вівторок, 19 жовтня 2010 р.

Samsung ST10: компактна фотокамера з удосконаленою технологією розпізнавання особи


Камера Samsung ST10 відрізняється застосованою в ній удосконаленою технологією «Smart Face Recognition», яка не просто розпізнає обличчя, але й ідентифікує їх. Суть її полягає в тому, що камера «запам'ятовує» особи людей, які часто попадають в об'єктив і фокусується саме на них. Таким чином, користувач одержує максимально якісні й чіткі знімки улюблених людей. Крім того, камера ST10 може створювати бази даних для легкого пошуку фотографій і керування ними, засновані на особах, також знімки можуть бути відсортовані за часом, змістом й колірній гамі. Функція «Smart Face Recognition» дозволяє користувачеві здійснювати пошук по базі з 15-ти осіб, представлених зручними іконками.
На додаток до інноваційної функції розпізнавання особи камера ST10 оснащено 3" hvga сенсорним дисплеєм і інтуїтивним інтерфейсом, користуватися яким дуже легко, у тому числі й завдяки відгуку сенсорного дисплея.


Samsung ST10 має широкий набір автоматичних попередніх установок. У їхньому числі - фірмовий режим Samsung Smart Auto, при виборі якого камера сама активує одну з 11-ти установок, виходячи з умов зйомки. У новій моделі реалізовані всі останні розробки компанії, що допомагають одержувати якісні чіткі знімки. Функція визначення посмішки автоматично робить зйомку, коли модель посміхається, а функція Blink Detection рятує від фотографій, де модель зображена із заплющеними очима: визначивши подібну ситуацію, ця система автоматично робить три додаткові кадри. Beauty Shot, ще одна унікальна функція камери, набудовує установки, допомагаючи досягти найбільш природного відтінку шкіри й сховати різні дефекти.


Камера ST10 оснащена цілим набором сучасних функцій і сервісів, включаючи PMP (персональний мультимедіа-плеєр) з інтегрованим MP 3-плеєром.Цифрова камера Samsung ST10 випускається в сріблистому, чорному, червоному й золотавому кольорах.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.