вівторок, 27 квітня 2010 р.

Apple обновляє лінійку Macbook Pro

Компанія Apple представила оновлені моделі ноутбуків Macbook Pro з більш швидкими процесорами, потужними графічними платами NVIDIA, а також акумуляторами, які можуть працювати без підзарядки ще довше, ніж колись. У популярній 13-дюймовій моделі Macbook Pro використаний новий графічний процесор NVIDIA Geforce 320M. Інтегрований графічний модуль із його використанням забезпечує збільшення продуктивності до 80% у порівнянні з попереднім поколінням і час роботи акумулятора до 10 годин без підзарядки за рахунок ефективної витрати енергії. Нові 15- і 17-дюймові моделі Macbook Pro оснащуються процесорами Intel Core i5 і Core i7 і підтримують нову можливість плавного автоматичного перемикання між графічними процесорами: залежно від типу запущеного додатка, навантаження розподіляється між потужним NVIDIA Geforce GT 330M і енергоефективним інтегрованим графічним ядром Intel HD Graphics.

У кожному 13-дюймовому Macbook Pro встановлений більш швидкісний процесор Intel Core 2 Duo, модуль пам'яті обсягом 4 ГБ, акумулятор, який працює до 10 годин без підзарядки, а також новий графічний процесор NVIDIA GeForce 320M. 48 ядер паралельної обробки даних роблять NVIDIA GeForce 320M найшвидшим інтегрованим графічним процесором, який ідеально підходить для ресурсномістких 3D-ігор і професійних додатків. 13-дюймовий Macbook Pro доступний у двох варіантах: із процесором Intel Core 2 Duo 2.4 Ггц і жорстким диском обсягом 250 ГБ, і із процесором Intel Core 2 Duo 2.66 ГГЦ і жорстким диском обсягом 320 ГБ.

Новий 15-дюймовий Macbook Pro доступний у трьох варіантах: із процесором Intel Core i5 2.4 Ггц, графічною платою NVIDIA GeForce GT 330M і жорстким диском об'ємом 320 ГБ; із процесором Intel Core i5 2.53 Ггц, графічною платою NVIDIA GeForce GT 330M і жорстким диском об'ємом 500 ГБ; а також із процесором Intel Core i7 2,66 Ггц, графічною платою NVIDIA GeForce GT 330M і жорстким диском об'ємом 500 ГБ. В 17-дюймові моделі Macbook Pro установлені процесори Intel Core i5 2,53 Ггц, графічні плати NVIDIA GeForce GT 330M і жорсткий диск об'ємом 500 ГБ.

Скляний трекпад Multi-Touch тепер підтримує інерційне прокручування — дуже зручний засіб для перегляду більших колекції фотографій, а також читання довгих веб-сторінок або документів. На всіх 17-дюймових моделях Macbook Pro встановлений широкоформатний екран з роздільною здатністю 1920x1200 пікселів; доступна також додаткова комплектація 15-дюймового Macbook Pro із широкоформатним екраном, який підтримує роздільну здатність 1680x1050 пікселів. Користувачі також зможуть збільшити об'єм жорсткого диска до 128, 256 або 512 ГБ.

Усі комп'ютери Mac поставляються із попередньо встановленою системою Mac OS X Snow Leopard – самою передовою ОС у світі, і iLife 09 - пакет програм, який призначений для роботи з фотографіями, створення фільмів, написання й вивчення музики. Система Snow Leopard заснована на десятилітті інновацій OS X і сотнях удосконалень, нових технологіях ядра і вбудованій безкоштовній підтримці Microsoft Exchange. iLife включає такі додатки, як iPhoto для організації й редагування фотографій; iMovie, з такими потужними й простими у використанні інструментами, як Precision Editor, стабілізація відео, додаток Garageband, що містить у собі принципово нові можливості навчання грі на гітарі або піаніно.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.