувальний пристрій ємністю 30 Гб набрало 22519 балів у порівнянні з 6508 балами, отриманими звичайним жорстким диском**. Тести Pcmark Vantage Advanced HDD Suite і Pcmark 05 містять у собі ряд робочих завдань, у тому числі запуск ОС Windows 7 і XP, імпортування фотографій, додавання музичних файлів в Windows Media Center і завантаження додатків. Кількість балів відбиває кількість байт даних, переміщуваних за одну секунду.

Завантажувальні пристрої Kingston Ssdnow серії V ємністю 30 Гб є відмінним розв’язком для користувачів, які прагнуть збільшити продуктивність своїх настільних ПК. Нові пристрої призначені для використання разом з жорсткими дисками, установленими в системі. Операційна система ПК і основні додатки розміщаються на твердотілому накопичувачі, а інші дані, такі як робочі документи, музика, фотографії й інші файли, залишаються на жорсткому диску.

Компанія Kingston прагне надати клієнтам недорогі й прості в установці рішення на основі твердотілих накопичувачів і пропонує спеціальні набори, які включають у собі ПО для клонування даних, кріпильні кронштейни (2,5″ – 3,5″) і дата-кабелі й кабелі живлення SATA. Крім того, компанія Kingston у найближчім майбутньому запропонує спеціальний розв’язок для ентузіастів в області розгону ПК, які прагли б установити конфігурацію RAID. Комплект буде містити в собі два завантажувальні пристрої на основі твердотілої пам’яті ємністю 30 Гб кожний, два комплекти кріпильних кронштейнів і набір необхідних кабелів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.