понеділок, 6 червня 2011 р.

Samsung представляє новий плеєр YР-U5

Новий плеєр призначений для тих, кому потрібно тільки відтворення аудіоряду й не потрібні відео- або інші мультимедійні можливості. У першу чергу, Samsung YР-U5 орієнтований на аматорів спорту й тих, хто стежить за своєю фігурою. «Спортивна» спрямованість плеєра очевидна з першого погляду: компактний корпус із міцного пластику з великою мультифункціональною навігаційною клавішею й контрастним монохромним дисплеєм ідеально підходить для використання під час пробіжок або занять у спортзалі. Кліпса для кріплення на одязі й компактність плеєра дозволяють не турбуватися про те, куди його покласти.

Крім високоякісного відтворення всіх розповсюджених цифрових музичних форматів і Fm-Радіо c RDS (з можливістю запису), коштовною перевагою цього плеєра є функція «Фітнес». У цьому режимі плеєр визначає навантаження й витрачені калорії під час перегонів або занять у спортзалі, веде історію тренувань і допомагає відслідковувати прогрес.

Плеєр максимально зручний як під час тренувань, так і в повсякденнім житті: пряме підключення до USB рятує від необхідності пошуку кабелю й дозволяє оперативно використовувати плеєр як носія інформації. Крім того, в Samsung YР-U5 реалізований режим навчання зі зручною навігацією (наприклад, по аудіоуроках іноземної мови), при цьому можна сповільнювати або збільшувати швидкість відтворення. Також у такому режимі зручно прослуховувати диктофонні записи, зроблені за допомогою плеєра.

Модель випускається в п’яти колірних розв’язках (блакитний, рожевий, білий, червоний і чорний) і із двома варіантами обсягу внутрішньої пам’яті (2Гб або 4Гб). Максимально персоніфікувати плеєр можна не тільки завдяки вибору кольорів корпуса, але й за допомогою функції створення власного аватара, що повністю редагується користувачем. В YР-U5 «зашиті» десять базових персонажів, яких можна змінювати за своїм смаком.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.