середа, 27 жовтня 2010 р.

Kingston Technology збільшує швидкість роботи і ємність своїх трьохканальних модулів пам'яті Hyperx DDR3

Компанія Kingston Technology незалежний світовий виробник пристроїв зберігання даних, сьогодні оголосила про випуск спеціальної версії трьохканальних модулів пам'яті Hyperx DDR3 із частотою 2 Ггц, які підтримують низькі таймінги. Модулі пам'яті Hyperx із частотою 2 Ггц уже зробили в продаж в китах по 6 і 3 Гб і мають більш низьке значення затримки CAS (8), що забезпечує більш високу продуктивність платформ на базі системних плат на чіпсету X58 і процесорів Core i7.

“Слідом за випуском перших на ринку наборів, що включають трьохканальні модулі пам'яті із частотою 2 Ггц, які були представлено в жовтні 2008 р., компанія Kingston Technology оголосила про початок випуску другого покоління наборів модулів пам'яті Hyperx із частотою 2 Ггц, які надають додаткові можливості для ентузіастів в області комп'ютерних ігор і фахівців, що займаються еталонними випробуваннями систем, – сказав Марко Текунофф (Mark Tekunoff), старший менеджер по технологіях. - Нові трьохканальні модулі пам'яті з ультранизькими таймінгами дозволяють скористатися всіма перевагами технології Hyperx Thermal Xchange (HTX), реалізованої в тепловідводах T1, для того, щоб оптимізувати роботи системи при напрузі 1,65 У с використанням системних плат для процесорів Core i7 для забезпечення екстремальної продуктивності.”

Кити з ультранизькими таймінгами із частотою 2 Ггц доповнюють сімейство, що постійно розширюється, модулів пам'яті Hyperx з більш високими тепловідводами T1. Компанія пропонує набори модулів пам'яті DDR2 ємністю 2 Гб із частотою 800 Мгц і набори модулів пам'яті DDR3 ємністю 6 Гб із частотою 2000 Мгц.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.