вівторок, 11 травня 2010 р.

Acer представляє новий відеопроектор S5200 3D Ready

Тривимірне зображення досягається за допомогою сумісної відеокарти, спеціальних 3D окулярів і технології DLP 3D Ready, яка за рахунок частоти зміни кадрів (120 Гц) перетворює плоску поверхню стін вітальні, офісу або навчальної аудиторії в тривимірний екран. Acer S5200 відкриває для користувачів зовсім нові можливості, наприклад, вивчення підводного світу або всього всесвіту у форматі 3D, наочне знайомство із знаменитими місцями археологічних розкопок або подорож у самі віддалені куточки планети; і все це - з повним відчуттям присутності.

Для перегляду двомірного зображення у форматі 3D необхідно «обдурити» зір: зображення для кожного ока формується окремо. Швидкісна технологія DLP дозволяє відображати два зображення на екрані одночасно. При цьому спеціальні окуляри поєднують два зображення, створюючи приголомшливий ефект 3D.

Технологія Ultra-Short Throw дозволяє одержати зображення з діагоналлю 1 метр навіть на відстані 0,5 метрів від екрана, що вкрай важливо, якщо аудиторія має невеликі розміри. Acer S5200 забезпечує більш високу гнучкість і максимальну зручність перегляду, що робить цей проектор незамінним для освітніх установ і професійних презентацій.

Acer S5200 повністю сумісний із системою Crestron Network System, що забезпечує можливість повного керування проектором через локальну мережу, включаючи моніторинг, дистанційне включення/вимикання живлення ( у тому числі, запрограмоване), а також дистанційне керування проектуванням, включаючи вибір джерела сигналу й одночасне керування декількома проекторами.

Якість зображення гарантується за рахунок застосування кращих технологій, покликаних забезпечити точність передачі кольору та чіткість. Acer S5200 дозволяє відтворювати зображення з більш природними й збалансованими відтінками, завдяки технології Acer Color Boost II+ з оптимізованим 6-сегментним колірним колесом, потужним алгоритмом передачі зображень і вдосконаленою формою імпульсу лампи. Яскравість кольору оптимізована й автоматично адаптується для типу зображення за допомогою утиліти Acer eView Management.

Згодом якість кольору при відтворенні на проекторах знижується, і зображення здобуває жовтуватий або зеленуватий відтінок. Тепер проектори Acer використовують переваги технологій Colorsafe і DLP, що забезпечують незмінно високу якість зображення навіть при тривалому використанні і виключають можливість втрати кольору.

Порт HDMI забезпечує зручність підключення найсучасніших цифрових джерел сигналу і приголомшливу якість зображення з високою роздільною здатністю. Сучасна технологія лампи яскравістю до 3000 люмен ANSI, контрастність 2500:1 і власна роздільна здатність XGA дозволяють добитися нової якості яскравості, передачі кольору та чіткості зображення.

Яскраві та живі зображення доповнюються гнучкими можливостями налаштувань. Завдяки новаторській функції Blackboard mode, що забезпечує чітку проекцію і точну передачу кольору навіть на кольорових поверхнях, S5200 не вимагає виконання налаштування екрана. Функція вертикальної корекції трапецевидних викривлень під кутом 40° дозволяє усунути вертикальні викривлення таким чином, щоб глядачі завжди бачили ідеально прямокутну проекцію, незалежно від місця розташування проектора. І нарешті, завдяки налаштуванню лампи через верхню кришку, користувачі можуть із легкістю самостійно заміняти лампу, навіть якщо проектор змонтований на стелі.

Термін служби лампи до 3000 годин допомагає скоротити витрати на її заміну, забезпечує тривалий термін служби й надійну роботу проектора. Збільшений термін служби лампи дозволяє також значно заощадити кошти за рахунок зниження загальної вартості пристрою. Крім того, новаторська мікросхема DLP дозволяє обійтися без використання захисного фільтра від пилу й, таким чином, знизити витрати на експлуатацію та обслуговування.
Acer S5200 використовує екологічне рішення Acer EcoProjection, що дозволяє знизити споживання електроенергії в режимі очікування до 80%. Крім того, при відсутності вхідного сигналу протягом 5 хвилин, проектор автоматично переходить в економічний режим, що дозволяє знизити енергоспоживання до 20%, також він автоматично вимикається при відсутності вхідного сигналу протягом певного часу. Пакет Acer Ecoprojection включає Acer ePower Management для персонального налаштування параметрів енергозбереження.

Для зручності використання проектори Acer використовують комплект програм Empowering Technology, що полегшує роботу із проекторами.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.