вівторок, 11 травня 2010 р.

Pioneer випускає ідеальний супутник для CDJ-2000 –мікшерний пульт DJM-2000

Зовсім нова модель DJM-2000 – самий потужний виконавський мікшер, що ідеально доповнює цифрові деки CDJ-2000. Завдяки новаторському мультисенсорному екрану і цілому арсеналу спецефектів DJM-2000 являє собою самий актуальний варіант клубного мікшера. Не менше шести індивідуальних ефект-процесорів утворюють фундамент для комбінованих маніпуляцій музикою, так що діджей завжди може створити своє власне унікальне звучання. DJM-2000 реалізує більш досконалу функціональність, до цієї пори доступну тільки за допомогою програмного забезпечення. Його інтуїтивно зрозуміла конструкція легко сприймається нинішніми користувачами Pioneer DJM і не відволікає їх від творчого процесу.

Конфігурація інтерфейсу пропонує більше оригінальності в аранжуванні музики
Розробники Pioneer розташували апаратний інтерфейс у центрі мікшера, щоб зробити роботу інтуїтивною. Діджеї можуть додавати аранжування музики не тільки поворотним регулятором, але й новими методами Tap і Trace у трьох секціях ефектів. Крім того три секції ефектів можуть використовуватися в різних комбінаціях, що дає діджею максимум свободи в оригінальних аранжуваннях.

5, 8-дюймовий повнокольоровий мультисенсорний дисплей
Перший в індустрії 5.8-дюймовий мультисенсорний ЖКД Pioneer дозволяє діджею бачити й чути результати накладення ефекту, управляючи мікшером легко й інтуїтивно.

Високоякісні акустичні схемні рішення забезпечують ідеальний клубний звук
DJM-2000 використовує збалансований вихідний підсилювач, повністю дискретна схема якого дозволяє добитися високої якості звуку в кожній смузі частот. Pioneer домагається ідеального клубного звуку, гранично ретельно створюючи звуковий тракт із урахуванням всіх деталей акустичного резонансу.

Інші функції
- Цифровий вхід по кожному каналу забезпечує одержання кожного аудіо сигналу без втрати якості.
- Функція Talkover знижує гучність музики з появою сигналу з мікрофона.
- Усі канали обладнані піковими індикаторами рівня для перевірки рівнів вхідних сигналів одним поглядом із усіх джерел, підключених до кожного каналу.
- Зручний для клубів і студій корпус готовий для монтажу в 19-дюймову стійку (відповідає стандартам EIA).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.