субота, 22 травня 2010 р.

Компанія Toshiba повідомляє про випуск трьох нових Full HD відеокамер серії Camileo

Компанія Toshiba повідомляє про випуск трьох нових цифрових відеокамер формату Full HD (High Definition) серії Camileo, надаючи покупцям широкі можливості вибору. Ультратонка камера Camileo S20 призначена для цінителів стилю, яким необхідна легка та проста у використанні відеокамера. Camileo H30 - це практична камера для щоденного використання. В Camileo X100 додано багато нових функцій у порівнянні із традиційними представниками лінійки, вона задовольнить запити самих вимогливих користувачів

Роздільна здатність Full HD і завантаження на YouTube
В останні два роки відеокамери з функцією запису відео високої чіткості (HD) і можливістю швидкого завантаження його на сайти соціальних мереж активно завойовують ринок. Toshiba робить ще один крок у напрямку надання широкому колу споживачів можливості зйомки відео високої чіткості, підвищуючи якість камер у різних цінових діапазонах. Нові камери Camileo S20 і Camileo H30 здійснюють зйомку з роздільною здатністю Full HD (1920x1080p, камера Camileo X100 відповідно 1920x1080i), у моделях Camileo H30 і Camileo X100 зняте відео можна завантажити на YouTube одним натисканням кнопки.

Висока роздільна здатність навіть уночі
Камери Camileo S20, Camileo H30 і Camileo X100 дозволяють знімати відео в Full HD (1920x1080p) і переглядати знятий матеріал на 3-дюймовому TFT-дисплеї. Сенсорний екран підвищує зручність використання камер Camileo H30 і X100, забезпечуючи швидкий доступ до меню. Синхронізація камер з комп'ютером або телевізором здійснюється через HDMI-вихід, порт Mini USB 2.0 і композитний відеовихід (PAL, NTSC). Для обробки знятого відео в комплект поставки новинок включений компакт-диск із 30-денною пробною версією відеоредактора Magix Video deluxe 15.

Нові відеокамери здатні записувати відео високої якості практично при будь-якому освітленні. Оптимізована функція нічної зйомки дозволяє одержувати зображення такої якості, начебто вони зняті при яскравому денному світлі. Нові відеокамери Camileo також можуть виконувати функції цифрового фотоапарата і здатні робити відмінні знімки з роздільною здатністю 5 МП (Camileo S20) і 10 МП (Camileo H30, Camileo X100).

Camileo S20 - одна із самих тонких відеокамер Full HD на ринку
При товщині всього 17 мм відеокамера Camileo S20 є однієї із самих тонких Full HD відеокамер у світі. Ультратонкий корпус, стильний дизайн і можливість вибору одного із семи кольорів поворотного дисплею роблять камеру Camileo S20 ідеальною для любителів стильних речей, а також для починаючих користувачів, яким необхідна якість за прийнятною ціною.

Camileo H30 - зручність і надійність для вимогливих користувачів
Зручна камера Camileo H30 поєднує високу функціональність і зручність для повсякденного використання. Меню зі швидким пошуком і 3-дюймовий сенсорний екран забезпечують зручність навігації. Завдяки режиму стабілізації відеозапису в камері Camileo H30 якість відео та фотографій залишається високою навіть при 20-кратному збільшенні.

Camileo X100 - висококласна відеокамера з 10-кратним оптичним збільшенням
Вишуканий дизайн - тільки одна із причин, по якій камера Camileo X100 займає вище положення в ряді сімейства камер Camileo. Чорний або сріблистий кольори корпуса приховують потужний об'єктив з 10-кратним оптичним збільшенням. Ті ж, кому буде потрібно ще більше наближення, зможуть використовувати ще й 10-кратний цифровий зум, одержавши в результаті 100-кратне збільшення. За допомогою цієї камери можна записувати відео із частотою 60 кадрів у секунду й роздільною здатністю до 1920x1080 (Full HD) і навіть із більш високою частотою - 240 кадрів у секунду у режимі WQVGA (424x240) порталі, що ідеально підходить для розміщення відеороликів на YouTube.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.