вівторок, 11 травня 2010 р.

Samsung представляє інноваційний плеєр YP-P3

Основною особливістю нового плеєра є, безумовно, чудовий QVGA-дисплей (діагональ-3 дюйма) з функцією тачскрін. Завдяки співвідношенню сторін 16:9, здатності відображати 16млн кольорів і підтримці кодека H.264, YP-P3 є на сьогодні одним з найбільш функціональних портативних відеоплеєрів, що забезпечують неймовірно насичену та живу картинку.

Керування плеєром здійснюється за допомогою тачскріна, за коректне функціонування якого відповідає власне ПО Samsung Emoture 2.0. Ця програма робить керування плеєром інтуїтивно зрозумілим і простим завдяки здатності чітко розпізнавати різні типи впливу на екран. Комбінація Emoture 2.0 та інтерфейсу, що налаштовується користувачем, дозволяє легко й невимушено персоналізувати плеєр: барвисті повнобарвні іконки, набір корисних віджетів і великий вибір тем фонових заставок дозволяють кожному користувачу створити свій унікальний інтерфейс.

Дизайн металізованого корпусу плеєра, товщина якого становить близько 1 см., можна назвати, скоріше, класичним, однак округлені бічні грані моделі YP-P3 додають свіжу ноту в строгий вигляд.

Але головні нововведення ховаються всередині корпусу, і саме важливе з них - звуковий процесор DNSe 3.0. Це вже третє покоління знаменитого процесора Samsung, минулі варіанти якого були визнані меломанами всього світу неперевершеними в класі портативних пристроїв. Dnse 3.0 зберіг усі переваги своїх попередників і обзавівся новими функціями. Саме цікаве нововведення - розпізнавання жанру пісні і вибір налаштувань еквалайзеру відповідно до нього. Таким чином, прослуховування музики стає неймовірно комфортним: навіть якщо в колекції зібрані композиції різних жанрів, від класичної музики до рока, кожна з них буде програватися максимально реалістично без втручання людини. Чистий і кристально деталізований звук може транслюватися як на бездротові навушники за допомогою протоколу Bluetooth 2.1+EDR, так і через звичайні провідні навушники або вбудований динамік. Крім роботи з бездротовими навушниками, протокол Bluetooth у новому плеєрі також відповідає за передачу даних між пристроями, трансляцію музики на автомобільні аудіо-системи та за спільні ігри з іншими користувачами YP-P3.

Плеєр підтримує всі сучасні формати звуку і відео, також на ньому без перекодування можна відображати дані, оптимізовані для відтворення в плеєрі iPod і портативній ігровій приставці PSP. Модель YP-P3 поставляється в 2 варіантах кольорів - чорному і сріблистому, також є 4 варіанта об'єму вбудованої пам'яті - 4, 8, 16 і 32 Гб. Заряду акумулятора вистачить для прослуховування 30 годин музики або перегляду 5 годин відео.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.