субота, 22 травня 2010 р.

Samsung C5212: доступний DUOS

Samsung C5212 при своїй доступній ціні оснащений не тільки популярною технологією підтримки двох SIM-карт, але й цілим набором сучасних функцій. Незважаючи на невисоку вартість, телефон виглядає досить презентабельно, він виконаний у формфакторі моноблока й практично повністю пофарбований у чорний колір.

Режим роботи із двома SIM-картами реалізований у С5212 на рівні SGH-D980 - самої старшої моделі в лінійці DUOS. Це значить, що можливе використання двох SIM-карт не тільки для вихідних викликів або відправлення будь-яких повідомлень, але й для виходу в Інтернет. Тепер при завантаженні браузера або Java-додатка можна вибрати активну SIM-карту, яка буде використовуватися для роботи в Інтернеті.

Завдяки доступній ціні цього телефону можна дійсно заощадити: у той час як бізнес-користувачам режим DUOS потрібний для поділу робочих і особистих дзвінків, інші групи покупців, особливо молодих, можуть використовувати його для вибору оптимальних тарифних планів, приміром, другу SIM-карту придбати для роботи в Інтернеті, вибравши оператора з найбільш низькою вартістю GPRS-трафіка.

Перемикання між двома SIM-картами здійснюється за допомогою окремої клавіші, винесеної на правий торець корпуса. Без нововведень тут також не обійшлося: тепер попередній вибір користувача зберігається, і при наступному виклику або відправленні повідомлення за замовчуванням буде обрана SIM-карта, яка використовувалася минулого разу. Для кожної SIM-карти можна встановити власну персоналізацію у вигляді назви, іконки й мелодій, також в телефоні реалізована можливість переносу записної книжки й інших даних з однієї SIM-карти на іншу.

Samsung C5212 здатний програвати музичні файли найпоширеніших цифрових форматів як через навушники, так і через вбудований динамік. Музичні здібності апарата суттєво розширює функція FM-радіо, що дозволяє записувати пісні з ефіру й встановлювати їх у якості рінгтонів.

Телефон оснащений акумулятором підвищеної ємності 1 000 Мач і фотокамерою 1,3 Мпікс, він підтримує протоколи Bluetooth і USB, має 64 МБ вбудованої пам'яті, яка може бути розширена до 8 ГБ за рахунок карт microSD. Крім того, Samsung C5212 має фірмову функцію подачі SIM-тривоги.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.