середа, 27 жовтня 2010 р.

Samsung представляє два нові ергономічні камкодери


Samsung Electronics провідний світовий виробник споживчої електроніки, представляє дві моделі цифрових камкодерів SMX-C14 і SMX-C10.

Корпуси пристроїв виконані із застосуванням фірмової технології Samsung Crystal Design, яка добре знайома споживачам по лінійці Hd-телевізорів компанії.

Моделі камкодерів SMX-C14 і SMX-C10 є відмінним розв'язком для тих користувачів, яким потрібний компактний пристрій, що завжди перебуває під рукою й у будь-який момент готовий до роботи. Камкодери оснащено 10х оптичним зумом і системою стабілізації зображення Hyper Image Stabilization. Обидві моделі мають поворотний Lcd-екран з діагоналлю 2,7" і дозволом 230 тис. точок. Як і Hd-камкодер HMX-R10, SMX-C14 і SMX-C10 мають об'єктив Active Angle Lens, який відхилений від поздовжньої осі корпуса на 25 градусів. Такий оригінальний розв'язок знижує навантаження на зап'ястя під час зйомки, дозволяючи комфортно вести її навіть протягом тривалого часу. Крім того, ця концепція дозволяє забрати дисплей з поля зору, даючи можливість спостерігати безпосередньо за об'єктом зйомки. При необхідності контролювати кадр можна одним поглядом на екран.

Камкодер Samsung SMX-C14 оснащується 16 Гб вбудованою флеш-пам'яттю й слотом для карт пам'яті SD/SDHC. Завдяки використанню кодека H.264 на внутрішню пам'ять пристрою можна записати більше шести годин відео в режимі Super Fine. Модель SMX-C10 не має внутрішньої пам'яті й використовує для запису карти SD/SDHC. Обидва камкодери оснащуються ємним акумулятором, що забезпечують більш 2год 40 хв безперервної зйомки. SMX-C14 і SMX-C10 мають фірмове ПЗ intelli-studio, яке дозволяє підключати пристрої через Usb-кабель до будь-якого комп'ютера для програвання або редагування відео без установки софта на ПК. intelli-studio також дає можливість прямо завантажувати відео з камкодера на популярні відеоресурси. Одне натискання кнопки «upload» забезпечує пряме з'єднання із сайтом Youtubetm і завантаження відео.

Крім того, камкодери мають основні функції редагування відео, наприклад, об'єднання декількох файлів в один і розбиття ролика на кілька файлів. Також моделі оснащуються спеціальними функціями, такими, як уповільнена зйомка, анімоване прев'ю й зручна система зарядки. Функція вповільненої зйомки дозволяє запрограмувати пристрій на зйомку одного кадра раз в 1, 3, 5, 10, 15 або 30 секунд. Ця функція особливо зручна для зйомки тривалих подій, таких, наприклад, як плин хмар на небі. А анімоване прев'ю спрощує пошук потрібного відео: кожний записаний ролик відображається на екрані камкодера у формі іконки із прев'ю, а під час прокручування списку записаних роликів прев'ю «оживає» і демонструє короткий уривок зйомки. Система зарядки дозволяє заряджати акумулятор пристроїв як від електромережі, так і від комп'ютера по Usb-кабелю.

LG Electronics повідомляє про офіційний початок ери "Надтонких Full LED LCD телевізорів"


Компанія LG Electronics представила два нові надтонкі Full LED LCD телевізори. Нові моделі з 55-ти дюймовим екраном - 55LH95 і 55LH93 –- є лідерами на ринку по якості зображення, дизайну й зручності використання.

Нові амбіційні телевізори компанії LG мають більш яскравий і чіткий екран, ніж існуючі аналоги, завдяки фоновому підсвічуванню, що полягає з 3 360 LED елементів – у сім раз більше, ніж у представлених раніше моделей LED телевізорів. Моделі Full LED LCD компанії LG також мають високу контрастність - 5,000,000:1, яку забезпечила поліпшена технологія, шляхом розподілу екрана на 240 квадратів. Усе це, а також частота відновлення в 200 Гц, забезпечують живе, яскраве зображення навіть при показі динамічних, насичених діями сцен.

