субота, 22 травня 2010 р.

Компанія Toshiba повідомляє про випуск трьох нових Full HD відеокамер серії Camileo

Компанія Toshiba повідомляє про випуск трьох нових цифрових відеокамер формату Full HD (High Definition) серії Camileo, надаючи покупцям широкі можливості вибору. Ультратонка камера Camileo S20 призначена для цінителів стилю, яким необхідна легка та проста у використанні відеокамера. Camileo H30 - це практична камера для щоденного використання. В Camileo X100 додано багато нових функцій у порівнянні із традиційними представниками лінійки, вона задовольнить запити самих вимогливих користувачів

Роздільна здатність Full HD і завантаження на YouTube
В останні два роки відеокамери з функцією запису відео високої чіткості (HD) і можливістю швидкого завантаження його на сайти соціальних мереж активно завойовують ринок. Toshiba робить ще один крок у напрямку надання широкому колу споживачів можливості зйомки відео високої чіткості, підвищуючи якість камер у різних цінових діапазонах. Нові камери Camileo S20 і Camileo H30 здійснюють зйомку з роздільною здатністю Full HD (1920x1080p, камера Camileo X100 відповідно 1920x1080i), у моделях Camileo H30 і Camileo X100 зняте відео можна завантажити на YouTube одним натисканням кнопки.

Висока роздільна здатність навіть уночі
Камери Camileo S20, Camileo H30 і Camileo X100 дозволяють знімати відео в Full HD (1920x1080p) і переглядати знятий матеріал на 3-дюймовому TFT-дисплеї. Сенсорний екран підвищує зручність використання камер Camileo H30 і X100, забезпечуючи швидкий доступ до меню. Синхронізація камер з комп'ютером або телевізором здійснюється через HDMI-вихід, порт Mini USB 2.0 і композитний відеовихід (PAL, NTSC). Для обробки знятого відео в комплект поставки новинок включений компакт-диск із 30-денною пробною версією відеоредактора Magix Video deluxe 15.

Нові відеокамери здатні записувати відео високої якості практично при будь-якому освітленні. Оптимізована функція нічної зйомки дозволяє одержувати зображення такої якості, начебто вони зняті при яскравому денному світлі. Нові відеокамери Camileo також можуть виконувати функції цифрового фотоапарата і здатні робити відмінні знімки з роздільною здатністю 5 МП (Camileo S20) і 10 МП (Camileo H30, Camileo X100).

Camileo S20 - одна із самих тонких відеокамер Full HD на ринку
При товщині всього 17 мм відеокамера Camileo S20 є однієї із самих тонких Full HD відеокамер у світі. Ультратонкий корпус, стильний дизайн і можливість вибору одного із семи кольорів поворотного дисплею роблять камеру Camileo S20 ідеальною для любителів стильних речей, а також для починаючих користувачів, яким необхідна якість за прийнятною ціною.

Camileo H30 - зручність і надійність для вимогливих користувачів
Зручна камера Camileo H30 поєднує високу функціональність і зручність для повсякденного використання. Меню зі швидким пошуком і 3-дюймовий сенсорний екран забезпечують зручність навігації. Завдяки режиму стабілізації відеозапису в камері Camileo H30 якість відео та фотографій залишається високою навіть при 20-кратному збільшенні.

Camileo X100 - висококласна відеокамера з 10-кратним оптичним збільшенням
Вишуканий дизайн - тільки одна із причин, по якій камера Camileo X100 займає вище положення в ряді сімейства камер Camileo. Чорний або сріблистий кольори корпуса приховують потужний об'єктив з 10-кратним оптичним збільшенням. Ті ж, кому буде потрібно ще більше наближення, зможуть використовувати ще й 10-кратний цифровий зум, одержавши в результаті 100-кратне збільшення. За допомогою цієї камери можна записувати відео із частотою 60 кадрів у секунду й роздільною здатністю до 1920x1080 (Full HD) і навіть із більш високою частотою - 240 кадрів у секунду у режимі WQVGA (424x240) порталі, що ідеально підходить для розміщення відеороликів на YouTube.

Samsung C5212: доступний DUOS

Samsung C5212 при своїй доступній ціні оснащений не тільки популярною технологією підтримки двох SIM-карт, але й цілим набором сучасних функцій. Незважаючи на невисоку вартість, телефон виглядає досить презентабельно, він виконаний у формфакторі моноблока й практично повністю пофарбований у чорний колір.

Режим роботи із двома SIM-картами реалізований у С5212 на рівні SGH-D980 - самої старшої моделі в лінійці DUOS. Це значить, що можливе використання двох SIM-карт не тільки для вихідних викликів або відправлення будь-яких повідомлень, але й для виходу в Інтернет. Тепер при завантаженні браузера або Java-додатка можна вибрати активну SIM-карту, яка буде використовуватися для роботи в Інтернеті.

