четвер, 7 квітня 2011 р.

Samsung представляє цифрову фоторамку 700Z з OLED-дисплеєм

Компанія Samsung Electronics представила на виставці Consumer Electronics Show витончену цифрову фоторамку 700Z з 7-дюймовим дисплеєм на основі органічних світлодіодів з активною матрицею (AMOLED). Новинка була визнана гідною нагороди CES 2010 Innovation Award.     
 
Висока якість картинки в будь-яких умовах
Самосвітний AmoLED-дисплей фоторамки відображає яскраве й контрастне зображення з роздільною здатністю 1024 x 600 як в умовах яскравого освітлення, так і в темряві. Завдяки широким кутам огляду - 180 градусів - картинка на екрані виглядає відмінно практично при будь-якому куті зору. Малий час відгуку матриці (0,01 мс) дозволяє c успіхом використовувати 700Z для відтворення відео й телепередач.      
Підтримка Bluetooth дає можливість без проводів передавати на фоторамку знімки із сумісних пристроїв, включаючи мобільні телефони, а також обмінюватися фото з іншими рамками 700Z.
  
Гармонія дизайну й функціональності
Завдяки чудовому ультратонкому дисплею й складній підставці у вигляді букви L, Samsung 700Z перетворюється в багатофункціональний пристрій відображення. Крім функції декоративної фоторамки, новинка може виконувати роль допоміжного монітора для домашнього або офісного ПК за допомогою USB-підключення. Відмінний варіант для користувачів, які прагли б сполучити додатковий монітор і фоторамку в одному пристрої для економії місця на звичайно тісному офісному столі.
Крім елегантного зовнішнього вигляду, дизайн Samsung 700Z відрізняється високою енергоефективністю. AmoLED-дисплею не потрібне підсвічування, що означає не тільки меншу товщину екрана, але й низьке енергоспоживання.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.