понеділок, 3 січня 2011 р.

Logitech анонсує Logitech Wireless Desktop MK710

Logitech анонсує Logitech Wireless Desktop MK710. Неважливо, чим ви вирішили зайнятися: перевірити пошту, обновити статус на сайті Facebook або просто пробігтися по Інтернет-магазинам, у кожному разі завжди хочеться проробити це з максимальною зручністю. Щоб забезпечити користувачеві комфортне спілкування з ноутбуком у будь-яких умовах, компанія Logitech представила сьогодні свою нову розробку Logitech Wireless Desktop MK710 — перший комплект клавіатура + миша із тривалістю роботи від батарейок до трьох років для обох обладнань; також варто відзначити малюсінький приймач Logitech Unifying, зручні клавіші, виконані за технологією Logitech Incurve keys, і режим надшвидкого прокручування.

“Ми не замислюємося про необхідність заміни батарей, поки якесь із обладнань раптом не перестане працювати”, – сказав Рорі Дулі, старший віце-президент компанії Logitech і керівник підрозділу по випускові засобів керування. “Нам удалося першими продовжити термін служби одного комплекту батарейок до трьох років при роботі відразу двох обладнань. Купивши Logitech Wireless Desktop MK710, можна забути надовго про заміну батарейок”.

Комбінація трирічної служби батарейок і приймача Logitech Unifying гарантують готовність Wireless Desktop MK710 до роботи завжди й скрізь.

Трирічний строк роботи батарейок можливий завдяки тому, що дані передаються у швидкісному бездротовому режимі на частоті 2,4 Ггц, яка набагато ефективніше звичної для таких систем частоти 27 Мгц. Крім того, за рахунок скорочення часу, протягом якого клавіатура й миша залишаються активними в режимі очікування, Wireless Desktop MK710 заощаджує енергію й зменшує час затримки при поновленні печатки або роботи з мишею. (Час роботи клавіатури Logitech від батарейок визначається з розрахунку двох мільйонів натискань у рік в офісному ритмі; час роботи від батарейок для мишей Logitech залежить від звичок користувача й особливостей використання комп’ютера).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.