субота, 1 травня 2010 р.

Компанія Benq представляє оновлену «E»-серію Full HD моніторів

Монітор Benq E2420HD – перший представник оновленої «E»-серії мультимедійних моніторів, які виходять за рамки звичної уяви про монітор, лише як про засіб виводу зображення.

Монітор оснащено 11 портами для різних цифрових пристроїв. Наявність двох портів HDMI, чотирьох портів USB, порту D-Sub, порту DVI і трьох аудіо портів дозволяє підключити кілька пристроїв одночасно без необхідності відключати що-небудь для приєднання нового девайса. Тепер можна просто й швидко перейти від перегляду фільму на Blu-ray плеєрі до розваг за ігровою приставкою, зробити відео дзвінок через інтернет, попрацювати на ПК або обновити музичну бібліотеку iPod. Одночасно можна підключити навушники, зовнішні колонки (замість двох інтегрованих 1.5Вт динаміків) і зовнішній носій інформації.

Дотримуючись нових віянь моніторної моди, Benq E2420HD має правильний формат екрана 16:9 і роздільну здатність 1920x1080 пікс для відображення відео високої чіткості без втрати якості. Монітор має яскраву матрицю в 300 лм і великий рівень динамічної контрастності 50’000:1, а також низький час відгуку 2мс.

Монітор оснащений новим поколінням технології Senseye 3, яка оптимізує контрастність, чіткість і насиченість зображення як при роботі вдома, так і в офісі. Попередньо встановлені режими допоможуть поліпшити сприйняття зображення при роботі з документами і інтернетом (режим Стандартний), перегляді відео (режим Кіно), фото (режим Фото), комп'ютерних ігор (режим Гра). Також передбачений спеціальний режим sRGB для одержання 100% сумісності з іншими sRGB-пристроями й режим Eco (енергозбереження).

Дизайн монітора гармонійно поєднує східні традиції й сучасний мінімалізм. Нижня частина монітора виконана у формі «сувою», який не тільки створює атмосферу східного містицизму, але й відіграє чималу функціональну роль, приховуючи два динаміки. Тонкі глянсові панелі надають монітору особливий стиль, що доповнюється вставкою на задній панелі з матеріалу, що ідеально імітує фактуру шкіри.

Монітор повністю сумісний з новою операційною системою Microsoft Windows 7 і має відповідний сертифікат. Просто підключіть монітор до ПК із установленою Windows 7 і операційна система автоматично настроїть зображення для найкращого відображення. Додаток Windows 7 Device Stage допоможе спростити роботу з багатими комунікаційними можливостями монітора.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.