Завдяки доступній ціні цього телефону можна дійсно заощадити: у той час як бізнес-користувачам режим DUOS потрібний для поділу робочих і особистих дзвінків, інші групи покупців, особливо молодих, можуть використовувати його для вибору оптимальних тарифних планів, приміром, другу SIM-карту придбати для роботи в Інтернеті, вибравши оператора з найбільш низькою вартістю GPRS-трафіка.

Перемикання між двома SIM-картами здійснюється за допомогою окремої клавіші, винесеної на правий торець корпуса. Без нововведень тут також не обійшлося: тепер попередній вибір користувача зберігається, і при наступному виклику або відправленні повідомлення за замовчуванням буде обрана SIM-карта, яка використовувалася минулого разу. Для кожної SIM-карти можна встановити власну персоналізацію у вигляді назви, іконки й мелодій, також в телефоні реалізована можливість переносу записної книжки й інших даних з однієї SIM-карти на іншу.

Samsung C5212 здатний програвати музичні файли найпоширеніших цифрових форматів як через навушники, так і через вбудований динамік. Музичні здібності апарата суттєво розширює функція FM-радіо, що дозволяє записувати пісні з ефіру й встановлювати їх у якості рінгтонів.

Телефон оснащений акумулятором підвищеної ємності 1 000 Мач і фотокамерою 1,3 Мпікс, він підтримує протоколи Bluetooth і USB, має 64 МБ вбудованої пам'яті, яка може бути розширена до 8 ГБ за рахунок карт microSD. Крім того, Samsung C5212 має фірмову функцію подачі SIM-тривоги.

Toshiba представляє новий ігровий ноутбук Qosmio X500

Підрозділ комп'ютерних систем японської корпорації Toshiba оголосив про вихід нового ігрового ноутбука Qosmio X500. Новинка, розрахована на ентузіастів ігор, сполучає в собі високу продуктивність і новітні графічні розробки для одержання самих неймовірних відчуттів від ігрового процесу. Потужна начинка Qosmio X500 одягнена в стильний корпус червоно-чорного кольору. 18.4-дюймовий екран (46,7 см), Blu-Ray-привод і програма Toshiba Resolution+ (конвертування відео стандартної роздільної здатності у формат високої чіткості в режимі реального часу) роблять Qosmio X500 також і відмінним мультимедійним рішенням.

Ігрова міць
Новий Qosmio готовий похвастатися своєю продуктивністю за рахунок новітнього чотирьохядерного процесора компанії Intel і приголомшливої графічної системи компанії Nvidia. Широкий 18.4-дюймовий Full HD LCD-дисплей зі співвідношенням сторін 16:9 і роздільною здатністю 1920x1080 пікселів дає чітку якісну картинку високої якості навіть у самих швидко мінливих сценах. Доповнюють ігрову картину традиційно якісним звуком стерео динаміки Harman Kardon.

Легкість у використанні
Кожна деталь Qosmio X500 розроблялася з погляду простоти у використанні. Тачпад з функцією Multi-Touch Control надає альтернативу традиційному скролінгу. Для швидкого і зручного доступу до системи Qosmio X500 постачається з сканером відбитків пальців та утилітою Toshiba Face Recognition, що використовує зображення, зняте вбудованою HD веб-камерою. Утиліта Toshiba Configfree полегшує налаштування бездротової мережі та вихід у мережу через вбудований WLAN-інтерфейс або через Bluetooth. А вісім сенсорних кнопок червоного кольору відповідають за швидкий доступ до часто використовуваних функцій мультимедіа, таких як регулювання рівня гучності, швидке перемотування, відтворення та стоп.

Міць для роботи
Qosmio X500 залежно від конфігурації оснащується оперативною пам'яттю типу DDR3 (1066 Мгц) ємністю до 8ГБ і може містити до 2 жорстких дисків загальною ємністю до 1ТБ. Зовнішні пристрої підключаються через 3 порти USB 2.0 або порт eSATA/USB. Усі 4 порти підтримують функцію USB Sleep-and-Charge, завдяки якій заряджати мобільні пристрої можна навіть при виключеному ноутбуці. Порт REGZA-Link HDMI-CEC (High Definition Multimedia Interface – Consumer Electronics Control) дозволяє підключати до ноутбука зовнішні відео та аудіо пристрої, керування якими здійснюється з одного пульта. І, нарешті, доповнюють картину мультимедійних можливостей Qosmio X500 порти Bridge Media 5-в-1 та Firewire.

PENTAX Optio I-10: фотокамера з історією

Під стать своєму попередникові Optio I-10 має чудову оптику (у цьому випадку вбудований 5-х ширококутовий зум-об'єктив) і, як відповідаючи сучасній компактній камері класу Hi-End, має 12-мегапіксельну матрицю, оптичний стабілізатор зображення, великий висококласний 2.7-дюймовий дисплей. А ще ця камера вміє розпізнавати людей у кадрі, завдяки вдосконаленій функції Face Detection AF, обробляти фотографії без допомоги комп'ютера та дуже проста в керуванні.

