вівторок, 1 лютого 2011 р.

LG представляє М62 – нову серію моніторів із ТВ-тюнером

LG Electronics анонсує вихід на український ринок нового монітора із ТВ-тюнером і додатковими функціями для розваг. Новинка розрахована на невеликі приміщення і доступна в діагоналях від 18,5 до 27 дюймів. Монітори LG серії M62 забезпечують виняткову якість зображення для телебачення у форматі HD, фільмів у форматі Blu-ray, комп’ютерних ігор, фотографій і іншого контенту.

Для забезпечення якісної телетрансляції монітор LG M62 оснащений цифровим тюнером DVB-T і підтримує формат MPEG4, який багато в чому перевершує формат MPEG2. Пристрій підключається до різноманітного мультимедійного встаткування, а зображення можна переглядати у форматах HD або Full HD.

Моделі, що підтримують формат Full HD, здатні відтворювати фільми та ігри з консолей останнього покоління з найвищою на сьогоднішній день роздільною здатністю і чудовою якістю картинки. Час відгуку матриці 5 мс забезпечує чіткість зображення навіть при трансляції фільмів з об’єктами які швидко рухаються, спортивних програм і комп’ютерних ігор. Можливість налаштування екрана дозволяє показувати як широкий формат зі співвідношенням сторін 16:9, так і стандартний формат 4:3 з однаковою чіткістю.

Крім того, монітор M62 відтворює широкий спектр форматів аудіо- і відеофайлів безпосередньо через USB, без необхідності підключення персонального комп’ютера.
При підключенні до комп’ютера дана модель успішно функціонує як першокласний монітор, адаптований для безлічі мультимедійних і робочих додатків. Монітор має відмінні можливості для підключення через рознімання HDMI, DVI-D і D-sub. Високоякісні вбудовані динаміки та вхід для навушників дозволяють використовувати монітор як аудіосистему високої точності без додаткового встаткування.

Монітор M62 розроблений таким чином, щоб раціонально використовувався простір, і розрахований для невеликих приміщень. Глянсовий корпус із плавними обрисами ідеально впишеться в будь-який інтер’єр. Модель доступна в чорному або білому варіантах. У нижній частині корпуса розташована напівпрозора панель, яка приховує вбудовані динаміки. Також, кнопка включення й інші кнопки налаштувань монітора подсвічуються тільки при роботі з меню, у решта часу вони неактивні, і не відволікають від екрана монітора.

Дана модель підтримує функцію Auto Bright (автоматичне настроювання яскравості), що забезпечує якісне зображення при будь-якому зовнішньому висвітленні. За допомогою складного алгоритму постійно тестується освітлення в кімнаті й, залежно від відтвореного контенту, встановлюється потрібна яскравість підсвічування й інші характеристики. Завдяки цьому вдається добитися не тільки найкращої картинки, але й зменшити енергоспоживання. Монітор M62 випускається з діагоналями 18,5 і 20 дюймів у версії HD, а також з діагоналями 21,5, 23 і 27 дюймів у версії full HD.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.