вівторок, 19 жовтня 2010 р.

Samsung представляє цифровий диктофон із вбудованою камерою


Компанія Samsung Electronics виробник і технологічний лідер у сфері споживчої електроніки, представляє новий цифровий диктофон YP-VP1, головна особливість якого - вбудована фотокамера з дозволом 0,3 мегапікселя. Кожному звуковому файлу в пам'яті диктофона можна привласнити зображення, наприклад фото людини, голос якої записаний. Це значно спрощує пошук необхідного запису, оскільки шукати можна не тільки за назвою файлу, але й по фотознімкові на кольоровому дисплеї диктофона з дозволом 128 х 128 крапок.


Простота пошуку потрібному запису завжди були одним з найважливіших параметрів будь-якого диктофона. У моделі YP-VP1 інженери Samsung зробили цю функцію максимально зручною. Це особливо актуально з урахуванням великої ємності пам'яті обладнання: модифікація з 1 ГБ пам'яті вміщає до 260 годин запису, з 2 ГБ - до 520 годин, а з 4 ГБ - до 1040 годин. Крім фотографій, до кожного запису можна залишати закладки, які також полегшують пошук.


Ще одна ключова характеристика диктофона - час роботи від батарей. Samsung YP-VP1 демонструє відмінний час автономної роботи, забезпечуючи до 30 годин безперервного запису, 50 годин відтворення через навушники або 20 годин - через вбудований динамік. Для харчування використовуються звичайні батарейки типу ААА, що досить зручно: якщо заряд закінчиться перед важливою зустріччю, придбати нові елементи живлення не важко буде.


Корпус диктофона має класичний дизайн, він виконаний у стилі елегантного мінімалізму. Передня панель обладнання, на якій перебуває кольоровий дисплей і чотири кнопки, виготовлена з полірованої сталі. На торці корпуса серед кнопок керування домінує клавіша запису - якщо брати диктофон у руку, вона буде розташовуватися прямо під більшим пальцем, дозволяючи миттєво починати й зупиняти запис.


Samsung YP-VP1 може записувати голос у двох режимах - «Зустріч» і «Інтерв'ю». Перший режим призначений для переговорів, у яких задіяна група людей. Він дозволяє чітко фіксувати слова кожного учасника, навіть якщо той перебуває порівняно далеко від диктофона. У режимі «Інтерв'ю» обладнання відтинає сторонні шуми, записуючи тільки голос співрозмовника.


На висоті й сумісність диктофона з іншими обладнаннями. По Usb-кабелю його можна приєднати до комп'ютера, а через стандартний 3,5-міліметровий аудіовихід підключити практично будь-які навушники або стовпчики. Більше того, за допомогою спеціального адаптера диктофон можна легко підключити до телефону, щоб записати потрібну розмову. Samsung YP-VP1 також оснащений Fm-тюнером з можливістю запису радіотрансляцій з ефіру, і дозволяє записувати аудіофайли із МР 3-плеєра при підключенні аудіокабелем.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.