Дизайн у стилі ретро
Розглядаючи цю камеру, вас неминуче захлисне хвиля спогадів про те, як раніше виглядали її попередниці: PENTAX AUTO 110 і AUTO 110 super. Розташування всіх компонентів на корпусі I-10 нагадує про дизайнерські тенденції в стилі старих дзеркалок: спалах і динамік наближені до центру і трохи видаються по висоті. Велика кнопка спуску разом з головним вимикачем не тільки нагадують про важіль перемотування плівки, але й дуже зручні у використанні. Обробка корпуса (Optio I-10 виконується у двох кольорах: класичному чорному та сріблистому) виконана з матеріалу, схожого на той, який використовувався в дизайні корпусів плівкових дзеркальних камер, і має настільки ж добротне виконання.

Легендарна оптика PENTAX: 5-х ширококутовий зум-об'єктив
Компактний корпус Optio I-10 вміщує в собі чудовий 5-кратний ширококутовий зум-об'єктив 28 мм до 140 мм (в еквіваленті формату 35 мм). З таким зумом для вас відкриті всі горизонти, і немає межі творчим можливостям. Вам підвладні й захоплюючі дух пейзажі, і величні пам'ятники архітектури і зйомка групи людей у невеликій кімнаті.

Потрійна система чіткості
В Optio I-10 застосовуються відразу 3 технології, що перешкоджають появі ефекту змазування - «потрійна система чіткості». Насамперед, це фірмова система стабілізації зображення Shake Reduction, де два вбудовані гіросенсори визначають рівень вібрації фотокамери і коректують її за допомогою зсуву матриці. Дана система дозволяє використовувати на 2 EV більш тривалу експозицію без появи ефекту змазування.
Буває й так, що рука фотографа бездоганно тверда, а знімки однаково виходять змазаними. Наприклад, коли зйомка відбувається в русі або в складних умовах освітлення. Спеціальний режим «DIGITAL SR» цифрового фотоапарата Optio I-10 і в цих випадках прийде на допомогу. У режимі «сутінки» чутливість може бути встановлена до ISO 6 400, що дає можливість використовувати більш короткі витримки затвору, тому рухливі об'єкти виходять без ефекту змазування. Під час відеозйомки в Optio I-10 ще діє система електронної стабілізації «Movie SR», яка ефективно зменшує струси та різкі рухи рук.

Сьогодення кіно
Optio I-10 розширює грані можливого для творчості. Ця камера записує високоякісні відеоролики зі звуком з роздільною здатністю 1280х720 пікселів і частотою кадрів 30 к/с із пропорцією сторін як у кінотеатрі: 16:9. Крім того, прямо в камері до знятого відеоматеріалу можна застосувати елементарні функції редагування, наприклад, витягти один з кадрів відеоряду та додати його замість титрів спочатку або в кінці ролика.

Чіткі особи людей і виразні очі ваших домашніх улюбленців
Optio I-10 оснащена вдосконаленою функцією Face Detection AF, яка розпізнає не тільки особи людей, але й тварин, і дає команду системі фокусування точно навести на них різкість. Таким чином, усі 32 учасника фотознімка (а саме стільки осіб в одному кадрі може розпізнати камера) залишаться задоволені своїми відмінними портретами. Якщо ж у кадрі з'являється не тільки людина, а й ваш домашній вихованець, розумна камера безумовно розпізнає, де в нього хвіст, а де голова і так само швидко сфокусується саме на «особі» тварини.
А що робити, якщо ваша кішка або собака не бажають бути фотомоделлю і відвертається від об'єктива раніше, ніж ви встигаєте нажати кнопку спуска? І в цьому випадку допоможе камера Optio I-10 - спеціальний режим дозволяє автоматично зробити зйомку, як тільки ваш пухнатий друг на мить повернеться до вас «лицем».
Потрібні знімки завжди під рукою
Optio I-10 пропонує нову, інноваційну функцію «Екран Мініатюри», яка дозволяє користувачу помістити мініатюру будь-якого знятого раніше кадру у верхньому лівому куті монітора. Ця функція буде корисна, коли для зйомки потрібно мати перед очими зразок кадру, знятого раніше, або якщо користувач захоче, щоб у куточку екрана увесь час була його улюблена фотографія.

Фоторедактор у вас у кишені
Практично всю необхідну обробку зображень можна робити, не випускаючи фотоапарат з рук. В Optio I-10 є 11 цифрових фільтрів, які допоможуть додати до знімків цікаві візуальні ефекти, не прибігаючи за допомогою до комп'ютера. Крім того, у розпорядженні користувача є такі корисні можливості, як кадрування знімка, видалення неприємного ефекту червоних очей, додавання рамочок до фотознімків і багато чого іншого.