Нові надтонкі Full LED LCD телевізори LG можуть похвастатися запатентованою технологією, яка допомагає помістити всю начинку в тонкому корпусі товщиною всього 24,8мм. Ця власна розробка компанії дозволяє LED елементам розташовуватися горизонтально й скорочує відстань між ними й екраном. Ще одна інновація, уперше представлена в нових LED LCD телевізорах, це поліпшена бездротова технологія, яка усуває втрати якості зображення при передачі. Контент можна направляти з DVD плеєра, ігрової консолі або домашнього кінотеатру бездротовим шляхом без втрати якості.

LG планує активно розбудовувати свій бізнес у напрямку LED LCD телевізорів і націлюється на продаж від трьох до чотирьох мільйонів одиниць у наступному році. Три різні моделі Full LED LCD телевізорів будуть запропоновані для різних сегментів ринку. Надтонка модель буде позиціонуватися, як преміум-продукт. Інші продукти в даній категорії будуть анонсовані пізніше цього року. Під кінець року компанія представить менш дорогі 42- і 47-дюймові Full LED LCD телевізори, у яких не використовуються надтонкі технології.

Kingston Technology збільшує швидкість роботи і ємність своїх трьохканальних модулів пам'яті Hyperx DDR3

Компанія Kingston Technology незалежний світовий виробник пристроїв зберігання даних, сьогодні оголосила про випуск спеціальної версії трьохканальних модулів пам'яті Hyperx DDR3 із частотою 2 Ггц, які підтримують низькі таймінги. Модулі пам'яті Hyperx із частотою 2 Ггц уже зробили в продаж в китах по 6 і 3 Гб і мають більш низьке значення затримки CAS (8), що забезпечує більш високу продуктивність платформ на базі системних плат на чіпсету X58 і процесорів Core i7.

“Слідом за випуском перших на ринку наборів, що включають трьохканальні модулі пам'яті із частотою 2 Ггц, які були представлено в жовтні 2008 р., компанія Kingston Technology оголосила про початок випуску другого покоління наборів модулів пам'яті Hyperx із частотою 2 Ггц, які надають додаткові можливості для ентузіастів в області комп'ютерних ігор і фахівців, що займаються еталонними випробуваннями систем, – сказав Марко Текунофф (Mark Tekunoff), старший менеджер по технологіях. - Нові трьохканальні модулі пам'яті з ультранизькими таймінгами дозволяють скористатися всіма перевагами технології Hyperx Thermal Xchange (HTX), реалізованої в тепловідводах T1, для того, щоб оптимізувати роботи системи при напрузі 1,65 У с використанням системних плат для процесорів Core i7 для забезпечення екстремальної продуктивності.”

Кити з ультранизькими таймінгами із частотою 2 Ггц доповнюють сімейство, що постійно розширюється, модулів пам'яті Hyperx з більш високими тепловідводами T1. Компанія пропонує набори модулів пам'яті DDR2 ємністю 2 Гб із частотою 800 Мгц і набори модулів пам'яті DDR3 ємністю 6 Гб із частотою 2000 Мгц.

Foxconn представляє лінійку материнських плат A88GM


Foxconn- провідний виробник материнських плат, представляє лінійку материнських плат A88GM. Нові моделі засновані на чипсету AMD 880G+SB850 і підтримують потужні й енергоекономічні процесори Phenom II X6 CPU, AM3 і пам'ять DDR3.

У материнських платах Foxconn A88GM використовуються твердотілі конденсатори Fujitsu провідного японського виробника. Середній термін служби таких конденсаторів – 60000 годин. Вони забезпечують стабільність, надійність і довговічність, необхідні процесорам і комплектуючим, забезпечуючи безперебійну роботу самих ресурсномістких ігор і додатків. Звичайні конденсатори здуваються, протікають і можуть навіть привести до поломки материнської плати. Твердотілі конденсатори не містять рідини, яка може витекти й зашкодити плату, вони здатні працювати в найсуворіших умовах.

Материнські плати A88GM ідеально підходять для створення домашнього медіацентру. Вони обладнані інтерфейсом D-sub, цифровим відеоінтерфейсом (DVI), а також універсальним роз’їмом HDMI для передачі цифрового відео й звуку, спрощуючи підключення до домашньої техніки. Тепер користувачі можуть насолодитися цифровим відео й звуком високої чіткості нового покоління.

