середа, 27 жовтня 2010 р.

Samsung представляє два нові ергономічні камкодери


Samsung Electronics провідний світовий виробник споживчої електроніки, представляє дві моделі цифрових камкодерів SMX-C14 і SMX-C10.

Корпуси пристроїв виконані із застосуванням фірмової технології Samsung Crystal Design, яка добре знайома споживачам по лінійці Hd-телевізорів компанії.

Моделі камкодерів SMX-C14 і SMX-C10 є відмінним розв'язком для тих користувачів, яким потрібний компактний пристрій, що завжди перебуває під рукою й у будь-який момент готовий до роботи. Камкодери оснащено 10х оптичним зумом і системою стабілізації зображення Hyper Image Stabilization. Обидві моделі мають поворотний Lcd-екран з діагоналлю 2,7" і дозволом 230 тис. точок. Як і Hd-камкодер HMX-R10, SMX-C14 і SMX-C10 мають об'єктив Active Angle Lens, який відхилений від поздовжньої осі корпуса на 25 градусів. Такий оригінальний розв'язок знижує навантаження на зап'ястя під час зйомки, дозволяючи комфортно вести її навіть протягом тривалого часу. Крім того, ця концепція дозволяє забрати дисплей з поля зору, даючи можливість спостерігати безпосередньо за об'єктом зйомки. При необхідності контролювати кадр можна одним поглядом на екран.

Камкодер Samsung SMX-C14 оснащується 16 Гб вбудованою флеш-пам'яттю й слотом для карт пам'яті SD/SDHC. Завдяки використанню кодека H.264 на внутрішню пам'ять пристрою можна записати більше шести годин відео в режимі Super Fine. Модель SMX-C10 не має внутрішньої пам'яті й використовує для запису карти SD/SDHC. Обидва камкодери оснащуються ємним акумулятором, що забезпечують більш 2год 40 хв безперервної зйомки. SMX-C14 і SMX-C10 мають фірмове ПЗ intelli-studio, яке дозволяє підключати пристрої через Usb-кабель до будь-якого комп'ютера для програвання або редагування відео без установки софта на ПК. intelli-studio також дає можливість прямо завантажувати відео з камкодера на популярні відеоресурси. Одне натискання кнопки «upload» забезпечує пряме з'єднання із сайтом Youtubetm і завантаження відео.

Крім того, камкодери мають основні функції редагування відео, наприклад, об'єднання декількох файлів в один і розбиття ролика на кілька файлів. Також моделі оснащуються спеціальними функціями, такими, як уповільнена зйомка, анімоване прев'ю й зручна система зарядки. Функція вповільненої зйомки дозволяє запрограмувати пристрій на зйомку одного кадра раз в 1, 3, 5, 10, 15 або 30 секунд. Ця функція особливо зручна для зйомки тривалих подій, таких, наприклад, як плин хмар на небі. А анімоване прев'ю спрощує пошук потрібного відео: кожний записаний ролик відображається на екрані камкодера у формі іконки із прев'ю, а під час прокручування списку записаних роликів прев'ю «оживає» і демонструє короткий уривок зйомки. Система зарядки дозволяє заряджати акумулятор пристроїв як від електромережі, так і від комп'ютера по Usb-кабелю.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.