Toshiba задає нову висоту в сегменті недорогих ноутбуків з новими Satellite L500 і Satellite L550

Компанія Toshiba представила два нові ноутбуки початкового рівня – 15.6’’ Satellite L500 і 17.3’’ Satellite L550. Моделі призначені для користувачів, яким необхідно якісний, надійний і продуктивний пристрій для повсякденного використання за доступною ціною.

Сучасний ноутбук за помірну ціну
Satellite L500 і L550 пропонують користувачам дизайн, не характерний для пристроїв нижнього цінового діапазону. Моделі мають IMR-покриття корпусу з тонкими смужками. Мультимедійна панель із сенсорними клавішами та повністю інтегрований тачпад забезпечують зручне керування ноутбуком.

Те, що потрібно для роботи
Satellite L500 оснащено 15.6’’ дисплеєм HD Toshiba Trubrite з роздільною здатністю 1366x768 пікселів яскравістю 200 cd/m². Satellite L550 має дисплей 17.3’’ HD Toshiba Trubrite з роздільною здатністю 1600x900 пікселів і LED-підсвічуванням, що знижує енергоспоживання.

Комунікаційні можливості обох ноутбуків містять у собі інтерфейс WLAN draft-n, Bluetooth 2.1 + EDR і Ethernet LAN. Програма Toshiba Conigfree забезпечує просте налаштування мережних підключень.
Незважаючи на приналежність до низького цінового сегмента Satellite L500 і Satellite 550 пропонують велику кількість інтерфейсів – HDMI-порт, слот для карт пам'яті 4-in-1 Media Bridge, два порти USB 2.0 і один комбінований порт eSATA/USB. Веб-камера з підтримкою технології розпізнавання особи забезпечує швидкий доступ до системи. Програма Toshiba Eco дозволяє вибрати для ноутбука оптимальний режим енергозбереження. Диск ємністю до 500 Гбайт доповнює список переваг новинок.
Toshiba пропонує великий вибір процесорів. Satellite L500 буде поставлятися на базі процесорів Intel Celeron, Pentium або Core 2 Duo, а Satellite L550 - на базі Intel Pentium або Core 2 Duo. Також будуть доступні моделі на AMD Athlon Dual Core, AMD Turion Dual Core і AMD Turion Ultra Dual Core.

Toshiba Satellite L500 і Satellite L550 повністю відповідають стандартам RoHS. При виробництві ноутбуків Toshiba не використовуються свинець, ртуть і деякі інші небезпечні речовини. Крім того, утиліти Toshiba Eco і PC Health Monitor дозволяють знизити енергоспоживання. Toshiba Satellite L500 і L550 готові до сертифікації ENERGY STAR 5.0.

вівторок, 11 травня 2010 р.

Samsung представляє нову лінійку LED-телевізорів

Компанія Samsung Electronics, світовий лідер у виробництві споживчої електроніки та багаторазовий лауреат професійних премій, представила нову лінійку телевізорів високої роздільної здатності на базі LED-технології.

В основі серій 8000, 7000 і 6000 лежить успіх першого та другого поколінь телевізорів високої роздільної здатності , створених із застосуванням LED-технології. На відміну від традиційної технології, де підсвічування матриці здійснюється флуоресцентними лампами з холодним катодом (CCFL), в інноваційних телевізорах Samsung джерелом світла є світлодіоди . Їхнє використання істотно збільшує контрастність зображення, дає можливість зробити корпус телевізора більш тонким, а також знизити споживання електроенергії.

Телевізори всіх трьох нових лінійок відрізняються високим рівнем контрастності, якого вдалося добитися завдяки інноваційним світлодіодам . У порівнянні із традиційними лампами підсвічування (CCFL), LED-технологія забезпечує відображення природнього і глибокого чорного кольору. Білий колір також відображається максимально натурально, і інші кольори спектра на екрані телевізора соковиті та живі. Функція Wide Color Enhancer Pro забезпечує більш широку колірну палітру, а технологія Ultra Clear Panel дозволяє відобразити дрібні деталі навіть в умовах сильно освітленої кімнати. Адаптивний режим Natural автоматично оптимізує налаштування телевізора, поєднуючи високу яскравість ЖК-дисплею з кінематографічною «картинкою», властивою плазмовим екранам.

В LED-телевізорах Samsung високої роздільної здатності реалізований цілий ряд інноваційних технологій, які борються з розмиванням і тремтінням «картинки». Це головні недоліки ЖК-технології, що проявляються в сценах з об'єктами, що швидко рухаються. Телевізори всіх трьох серій оснащені технологією інтерполяції Auto Motion Plus. Моделі 8000-ї серії характеризуються частотою відновлення кадрів 200Гц, що в 4 рази вище показника звичайних телевізорів. Така частота практично гарантує відсутність будь-яких викривлень зображення в динамічних сценах. Частота відновлення в телевізорах 7000-ї і 6000-ї серій рівна 100Гц, чого досить для чистого відображення спортивних програм, фільмів і відеоігор.