Ще однієї особливістю материнських плат Foxconn A88GM є схема живлення процесора: 4+1 фаза. Це гарантує рівномірну подачу живлення й негайну підтримку процесора при навантаженні або розгоні. Крім того, фаза для північного моста й фаза для пам'яті дозволяють користувачам вирішувати більше завдань одночасно з більшою продуктивністю й меншим енергоспоживанням. Грамотний розподіл температур підвищує строк роботи системи, одночасно забезпечуючи зниження нагрівання, безшумну роботу й максимальну продуктивність усіх компонентів плати й центрального процесора.

вівторок, 19 жовтня 2010 р.

Samsung розширює модельний ряд відеокамер Full-hd камкордерами нової серії H

Компанія Samsung Electronics доповнила свій асортименти цифрових відеокамер з підтримкою Full-hd чотирма новими моделями: HMX-H106, HMX-H105, HMX-H104 і HMX-H100. Відеокамери серії H здатні знімати відео формату Full HD і оснащені високоякісним об'єктивом Schneider Kreuznach Varioplan HD з оптичним стабілізатором зображення. Головна ж особливість новинок – використання твердотільних накопичувачів (Solid State Drives, SSD) у якості вбудованої пам'яті.
HMX-H106, нова флагманська Full-hd відеокамера Samsung, стала першим у світі камкордером із вбудованим Ssd-диском ємністю 64 ГБ. Твердотільні накопичувачі у відеокамерах мають значну перевагу перед жорсткими дисками, підвищуючи продуктивність і довговічність вбудованої пам'яті. У порівнянні з жорсткими дисками Ssd-накопичувачі Samsung більш легкі й компактні, при роботі видають менше шуму й виділяють менше тепла. Вони не містять частин, що рухаються, що знижує енергоспоживання й підвищує надійність і стійкість до вібрації. Крім того, Ssd-накопичувачі Samsung працюють швидше жорстких дисків – це означає менший час завантаження відеокамери й більш високі швидкості читання/запису, що необхідно для запису відео з дозволом Full-hd. При записі й зчитуванні даних твердотільний накопичувач Samsung споживає приблизно 1/8 від кількості енергії, яку використовує для тих же дій жорсткий диск**.
Моделі HMX-H105 і HMX-H104 постачені накопичувачами обсягом 32 ГБ і 16 ГБ відповідно й так само, як і HMX-H106, дозволяють розширювати обсяг пам'яті за допомогою карт SD/SDHC. HMX H100 не оснащується вбудованим Ssd-диском, а використовує тільки карти пам'яті SD/SDHC.
У моделях нової серії H застосований стандарт стиску H.264, який значно збільшує тривалість запису. Камкордер HMX-H104 з 16 ГБ пам'яті зберігає до трьох годин відео у форматі Full-hd, модель HMX H105 з 32 ГБ пам'яті – до шести годин, а HMX-H106 дозволяє записувати відео з рекордною тривалістю – 12 годин на накопичувач обсягом 64 ГБ.
Основа високої якості зображення – об'єктив, один з найголовніших компонентів камкордера. Точна оптика має вирішальне значення для високої якості відео. У моделях серії H Samsung застосував всесвітньо визнану оптику Schneider. Камкордеры оснащені об'єктивом Schneider Kreuznach Varioplan HD з 10-кратним оптичним зумом і новим оптичним стабілізатором зображення, який дозволяє зменшити розмитість картинки в результаті вібрацій або тремтіння руки при зйомці.
На відміну від інших відеокамер, мінімальна фокусна відстань яких звичайно становить від 40 до 50 мм, ширококутовий об'єктив Schneider відеокамер серії H з мінімальною фокусною відстанню 37 мм дозволяє захопити більшу площу в кадрі. Завдяки цьому нові відеокамери Samsung ідеально підходять для відеозйомки більших груп людей, спортивних змагань і пейзажів. Наявність роз’їмів HDMI дозволяє власникам камкордеров серії H без зайвих зусиль переглядати знятий відеоматеріал на Hd-телевізорі. Крім чудового відео високої чіткості, нові камкордери можуть також знімати 4, 7-мегапіксельні фотографії.
«Нова серія цифрових відеокамер високої чіткості свідчить про прагнення Samsung забезпечувати користувачів самими передовими відеотехнологіями, – відзначив Тоні Соріс (Tony Sorice), віце-президент по продажах і маркетингу підрозділу Digital Imaging компанії Samsung Electronics America. - При створенні відеокамер ми маємо можливість використовувати розробки декількох наших підрозділів, що дозволяє нам краще задовольняти побажання користувачів і виводити інноваційні розв'язки на ринок у більш стислий термін».
Головний елемент відеокамер Samsung серії H – високопродуктивна Кмоп-матриця. При розмірі 1/4,5 дюйма вона має дозвіл 2,2 мегапікселя й має вражаючу світлочутливість.
Поворотний сенсорний дисплей діагоналлю 2,7 дюйма дозволяє користувачеві управляти різними параметрами зйомки, включаючи зумування.
Новинки також мають функцію HD Time Lapse (серійна зйомка з тимчасовим інтервалом), яка відкриває ще більше можливостей для творчості. У цьому режимі камкордер робить знімки з обраним користувачем інтервалом (1, 3, 5, 10, 15 або 30 секунд) і зберігає їх у вигляді єдиного відео файлу.

