вівторок, 27 квітня 2010 р.

Samsung представляє нові ноутбуки серії R

Samsung Electronics, світовий лідер ринку споживчої електроніки та інформаційних технологій, розширює лінійку ноубуков R серії шістьма новими моделями: продуктивними R780, R580, R480 і елегантними R730, R530, R430.
Моделі R780, R580 і R480, оснащені процесором Intel® Core™ i5-520M, відрізняються підвищеною швидкістю роботи. Чи редагуєте ви фото або відео, займаєтеся написанням музики або граєте в найсучасніші ігри, нові моделі ноутбуків Samsung роблять процес роботи в багатозадачному режимі легким та продуктивним.

Усі шість нових моделей Samsung виконані у фірмовому дизайні Touch of Color. Елегантний корпус відрізняється вишуканим прозорим покриттям і представлений у різних колірних варіантах. Ергономічний дизайн і розвинена функціональність (наприклад, наявність додаткової цифрової клавіатури в моделях R780 і R580) роблять роботу з ноутбуком приємною і зручною. Корпус ноутбуків виконаний зі спеціального матеріалу, що захищає від подряпин і потертостей, а також від наслідків невеликих ударів, зберігаючи чудовий зовнішній вигляд навіть при щоденному використанні.

Нові моделі ноутбуків серії R оснащуються високоякісними LED-дисплеями (17.3 дюйма - R780/R730, 15.6 дюйма - R580/R530, 14.0 дюйма - R480/R430), які дають максимально чітке зображення й соковиті, яскраві кольори. Широкоформатний екран з співвідношенням сторін 16:9 дозволяє насолоджуватися самими новими іграми й фільмами у форматі високої чіткості. Крім того, за деталізовану якість відображання відео й 3D-графіки відповідає новітня графічна карта NVIDIA.

Високопродуктивні ноутбуки серії R обладнані такими корисними функціями, як порт USB Sleep-and-Charge (в моделях R780, R580 і R480), так що споживачі зможуть заряджати пристрої від ноутбука, навіть якщо він виключений.

Ноутбуки серії R відповідають найвищим екологічним стандартам, мають престижні міжнародні сертифікати TCO і ECO Rohs. Вони відрізняються зручною ергономічною конструкцією, прості у використанні, у матеріалах не використовується ртуть, а LED-підсвічування дозволяє витрачати менше енергії. Ноутбуки сконструйовані таким чином, що дозволяють заощаджувати енергію як при виробництві, так і протягом усього життєвого циклу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.