Використовуючи бездротове або LAN-підключення до мережі, користувачі зможуть одержати доступ в інтернет одним натисканням кнопки на пульті керування. Інтерфейс для роботи з онлайн-ресурсами виконаний на базі віджетів, які розташовані в нижній частині екрану, що дозволяє легко й швидко знаходити цікавий для користувача контент. Бібліотека віджетів буде постійно поповнюватися завдяки тому, що набір інструментів для їхнього створення забезпечить контент-провайдер. Моделі 6000-ї серії мають доступ до RSS-сервісу Samsung Infolive, який передає новини, інформацію про спортивні події та з фондового ринку прямо на екран телевізора. Крім того, до нових моделей Samsung можна легко підключити безліч цифрових пристроїв - вбудований USB-порт робить підключення камкордера, медіаплеера або зовнішнього жорсткого диска простим і дуже швидким.

Нові телевізори Samsung, крім усіх інших переваг, знімають звичні обмеження по інтеграції панелі в інтер'єр - LED-технологія дозволила зробити моделі всіх трьох серій ультратонкими. При тому, що товщина корпусу становить ледве більше 2,5 см., всю начинку вдалося зберегти всередині, хоча звичайно виробникам доводиться використовувати зовнішній ТВ-тюнер, щоб добитися близьких результатів по товщині корпусу. А завдяки використанню нового ультратонкого настінного кріплення зазор між стіною та задньою стінкою панелі складе всього близько 1,5 см. Крім усього іншого, ця система дуже легко монтується -закріпити телевізор на стіні стало не складніше, ніж повісити картину.

У нових LED-телевізорах HD компанії Samsung концепція дизайну корпусів Cristal Design одержала новий розвиток. Рамка пофарбована в глибокий і насичений колір piano black, який до зовнішнього краю плавно переходить у сріблястий (у моделях 8000-ї серії) або рубіновий (7000-ї і 6000-ї серій). При цьому насиченість кольору рамки міняється залежно від кута зору. Використання світлодіодного підсвічування суттєво знижує енергоспоживання (на 40%, у порівнянні із традиційними ЖК-телевізорами), завдяки чому нові телевізори Samsung усіх трьох серій відповідають самим строгим вимогам стандарту Energy Star v3.0. У моделях застосовується оптимізована система економії енергії. Крім того, LED-технологія безпечна для навколишнього середовища, тому що світлодіоди не містять ртуті.

Pioneer випускає ідеальний супутник для CDJ-2000 –мікшерний пульт DJM-2000

Зовсім нова модель DJM-2000 – самий потужний виконавський мікшер, що ідеально доповнює цифрові деки CDJ-2000. Завдяки новаторському мультисенсорному екрану і цілому арсеналу спецефектів DJM-2000 являє собою самий актуальний варіант клубного мікшера. Не менше шести індивідуальних ефект-процесорів утворюють фундамент для комбінованих маніпуляцій музикою, так що діджей завжди може створити своє власне унікальне звучання. DJM-2000 реалізує більш досконалу функціональність, до цієї пори доступну тільки за допомогою програмного забезпечення. Його інтуїтивно зрозуміла конструкція легко сприймається нинішніми користувачами Pioneer DJM і не відволікає їх від творчого процесу.

Конфігурація інтерфейсу пропонує більше оригінальності в аранжуванні музики
Розробники Pioneer розташували апаратний інтерфейс у центрі мікшера, щоб зробити роботу інтуїтивною. Діджеї можуть додавати аранжування музики не тільки поворотним регулятором, але й новими методами Tap і Trace у трьох секціях ефектів. Крім того три секції ефектів можуть використовуватися в різних комбінаціях, що дає діджею максимум свободи в оригінальних аранжуваннях.

5, 8-дюймовий повнокольоровий мультисенсорний дисплей
Перший в індустрії 5.8-дюймовий мультисенсорний ЖКД Pioneer дозволяє діджею бачити й чути результати накладення ефекту, управляючи мікшером легко й інтуїтивно.

Високоякісні акустичні схемні рішення забезпечують ідеальний клубний звук
DJM-2000 використовує збалансований вихідний підсилювач, повністю дискретна схема якого дозволяє добитися високої якості звуку в кожній смузі частот. Pioneer домагається ідеального клубного звуку, гранично ретельно створюючи звуковий тракт із урахуванням всіх деталей акустичного резонансу.

