четвер, 19 серпня 2010 р.

Компанія Kingston Technology приступає до випуску модулів пам'яті Hyperx DDR3 SO-DIMM з ультранизькими таймінгами


Низький рівень енергоспоживання надає додаткові можливості для ентузіастів в області розгону ПК

Компанія Kingston Technology, Inc., найбільший світовий незалежний виробник пристроїв зберігання даних, оголосила про те, що вона стала першою компанією, яка приступила до поставки модулів пам'яті Hyperx® DDR3 SO-DIMM з ультранизькими таймінгами, призначеними спеціально для фанатів сучасних комп'ютерних ігор. Нові модулі пам'яті DDR3 із частотою 1066 Мгц призначені для установки в мобільних ПК і мають попередньо встановлену конфігурацію, яка забезпечує високу продуктивність і ультранизькі таймінги. Крім того, у конструкції нових моделей використовується новий металевий тепловідвід, який дозволяє додатково збільшити продуктивність.

“Виробники комп'ютерів випускають на ринок усе більше моделей ноутбуків на базі модулів пам'яті DDR3, і Kingston Technology з гордістю повідомляє про те, що вона стала першою компанією, яка приступила до поставки модулів пам'яті SO-DIMM з ультранизькими таймінгами, які повністю відповідають високій продуктивності цих нових мобільних ПК, – сказав Марко Текунофф (Mark Tekunoff), старший менеджер за технологіями компанії Kingston Technology. - Наші нові модулі пам'яті Hyperx DDR3 для ноутбуків, оснащені металевими тепловідводами, являють собою абсолютно нову технологію для геймерів, які прагнуть використовувати всі найсучасніші розв'язки для збільшення продуктивності своїх систем.”

Нова модель Hyperx DDR3 SO-DIMM (парт.номер: KHX8500S3ULK2/4G) стала доповненням до раніше випущених модулів пам'яті Hyperx DDR2 для мобільних ПК із частотою 800 і 667 Мгц. На всі модулі Kingston Hyperx надається довічна гарантія й безкоштовна технічна підтримка в режимі 24/7.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.