вівторок, 11 травня 2010 р.

PENTAX Optio WS80: все екстремальне - просто

PENTAX представляє Optio WS80: пило- і вологозахищену камеру для легких захоплень екстремальним спортом і різних пригод. На відміну від "старшої сестри" W80, нова камера не захищена від перебування в снігу та ударів по корпусу, зате вона помітно дешевша, набагато легша, витонченіша.

Фотографуйте під водою
Мініатюрна камера має клас водозахисту IPX 8 (або JIS Class 8) і дає можливість знімати на глибині до півтора метра не менше, ніж 2 години. Фотокамера також відмінно захищена від проникнення усередину пилу та бруду (JIS Class 6), а зовнішня лінза об'єктива WS80 покрита фірмовим водовідштовхувальним покриттям Super Protect і захищає високоякісну оптику PENTAX від ушкоджень. Сміло беріть її із собою на природу, на пляж, у басейн, в аквапарк - і не хвилюйтеся за чистоту життєрадісної кольорової обшивки: Optio WS80 легко відмивається від піску та інших чужорідних елементів під струменем води.
Відмінні портрети на морі і на суші
Камера вміє робити відмінно різкі й правильно проекспоновані портретні знімки завдяки вдосконаленій функції розпізнавання осіб. Їй буде потрібно всього три соті секунди, щоб розпізнати в кадрі людину (до 32 в одному кадрі). Камера допоможе дотримати пропорційного співвідношення тіла і голови за допомогою нового фільтра Small Face. Вона автоматично зробить знімок, як тільки в кадрі з'являться посмішки, завдяки функції Smile Capture, ну а на випадок, якщо під час зйомки хтось моргне, в Optio WS80 вбудована функція Blinking detection - камера помітить закриті очі й запропонує зробити другий дубль.
Об'єктивно розкішний зум
П'ятикратний зум - візитна картка всіх нових водозахищених камер PENTAX серії W. Тому й Optio WS80 оснащений 5-кратним ширококутовим зум-об'єктивом з фокусною відстанню 35-175 мм (в еквіваленті формату 35мм). Причому всі оптичні елементи переміщаються всередині корпуса камери. Об'єктив не має ні однієї зовнішньої рухливої частини, тому він дуже надійно захищений від ушкоджень і його ніколи не заклинить від піску, що потрапив усередину. П'ятикратний зум дозволить вам знімати велику кількість сюжетів, у тому числі пейзажі та архітектуру, і фотографувати мініатюрні об'єкти в режимі «макро», який включається автоматично при зйомці із близької відстані. У комбінації з функцією "intelligent zoom" п'ятикратний зум чарівним образом перетворюється в 28.5-кратний без істотної втрати якості зображення.

Високоякісне чітке відео HDTV
Optio WS80 знімає відео з високою роздільною здатністю, відповідною до стандарту телебачення високої чіткості 1280х720 пікселів, 30 кадрів у секунду, із звуковим супроводом. Як у справжній відеокамері функція стабілізації зображення Movie SR усуває ефект від тремтіння фотоапарата під час зйомки.

І не менш якісні фотографії
Чудові, чіткі й деталізовані фотографії - звичайна справа для Optio WS80 завдяки 10.0 ефективним мегапікселям, швидкому процесору й високоякісному зум-об'єктиву. Знімки будуть вас радувати, навіть якщо ви роздрукуєте їх в більшому форматі.

Які добре видно на дисплеї
Відмінний ЖК-монітор Optio WS80 видасться дуже великим у порівнянні із самою камерою. Діагональ 2,7 дюйма, гарна роздільна здатність, якісна передача кольору навіть при яскравому сонячному світлі - хіба можна побажати чогось ще для приємної зйомки і перегляду зображень.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.