Інші функції
- Цифровий вхід по кожному каналу забезпечує одержання кожного аудіо сигналу без втрати якості.
- Функція Talkover знижує гучність музики з появою сигналу з мікрофона.
- Усі канали обладнані піковими індикаторами рівня для перевірки рівнів вхідних сигналів одним поглядом із усіх джерел, підключених до кожного каналу.
- Зручний для клубів і студій корпус готовий для монтажу в 19-дюймову стійку (відповідає стандартам EIA).

Samsung представляє інноваційний плеєр YP-P3

Основною особливістю нового плеєра є, безумовно, чудовий QVGA-дисплей (діагональ-3 дюйма) з функцією тачскрін. Завдяки співвідношенню сторін 16:9, здатності відображати 16млн кольорів і підтримці кодека H.264, YP-P3 є на сьогодні одним з найбільш функціональних портативних відеоплеєрів, що забезпечують неймовірно насичену та живу картинку.

Керування плеєром здійснюється за допомогою тачскріна, за коректне функціонування якого відповідає власне ПО Samsung Emoture 2.0. Ця програма робить керування плеєром інтуїтивно зрозумілим і простим завдяки здатності чітко розпізнавати різні типи впливу на екран. Комбінація Emoture 2.0 та інтерфейсу, що налаштовується користувачем, дозволяє легко й невимушено персоналізувати плеєр: барвисті повнобарвні іконки, набір корисних віджетів і великий вибір тем фонових заставок дозволяють кожному користувачу створити свій унікальний інтерфейс.

Дизайн металізованого корпусу плеєра, товщина якого становить близько 1 см., можна назвати, скоріше, класичним, однак округлені бічні грані моделі YP-P3 додають свіжу ноту в строгий вигляд.

Але головні нововведення ховаються всередині корпусу, і саме важливе з них - звуковий процесор DNSe 3.0. Це вже третє покоління знаменитого процесора Samsung, минулі варіанти якого були визнані меломанами всього світу неперевершеними в класі портативних пристроїв. Dnse 3.0 зберіг усі переваги своїх попередників і обзавівся новими функціями. Саме цікаве нововведення - розпізнавання жанру пісні і вибір налаштувань еквалайзеру відповідно до нього. Таким чином, прослуховування музики стає неймовірно комфортним: навіть якщо в колекції зібрані композиції різних жанрів, від класичної музики до рока, кожна з них буде програватися максимально реалістично без втручання людини. Чистий і кристально деталізований звук може транслюватися як на бездротові навушники за допомогою протоколу Bluetooth 2.1+EDR, так і через звичайні провідні навушники або вбудований динамік. Крім роботи з бездротовими навушниками, протокол Bluetooth у новому плеєрі також відповідає за передачу даних між пристроями, трансляцію музики на автомобільні аудіо-системи та за спільні ігри з іншими користувачами YP-P3.

Плеєр підтримує всі сучасні формати звуку і відео, також на ньому без перекодування можна відображати дані, оптимізовані для відтворення в плеєрі iPod і портативній ігровій приставці PSP. Модель YP-P3 поставляється в 2 варіантах кольорів - чорному і сріблистому, також є 4 варіанта об'єму вбудованої пам'яті - 4, 8, 16 і 32 Гб. Заряду акумулятора вистачить для прослуховування 30 годин музики або перегляду 5 годин відео.

PENTAX Optio WS80: все екстремальне - просто

PENTAX представляє Optio WS80: пило- і вологозахищену камеру для легких захоплень екстремальним спортом і різних пригод. На відміну від "старшої сестри" W80, нова камера не захищена від перебування в снігу та ударів по корпусу, зате вона помітно дешевша, набагато легша, витонченіша.

Фотографуйте під водою
Мініатюрна камера має клас водозахисту IPX 8 (або JIS Class 8) і дає можливість знімати на глибині до півтора метра не менше, ніж 2 години. Фотокамера також відмінно захищена від проникнення усередину пилу та бруду (JIS Class 6), а зовнішня лінза об'єктива WS80 покрита фірмовим водовідштовхувальним покриттям Super Protect і захищає високоякісну оптику PENTAX від ушкоджень. Сміло беріть її із собою на природу, на пляж, у басейн, в аквапарк - і не хвилюйтеся за чистоту життєрадісної кольорової обшивки: Optio WS80 легко відмивається від піску та інших чужорідних елементів під струменем води.
Відмінні портрети на морі і на суші
Камера вміє робити відмінно різкі й правильно проекспоновані портретні знімки завдяки вдосконаленій функції розпізнавання осіб. Їй буде потрібно всього три соті секунди, щоб розпізнати в кадрі людину (до 32 в одному кадрі). Камера допоможе дотримати пропорційного співвідношення тіла і голови за допомогою нового фільтра Small Face. Вона автоматично зробить знімок, як тільки в кадрі з'являться посмішки, завдяки функції Smile Capture, ну а на випадок, якщо під час зйомки хтось моргне, в Optio WS80 вбудована функція Blinking detection - камера помітить закриті очі й запропонує зробити другий дубль.
Об'єктивно розкішний зум
П'ятикратний зум - візитна картка всіх нових водозахищених камер PENTAX серії W. Тому й Optio WS80 оснащений 5-кратним ширококутовим зум-об'єктивом з фокусною відстанню 35-175 мм (в еквіваленті формату 35мм). Причому всі оптичні елементи переміщаються всередині корпуса камери. Об'єктив не має ні однієї зовнішньої рухливої частини, тому він дуже надійно захищений від ушкоджень і його ніколи не заклинить від піску, що потрапив усередину. П'ятикратний зум дозволить вам знімати велику кількість сюжетів, у тому числі пейзажі та архітектуру, і фотографувати мініатюрні об'єкти в режимі «макро», який включається автоматично при зйомці із близької відстані. У комбінації з функцією "intelligent zoom" п'ятикратний зум чарівним образом перетворюється в 28.5-кратний без істотної втрати якості зображення.

