понеділок, 3 січня 2011 р.

Історія JVC

Історія JVC бере свій відлік в 1927 році. Тоді дана компанія була всього лише дочірнім підприємством однієї з американських фірм. Взагалі, абревіатура JVC розшифровується, як Victor Company of Japan.

В 1930 році JVC побудувала завод у Японії, в місті Йокогама, який займався виготовленням програвачів грамплатівок. Через 9 років компанія представила світової громадськості свій перший телевізійний приймач, «батьком» якого можна вважати Замаматцу Кенджиро Такаяначи.

По закінченні деякого часу, в 1953 році JVC починає виробництво вже побутового телеприймача, який користується непоганим попитом. Через ще 5 років на світ з’являється кольоровий телевізор від JVC. 1963 рік – це рік появи касетного відеомагнітофона JVC, а в 1971 з’являється вже прототип сучасних відеомагнітофонів.

На сьогоднішній день дана компанія є еталоном якісної електроніки та іншої техніки. До всього іншого, компанія JVC спонсорує різні спортивні й музичні заходи. Приміром, Чемпіонат Європи по футболу і Джазові Фестивалі JVC.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.