субота, 22 травня 2010 р.

Toshiba представляє новий ігровий ноутбук Qosmio X500

Підрозділ комп'ютерних систем японської корпорації Toshiba оголосив про вихід нового ігрового ноутбука Qosmio X500. Новинка, розрахована на ентузіастів ігор, сполучає в собі високу продуктивність і новітні графічні розробки для одержання самих неймовірних відчуттів від ігрового процесу. Потужна начинка Qosmio X500 одягнена в стильний корпус червоно-чорного кольору. 18.4-дюймовий екран (46,7 см), Blu-Ray-привод і програма Toshiba Resolution+ (конвертування відео стандартної роздільної здатності у формат високої чіткості в режимі реального часу) роблять Qosmio X500 також і відмінним мультимедійним рішенням.

Ігрова міць
Новий Qosmio готовий похвастатися своєю продуктивністю за рахунок новітнього чотирьохядерного процесора компанії Intel і приголомшливої графічної системи компанії Nvidia. Широкий 18.4-дюймовий Full HD LCD-дисплей зі співвідношенням сторін 16:9 і роздільною здатністю 1920x1080 пікселів дає чітку якісну картинку високої якості навіть у самих швидко мінливих сценах. Доповнюють ігрову картину традиційно якісним звуком стерео динаміки Harman Kardon.

Легкість у використанні
Кожна деталь Qosmio X500 розроблялася з погляду простоти у використанні. Тачпад з функцією Multi-Touch Control надає альтернативу традиційному скролінгу. Для швидкого і зручного доступу до системи Qosmio X500 постачається з сканером відбитків пальців та утилітою Toshiba Face Recognition, що використовує зображення, зняте вбудованою HD веб-камерою. Утиліта Toshiba Configfree полегшує налаштування бездротової мережі та вихід у мережу через вбудований WLAN-інтерфейс або через Bluetooth. А вісім сенсорних кнопок червоного кольору відповідають за швидкий доступ до часто використовуваних функцій мультимедіа, таких як регулювання рівня гучності, швидке перемотування, відтворення та стоп.

Міць для роботи
Qosmio X500 залежно від конфігурації оснащується оперативною пам'яттю типу DDR3 (1066 Мгц) ємністю до 8ГБ і може містити до 2 жорстких дисків загальною ємністю до 1ТБ. Зовнішні пристрої підключаються через 3 порти USB 2.0 або порт eSATA/USB. Усі 4 порти підтримують функцію USB Sleep-and-Charge, завдяки якій заряджати мобільні пристрої можна навіть при виключеному ноутбуці. Порт REGZA-Link HDMI-CEC (High Definition Multimedia Interface – Consumer Electronics Control) дозволяє підключати до ноутбука зовнішні відео та аудіо пристрої, керування якими здійснюється з одного пульта. І, нарешті, доповнюють картину мультимедійних можливостей Qosmio X500 порти Bridge Media 5-в-1 та Firewire.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.