Високоякісне чітке відео HDTV
Optio WS80 знімає відео з високою роздільною здатністю, відповідною до стандарту телебачення високої чіткості 1280х720 пікселів, 30 кадрів у секунду, із звуковим супроводом. Як у справжній відеокамері функція стабілізації зображення Movie SR усуває ефект від тремтіння фотоапарата під час зйомки.

І не менш якісні фотографії
Чудові, чіткі й деталізовані фотографії - звичайна справа для Optio WS80 завдяки 10.0 ефективним мегапікселям, швидкому процесору й високоякісному зум-об'єктиву. Знімки будуть вас радувати, навіть якщо ви роздрукуєте їх в більшому форматі.

Які добре видно на дисплеї
Відмінний ЖК-монітор Optio WS80 видасться дуже великим у порівнянні із самою камерою. Діагональ 2,7 дюйма, гарна роздільна здатність, якісна передача кольору навіть при яскравому сонячному світлі - хіба можна побажати чогось ще для приємної зйомки і перегляду зображень.

Acer представляє новий відеопроектор S5200 3D Ready

Тривимірне зображення досягається за допомогою сумісної відеокарти, спеціальних 3D окулярів і технології DLP 3D Ready, яка за рахунок частоти зміни кадрів (120 Гц) перетворює плоску поверхню стін вітальні, офісу або навчальної аудиторії в тривимірний екран. Acer S5200 відкриває для користувачів зовсім нові можливості, наприклад, вивчення підводного світу або всього всесвіту у форматі 3D, наочне знайомство із знаменитими місцями археологічних розкопок або подорож у самі віддалені куточки планети; і все це - з повним відчуттям присутності.

Для перегляду двомірного зображення у форматі 3D необхідно «обдурити» зір: зображення для кожного ока формується окремо. Швидкісна технологія DLP дозволяє відображати два зображення на екрані одночасно. При цьому спеціальні окуляри поєднують два зображення, створюючи приголомшливий ефект 3D.

Технологія Ultra-Short Throw дозволяє одержати зображення з діагоналлю 1 метр навіть на відстані 0,5 метрів від екрана, що вкрай важливо, якщо аудиторія має невеликі розміри. Acer S5200 забезпечує більш високу гнучкість і максимальну зручність перегляду, що робить цей проектор незамінним для освітніх установ і професійних презентацій.

Acer S5200 повністю сумісний із системою Crestron Network System, що забезпечує можливість повного керування проектором через локальну мережу, включаючи моніторинг, дистанційне включення/вимикання живлення ( у тому числі, запрограмоване), а також дистанційне керування проектуванням, включаючи вибір джерела сигналу й одночасне керування декількома проекторами.

Якість зображення гарантується за рахунок застосування кращих технологій, покликаних забезпечити точність передачі кольору та чіткість. Acer S5200 дозволяє відтворювати зображення з більш природними й збалансованими відтінками, завдяки технології Acer Color Boost II+ з оптимізованим 6-сегментним колірним колесом, потужним алгоритмом передачі зображень і вдосконаленою формою імпульсу лампи. Яскравість кольору оптимізована й автоматично адаптується для типу зображення за допомогою утиліти Acer eView Management.

Згодом якість кольору при відтворенні на проекторах знижується, і зображення здобуває жовтуватий або зеленуватий відтінок. Тепер проектори Acer використовують переваги технологій Colorsafe і DLP, що забезпечують незмінно високу якість зображення навіть при тривалому використанні і виключають можливість втрати кольору.

Порт HDMI забезпечує зручність підключення найсучасніших цифрових джерел сигналу і приголомшливу якість зображення з високою роздільною здатністю. Сучасна технологія лампи яскравістю до 3000 люмен ANSI, контрастність 2500:1 і власна роздільна здатність XGA дозволяють добитися нової якості яскравості, передачі кольору та чіткості зображення.