Компанія Kingston Technology приступає до випуску модулів пам'яті DDR3 SO-DIMM XMP

Компанія Kingston Technology, Inc., найбільший світовий незалежний виробник пристроїв зберігання даних, оголосила про початок випуску перших модулів пам'яті Hyperx® DDR3 SO-DIMM з підтримкою профілів XMP, призначених для установки в мобільні ПК на базі чипсету Cantiga корпорації Intel. Кити, що включають модулі пам'яті CL5 Kingston® із частотою 1066 Мгц і ультранизькими таймінгами, пройшли перевірку корпорації Intel на відповідність профілям XMP і поставляються з попередньо встановленими профілями JEDEC і XMP.

“Kingston провела велику спільну роботу з корпорацією Intel для сертифікації нових модулів пам'яті Hyperx SO-DIMM для використання в нових системах на базі процесорної технології Intel® Centrino® 2 з підтримкою модулів пам'яті DDR3 із профілями XMP, – сказав Ерик Рейд (Erik Reid), керівник по маркетингові підрозділу Mobile Platforms Group корпорації Intel. - Ми високо оцінюємо перспективи продукції Kingston для екстремальних мобільних обчислень і, ми сподіваємося, що шанувальники комп'ютерних ігор по гідності оцінять переваги новітніх мобільних систем з підтримкою XMP.”

“Модулі пам'яті Hyperx DDR3 SO-DIMM з підтримкою XMP були успішно протестовані на ноутбуках Flextronics W840 DI, – сказав Марко Текунофф (Mark Tekunoff), старший менеджер за технологіями компанії Kingston Technology. - Тепер власники ноутбуків з модулями пам'яті DDR3 можуть скористатися такими перевагами, як низькі таймінги й знижене енергоспоживання, які вже багато років доступні для ентузіастів в області розгону ПК і геймерів, що використовують настільні ПК із модулями пам'яті Hyperx.”

Samsung представляє цифровий диктофон із вбудованою камерою


Компанія Samsung Electronics виробник і технологічний лідер у сфері споживчої електроніки, представляє новий цифровий диктофон YP-VP1, головна особливість якого - вбудована фотокамера з дозволом 0,3 мегапікселя. Кожному звуковому файлу в пам'яті диктофона можна привласнити зображення, наприклад фото людини, голос якої записаний. Це значно спрощує пошук необхідного запису, оскільки шукати можна не тільки за назвою файлу, але й по фотознімкові на кольоровому дисплеї диктофона з дозволом 128 х 128 крапок.


Простота пошуку потрібному запису завжди були одним з найважливіших параметрів будь-якого диктофона. У моделі YP-VP1 інженери Samsung зробили цю функцію максимально зручною. Це особливо актуально з урахуванням великої ємності пам'яті обладнання: модифікація з 1 ГБ пам'яті вміщає до 260 годин запису, з 2 ГБ - до 520 годин, а з 4 ГБ - до 1040 годин. Крім фотографій, до кожного запису можна залишати закладки, які також полегшують пошук.


Ще одна ключова характеристика диктофона - час роботи від батарей. Samsung YP-VP1 демонструє відмінний час автономної роботи, забезпечуючи до 30 годин безперервного запису, 50 годин відтворення через навушники або 20 годин - через вбудований динамік. Для харчування використовуються звичайні батарейки типу ААА, що досить зручно: якщо заряд закінчиться перед важливою зустріччю, придбати нові елементи живлення не важко буде.


