вівторок, 11 травня 2010 р.

Samsung представляє нову лінійку LED-телевізорів

Компанія Samsung Electronics, світовий лідер у виробництві споживчої електроніки та багаторазовий лауреат професійних премій, представила нову лінійку телевізорів високої роздільної здатності на базі LED-технології.

В основі серій 8000, 7000 і 6000 лежить успіх першого та другого поколінь телевізорів високої роздільної здатності , створених із застосуванням LED-технології. На відміну від традиційної технології, де підсвічування матриці здійснюється флуоресцентними лампами з холодним катодом (CCFL), в інноваційних телевізорах Samsung джерелом світла є світлодіоди . Їхнє використання істотно збільшує контрастність зображення, дає можливість зробити корпус телевізора більш тонким, а також знизити споживання електроенергії.

Телевізори всіх трьох нових лінійок відрізняються високим рівнем контрастності, якого вдалося добитися завдяки інноваційним світлодіодам . У порівнянні із традиційними лампами підсвічування (CCFL), LED-технологія забезпечує відображення природнього і глибокого чорного кольору. Білий колір також відображається максимально натурально, і інші кольори спектра на екрані телевізора соковиті та живі. Функція Wide Color Enhancer Pro забезпечує більш широку колірну палітру, а технологія Ultra Clear Panel дозволяє відобразити дрібні деталі навіть в умовах сильно освітленої кімнати. Адаптивний режим Natural автоматично оптимізує налаштування телевізора, поєднуючи високу яскравість ЖК-дисплею з кінематографічною «картинкою», властивою плазмовим екранам.

В LED-телевізорах Samsung високої роздільної здатності реалізований цілий ряд інноваційних технологій, які борються з розмиванням і тремтінням «картинки». Це головні недоліки ЖК-технології, що проявляються в сценах з об'єктами, що швидко рухаються. Телевізори всіх трьох серій оснащені технологією інтерполяції Auto Motion Plus. Моделі 8000-ї серії характеризуються частотою відновлення кадрів 200Гц, що в 4 рази вище показника звичайних телевізорів. Така частота практично гарантує відсутність будь-яких викривлень зображення в динамічних сценах. Частота відновлення в телевізорах 7000-ї і 6000-ї серій рівна 100Гц, чого досить для чистого відображення спортивних програм, фільмів і відеоігор.

Використовуючи бездротове або LAN-підключення до мережі, користувачі зможуть одержати доступ в інтернет одним натисканням кнопки на пульті керування. Інтерфейс для роботи з онлайн-ресурсами виконаний на базі віджетів, які розташовані в нижній частині екрану, що дозволяє легко й швидко знаходити цікавий для користувача контент. Бібліотека віджетів буде постійно поповнюватися завдяки тому, що набір інструментів для їхнього створення забезпечить контент-провайдер. Моделі 6000-ї серії мають доступ до RSS-сервісу Samsung Infolive, який передає новини, інформацію про спортивні події та з фондового ринку прямо на екран телевізора. Крім того, до нових моделей Samsung можна легко підключити безліч цифрових пристроїв - вбудований USB-порт робить підключення камкордера, медіаплеера або зовнішнього жорсткого диска простим і дуже швидким.

Нові телевізори Samsung, крім усіх інших переваг, знімають звичні обмеження по інтеграції панелі в інтер'єр - LED-технологія дозволила зробити моделі всіх трьох серій ультратонкими. При тому, що товщина корпусу становить ледве більше 2,5 см., всю начинку вдалося зберегти всередині, хоча звичайно виробникам доводиться використовувати зовнішній ТВ-тюнер, щоб добитися близьких результатів по товщині корпусу. А завдяки використанню нового ультратонкого настінного кріплення зазор між стіною та задньою стінкою панелі складе всього близько 1,5 см. Крім усього іншого, ця система дуже легко монтується -закріпити телевізор на стіні стало не складніше, ніж повісити картину.

У нових LED-телевізорах HD компанії Samsung концепція дизайну корпусів Cristal Design одержала новий розвиток. Рамка пофарбована в глибокий і насичений колір piano black, який до зовнішнього краю плавно переходить у сріблястий (у моделях 8000-ї серії) або рубіновий (7000-ї і 6000-ї серій). При цьому насиченість кольору рамки міняється залежно від кута зору. Використання світлодіодного підсвічування суттєво знижує енергоспоживання (на 40%, у порівнянні із традиційними ЖК-телевізорами), завдяки чому нові телевізори Samsung усіх трьох серій відповідають самим строгим вимогам стандарту Energy Star v3.0. У моделях застосовується оптимізована система економії енергії. Крім того, LED-технологія безпечна для навколишнього середовища, тому що світлодіоди не містять ртуті.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.