Яскраві та живі зображення доповнюються гнучкими можливостями налаштувань. Завдяки новаторській функції Blackboard mode, що забезпечує чітку проекцію і точну передачу кольору навіть на кольорових поверхнях, S5200 не вимагає виконання налаштування екрана. Функція вертикальної корекції трапецевидних викривлень під кутом 40° дозволяє усунути вертикальні викривлення таким чином, щоб глядачі завжди бачили ідеально прямокутну проекцію, незалежно від місця розташування проектора. І нарешті, завдяки налаштуванню лампи через верхню кришку, користувачі можуть із легкістю самостійно заміняти лампу, навіть якщо проектор змонтований на стелі.

Термін служби лампи до 3000 годин допомагає скоротити витрати на її заміну, забезпечує тривалий термін служби й надійну роботу проектора. Збільшений термін служби лампи дозволяє також значно заощадити кошти за рахунок зниження загальної вартості пристрою. Крім того, новаторська мікросхема DLP дозволяє обійтися без використання захисного фільтра від пилу й, таким чином, знизити витрати на експлуатацію та обслуговування.
Acer S5200 використовує екологічне рішення Acer EcoProjection, що дозволяє знизити споживання електроенергії в режимі очікування до 80%. Крім того, при відсутності вхідного сигналу протягом 5 хвилин, проектор автоматично переходить в економічний режим, що дозволяє знизити енергоспоживання до 20%, також він автоматично вимикається при відсутності вхідного сигналу протягом певного часу. Пакет Acer Ecoprojection включає Acer ePower Management для персонального налаштування параметрів енергозбереження.

Для зручності використання проектори Acer використовують комплект програм Empowering Technology, що полегшує роботу із проекторами.

субота, 1 травня 2010 р.

LG KF305: стиль і функціональність


Продовжуючи лінійку розкладних телефонів, компанія LG розробила модель KF305. У глянсовому телефоні товщиною 16,2 мм є всі необхідні функції: вбудована камера — 2 Мп з можливістю запису відео, аудіо-плеєр з можливістю відтворення всіх сучасних форматів, FM-радіо, Bluetooth 2.0. У телефоні доступні сервіси Яндексу: Пошук, Погода, Новини, Словники, Телепрограма, а також додатки: Я.Онлайн, Яндекс.Карти і Яндекс.Метро.

Компанія Benq представляє оновлену «E»-серію Full HD моніторів

Монітор Benq E2420HD – перший представник оновленої «E»-серії мультимедійних моніторів, які виходять за рамки звичної уяви про монітор, лише як про засіб виводу зображення.

Монітор оснащено 11 портами для різних цифрових пристроїв. Наявність двох портів HDMI, чотирьох портів USB, порту D-Sub, порту DVI і трьох аудіо портів дозволяє підключити кілька пристроїв одночасно без необхідності відключати що-небудь для приєднання нового девайса. Тепер можна просто й швидко перейти від перегляду фільму на Blu-ray плеєрі до розваг за ігровою приставкою, зробити відео дзвінок через інтернет, попрацювати на ПК або обновити музичну бібліотеку iPod. Одночасно можна підключити навушники, зовнішні колонки (замість двох інтегрованих 1.5Вт динаміків) і зовнішній носій інформації.

Дотримуючись нових віянь моніторної моди, Benq E2420HD має правильний формат екрана 16:9 і роздільну здатність 1920x1080 пікс для відображення відео високої чіткості без втрати якості. Монітор має яскраву матрицю в 300 лм і великий рівень динамічної контрастності 50’000:1, а також низький час відгуку 2мс.

Монітор оснащений новим поколінням технології Senseye 3, яка оптимізує контрастність, чіткість і насиченість зображення як при роботі вдома, так і в офісі. Попередньо встановлені режими допоможуть поліпшити сприйняття зображення при роботі з документами і інтернетом (режим Стандартний), перегляді відео (режим Кіно), фото (режим Фото), комп'ютерних ігор (режим Гра). Також передбачений спеціальний режим sRGB для одержання 100% сумісності з іншими sRGB-пристроями й режим Eco (енергозбереження).

Дизайн монітора гармонійно поєднує східні традиції й сучасний мінімалізм. Нижня частина монітора виконана у формі «сувою», який не тільки створює атмосферу східного містицизму, але й відіграє чималу функціональну роль, приховуючи два динаміки. Тонкі глянсові панелі надають монітору особливий стиль, що доповнюється вставкою на задній панелі з матеріалу, що ідеально імітує фактуру шкіри.

Монітор повністю сумісний з новою операційною системою Microsoft Windows 7 і має відповідний сертифікат. Просто підключіть монітор до ПК із установленою Windows 7 і операційна система автоматично настроїть зображення для найкращого відображення. Додаток Windows 7 Device Stage допоможе спростити роботу з багатими комунікаційними можливостями монітора.