Корпус диктофона має класичний дизайн, він виконаний у стилі елегантного мінімалізму. Передня панель обладнання, на якій перебуває кольоровий дисплей і чотири кнопки, виготовлена з полірованої сталі. На торці корпуса серед кнопок керування домінує клавіша запису - якщо брати диктофон у руку, вона буде розташовуватися прямо під більшим пальцем, дозволяючи миттєво починати й зупиняти запис.


Samsung YP-VP1 може записувати голос у двох режимах - «Зустріч» і «Інтерв'ю». Перший режим призначений для переговорів, у яких задіяна група людей. Він дозволяє чітко фіксувати слова кожного учасника, навіть якщо той перебуває порівняно далеко від диктофона. У режимі «Інтерв'ю» обладнання відтинає сторонні шуми, записуючи тільки голос співрозмовника.


На висоті й сумісність диктофона з іншими обладнаннями. По Usb-кабелю його можна приєднати до комп'ютера, а через стандартний 3,5-міліметровий аудіовихід підключити практично будь-які навушники або стовпчики. Більше того, за допомогою спеціального адаптера диктофон можна легко підключити до телефону, щоб записати потрібну розмову. Samsung YP-VP1 також оснащений Fm-тюнером з можливістю запису радіотрансляцій з ефіру, і дозволяє записувати аудіофайли із МР 3-плеєра при підключенні аудіокабелем.

LG Electronics на виставці IFA


На своєму стенді «Home Appliances» LG не тільки анонсувала ультрасучасну побутову техніку, але й продемонструвала безліч інноваційних функцій, роблячи життя споживачів здоровішим й комфортабельним. Інверторний мотор LG Inverter Direct Drive і технологія 6 Motion пральних машин знижують рівень шуму до 54 дБ, скорочують енергоспоживання до 30% і забезпечують оптимальні режими прання. Solar Combi від LG - перша у світі пічка, оснащена вугільним нагрівачем і системою стабілізації температури T-stabilizer. З'явився холодильник ємністю 385 літрів з дебютною технологією лінійного компресора й нижньою морозильною камерою. Завдяки вбудованим камерам, ультразвуковим і інфрачервоним сенсорами роботизований пилосос LG Hom-Bot прибирає будинок самостійно. LG також представляє нову посудомийну машину з технологією Inverter Direct Drive і трьома режимами парообробки Truesteam.

Samsung ST10: компактна фотокамера з удосконаленою технологією розпізнавання особи


Камера Samsung ST10 відрізняється застосованою в ній удосконаленою технологією «Smart Face Recognition», яка не просто розпізнає обличчя, але й ідентифікує їх. Суть її полягає в тому, що камера «запам'ятовує» особи людей, які часто попадають в об'єктив і фокусується саме на них. Таким чином, користувач одержує максимально якісні й чіткі знімки улюблених людей. Крім того, камера ST10 може створювати бази даних для легкого пошуку фотографій і керування ними, засновані на особах, також знімки можуть бути відсортовані за часом, змістом й колірній гамі. Функція «Smart Face Recognition» дозволяє користувачеві здійснювати пошук по базі з 15-ти осіб, представлених зручними іконками.
На додаток до інноваційної функції розпізнавання особи камера ST10 оснащено 3" hvga сенсорним дисплеєм і інтуїтивним інтерфейсом, користуватися яким дуже легко, у тому числі й завдяки відгуку сенсорного дисплея.


Samsung ST10 має широкий набір автоматичних попередніх установок. У їхньому числі - фірмовий режим Samsung Smart Auto, при виборі якого камера сама активує одну з 11-ти установок, виходячи з умов зйомки. У новій моделі реалізовані всі останні розробки компанії, що допомагають одержувати якісні чіткі знімки. Функція визначення посмішки автоматично робить зйомку, коли модель посміхається, а функція Blink Detection рятує від фотографій, де модель зображена із заплющеними очима: визначивши подібну ситуацію, ця система автоматично робить три додаткові кадри. Beauty Shot, ще одна унікальна функція камери, набудовує установки, допомагаючи досягти найбільш природного відтінку шкіри й сховати різні дефекти.


Камера ST10 оснащена цілим набором сучасних функцій і сервісів, включаючи PMP (персональний мультимедіа-плеєр) з інтегрованим MP 3-плеєром.Цифрова камера Samsung ST10 випускається в сріблистому, чорному, червоному й золотавому кольорах.