вівторок, 19 жовтня 2010 р.

Samsung розширює модельний ряд відеокамер Full-hd камкордерами нової серії H

Компанія Samsung Electronics доповнила свій асортименти цифрових відеокамер з підтримкою Full-hd чотирма новими моделями: HMX-H106, HMX-H105, HMX-H104 і HMX-H100. Відеокамери серії H здатні знімати відео формату Full HD і оснащені високоякісним об'єктивом Schneider Kreuznach Varioplan HD з оптичним стабілізатором зображення. Головна ж особливість новинок – використання твердотільних накопичувачів (Solid State Drives, SSD) у якості вбудованої пам'яті.
HMX-H106, нова флагманська Full-hd відеокамера Samsung, стала першим у світі камкордером із вбудованим Ssd-диском ємністю 64 ГБ. Твердотільні накопичувачі у відеокамерах мають значну перевагу перед жорсткими дисками, підвищуючи продуктивність і довговічність вбудованої пам'яті. У порівнянні з жорсткими дисками Ssd-накопичувачі Samsung більш легкі й компактні, при роботі видають менше шуму й виділяють менше тепла. Вони не містять частин, що рухаються, що знижує енергоспоживання й підвищує надійність і стійкість до вібрації. Крім того, Ssd-накопичувачі Samsung працюють швидше жорстких дисків – це означає менший час завантаження відеокамери й більш високі швидкості читання/запису, що необхідно для запису відео з дозволом Full-hd. При записі й зчитуванні даних твердотільний накопичувач Samsung споживає приблизно 1/8 від кількості енергії, яку використовує для тих же дій жорсткий диск**.
Моделі HMX-H105 і HMX-H104 постачені накопичувачами обсягом 32 ГБ і 16 ГБ відповідно й так само, як і HMX-H106, дозволяють розширювати обсяг пам'яті за допомогою карт SD/SDHC. HMX H100 не оснащується вбудованим Ssd-диском, а використовує тільки карти пам'яті SD/SDHC.
У моделях нової серії H застосований стандарт стиску H.264, який значно збільшує тривалість запису. Камкордер HMX-H104 з 16 ГБ пам'яті зберігає до трьох годин відео у форматі Full-hd, модель HMX H105 з 32 ГБ пам'яті – до шести годин, а HMX-H106 дозволяє записувати відео з рекордною тривалістю – 12 годин на накопичувач обсягом 64 ГБ.
Основа високої якості зображення – об'єктив, один з найголовніших компонентів камкордера. Точна оптика має вирішальне значення для високої якості відео. У моделях серії H Samsung застосував всесвітньо визнану оптику Schneider. Камкордеры оснащені об'єктивом Schneider Kreuznach Varioplan HD з 10-кратним оптичним зумом і новим оптичним стабілізатором зображення, який дозволяє зменшити розмитість картинки в результаті вібрацій або тремтіння руки при зйомці.
На відміну від інших відеокамер, мінімальна фокусна відстань яких звичайно становить від 40 до 50 мм, ширококутовий об'єктив Schneider відеокамер серії H з мінімальною фокусною відстанню 37 мм дозволяє захопити більшу площу в кадрі. Завдяки цьому нові відеокамери Samsung ідеально підходять для відеозйомки більших груп людей, спортивних змагань і пейзажів. Наявність роз’їмів HDMI дозволяє власникам камкордеров серії H без зайвих зусиль переглядати знятий відеоматеріал на Hd-телевізорі. Крім чудового відео високої чіткості, нові камкордери можуть також знімати 4, 7-мегапіксельні фотографії.
«Нова серія цифрових відеокамер високої чіткості свідчить про прагнення Samsung забезпечувати користувачів самими передовими відеотехнологіями, – відзначив Тоні Соріс (Tony Sorice), віце-президент по продажах і маркетингу підрозділу Digital Imaging компанії Samsung Electronics America. - При створенні відеокамер ми маємо можливість використовувати розробки декількох наших підрозділів, що дозволяє нам краще задовольняти побажання користувачів і виводити інноваційні розв'язки на ринок у більш стислий термін».
Головний елемент відеокамер Samsung серії H – високопродуктивна Кмоп-матриця. При розмірі 1/4,5 дюйма вона має дозвіл 2,2 мегапікселя й має вражаючу світлочутливість.
Поворотний сенсорний дисплей діагоналлю 2,7 дюйма дозволяє користувачеві управляти різними параметрами зйомки, включаючи зумування.
Новинки також мають функцію HD Time Lapse (серійна зйомка з тимчасовим інтервалом), яка відкриває ще більше можливостей для творчості. У цьому режимі камкордер робить знімки з обраним користувачем інтервалом (1, 3, 5, 10, 15 або 30 секунд) і зберігає їх у вигляді єдиного відео файлу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.