понеділок, 3 січня 2011 р.

Недорогий, але наднадійний

Компанія Canyon, один з найбільше динамічно зростаючих брендів на європейському ринку споживчої електроніки й периферійних пристроїв, представляє нове покоління ігрових маніпуляторів. Оновлений модельний ряд відкриває пристрій Canyon CNG-JS1. Цей джойстик можна по праву назвати ультимативним і безкомпромісним розв’язком, адресованим найбільш агресивним користувачам.

Шлях від починаючого гравця до першокласної зірки кіберспортивної сцени тернистий. Щоб його пройти, слід одержати особливі навички, освоїти різні приймання й навчитися прекрасно розбиратися в ігровій стратегії. Але ніщо не дається просто так – і першою жертвою на шляху становлення спортсмена стає ігрова периферія. Різні комп’ютерні аксесуари, такі як клавіатури, мишки, джойстики й геймпади, зазнають підвищених навантажень, і досить часто виходять із ладу. Існує лише два виходи з настільки складної ситуації – або постійно обновляти парк аксесуарів для свого комп’ютера, або здобувати особливо міцні розв’язки, здатні винести всі важкі випробування, нав’язані починаючим геймером. Перший спосіб улаштує далеко не кожного, адже він вимагає істотного фінансування, якого в молодих гравців, як правило, немає. Тому, багато компаній, що займаються випуском подібного роду продуктів, приділяють особливої увагу створенню спеціалізованих пристроїв, розрахованих на підвищені навантаження, що й володіють порівняно невисокою вартістю. Подібні продукти необхідні – хай вони не мають функціональних топових розв’язків і не можуть похвастати якими-небудь суперсучасними технологіями, проте, відмінно підходять для безкомпромісних боїв у віртуальному світі.

Ігровий маніпулятор Canyon CNG-JS1 – це простий джойстик, виконаний у традиційному стилі, що має мінімально необхідний набір клавіш. Рукоятка має ергономічну форму, вона розрахована на забезпечення зручного хвата правою рукою. Потужне ребро жорсткості, розташоване в нижній частині, здатне втримувати долоню від ковзання під час виконання особливо складних маневрів у комп’ютерних іграх. Великий палець руки ідеально розміщається на спеціальній поверхні, укомплектованої трьома функціональними клавішами й восьмипозиційним перемикачем, звичайно використовуваним для зміни напрямку огляду в грі. Вказівний палець розташований на клавіші, що виконує роль спускового гачка. Додатково на корпусі джойстика розміщено дві функціональні клавіші й ще один регулятор – зручне коліща дозволить вам плавно регулювати рівень тяги в авіасимуляторах. Сам джойстик допускає вільне переміщення по двом осям, забезпечуючи тим самим кут повороту в 360 градусів.

Апарат оснащений функцією автоматичного центрування – щораз, коли рукоятку відпускають, вона буде переміщатися в центральне положення. Є і настільки важлива й улюблена професійними користувачами функція обертання рукоятки джойстика щодо центральної осі. Маніпулятор Canyon CNG-JS1 повністю сполучимий з усіма сучасними операційними системами, що підтримують протокол «Plug and Play». У комплекті поставляються всі необхідні програмні компоненти для здійснення взаємодії з найбільш популярними ОС. Підключення до комп’ютера здійснюється за допомогою інтерфейсу USB 2.0.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.