середа, 27 жовтня 2010 р.

LG Electronics повідомляє про офіційний початок ери "Надтонких Full LED LCD телевізорів"


Компанія LG Electronics представила два нові надтонкі Full LED LCD телевізори. Нові моделі з 55-ти дюймовим екраном - 55LH95 і 55LH93 –- є лідерами на ринку по якості зображення, дизайну й зручності використання.

Нові амбіційні телевізори компанії LG мають більш яскравий і чіткий екран, ніж існуючі аналоги, завдяки фоновому підсвічуванню, що полягає з 3 360 LED елементів – у сім раз більше, ніж у представлених раніше моделей LED телевізорів. Моделі Full LED LCD компанії LG також мають високу контрастність - 5,000,000:1, яку забезпечила поліпшена технологія, шляхом розподілу екрана на 240 квадратів. Усе це, а також частота відновлення в 200 Гц, забезпечують живе, яскраве зображення навіть при показі динамічних, насичених діями сцен.

Нові надтонкі Full LED LCD телевізори LG можуть похвастатися запатентованою технологією, яка допомагає помістити всю начинку в тонкому корпусі товщиною всього 24,8мм. Ця власна розробка компанії дозволяє LED елементам розташовуватися горизонтально й скорочує відстань між ними й екраном. Ще одна інновація, уперше представлена в нових LED LCD телевізорах, це поліпшена бездротова технологія, яка усуває втрати якості зображення при передачі. Контент можна направляти з DVD плеєра, ігрової консолі або домашнього кінотеатру бездротовим шляхом без втрати якості.

LG планує активно розбудовувати свій бізнес у напрямку LED LCD телевізорів і націлюється на продаж від трьох до чотирьох мільйонів одиниць у наступному році. Три різні моделі Full LED LCD телевізорів будуть запропоновані для різних сегментів ринку. Надтонка модель буде позиціонуватися, як преміум-продукт. Інші продукти в даній категорії будуть анонсовані пізніше цього року. Під кінець року компанія представить менш дорогі 42- і 47-дюймові Full LED LCD телевізори, у яких не використовуються надтонкі технології.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.