субота, 22 травня 2010 р.

Toshiba задає нову висоту в сегменті недорогих ноутбуків з новими Satellite L500 і Satellite L550

Компанія Toshiba представила два нові ноутбуки початкового рівня – 15.6’’ Satellite L500 і 17.3’’ Satellite L550. Моделі призначені для користувачів, яким необхідно якісний, надійний і продуктивний пристрій для повсякденного використання за доступною ціною.

Сучасний ноутбук за помірну ціну
Satellite L500 і L550 пропонують користувачам дизайн, не характерний для пристроїв нижнього цінового діапазону. Моделі мають IMR-покриття корпусу з тонкими смужками. Мультимедійна панель із сенсорними клавішами та повністю інтегрований тачпад забезпечують зручне керування ноутбуком.

Те, що потрібно для роботи
Satellite L500 оснащено 15.6’’ дисплеєм HD Toshiba Trubrite з роздільною здатністю 1366x768 пікселів яскравістю 200 cd/m². Satellite L550 має дисплей 17.3’’ HD Toshiba Trubrite з роздільною здатністю 1600x900 пікселів і LED-підсвічуванням, що знижує енергоспоживання.

Комунікаційні можливості обох ноутбуків містять у собі інтерфейс WLAN draft-n, Bluetooth 2.1 + EDR і Ethernet LAN. Програма Toshiba Conigfree забезпечує просте налаштування мережних підключень.
Незважаючи на приналежність до низького цінового сегмента Satellite L500 і Satellite 550 пропонують велику кількість інтерфейсів – HDMI-порт, слот для карт пам'яті 4-in-1 Media Bridge, два порти USB 2.0 і один комбінований порт eSATA/USB. Веб-камера з підтримкою технології розпізнавання особи забезпечує швидкий доступ до системи. Програма Toshiba Eco дозволяє вибрати для ноутбука оптимальний режим енергозбереження. Диск ємністю до 500 Гбайт доповнює список переваг новинок.
Toshiba пропонує великий вибір процесорів. Satellite L500 буде поставлятися на базі процесорів Intel Celeron, Pentium або Core 2 Duo, а Satellite L550 - на базі Intel Pentium або Core 2 Duo. Також будуть доступні моделі на AMD Athlon Dual Core, AMD Turion Dual Core і AMD Turion Ultra Dual Core.

Toshiba Satellite L500 і Satellite L550 повністю відповідають стандартам RoHS. При виробництві ноутбуків Toshiba не використовуються свинець, ртуть і деякі інші небезпечні речовини. Крім того, утиліти Toshiba Eco і PC Health Monitor дозволяють знизити енергоспоживання. Toshiba Satellite L500 і L550 готові до сертифікації ENERGY STAR 5.0.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.