четвер, 5 серпня 2010 р.

Нетбук Acer Aspire One D260: мобільний блиск

Корпорація Acer представила новий нетбук Acer Aspire One D260. Завдяки новому дизайну, нетбук виглядає чудово з усіх боків. Кришка хизується хромованим логотипом Aspire One, а днище не являє собою набір наклейок і вентиляційних отворів, а є яскравим елементом дизайну, також як і напівпрозора кнопка включення. Новий Aspire One буде доступний покупцям у чотирьох колірних варіантах – чорному, пурпурному, рожевому й темно-сірому.

Інтелектуальні технології енергозбереження в комбінації з екологічно чистим виробництвом дозволили створити екологічно безпечний пристрій: відповідність директивам Rohs і WEEE означає меншу кількість небезпечних речовин, використовуваних у процесі виробництва. Блок живлення Acer Minigo, дисплей зі світлодіодним підсвічуванням, а також економічний процесор забезпечують відповідність пристрою вимогам Energy Star®.

Усього одна зарядка забезпечує 8 годин автономної роботи. Справжній мандрівник, Aspire One D260 поставляється в комплекті з мережним блоком живлення нового типу — Acer Minigo, який значно менше й на 34% легше в порівнянні зі звичайними блоками живлення, а також на третину скорочує час зарядки. Крім того, блок живлення забезпечується опціонними взаємозамінними вилками для підключення до електромереж різних стандартів — такий розв'язок гідно оцінять ті, хто багато подорожує.

Ультратонкий (усього 24 мм) і ультралегкий (1,25 кг для моделей з 6- елементною батареєю) Aspire One D260 оснащений дисплеєм Acer Crystalbrite™ WSVGA розміром 28 см(10,1"), дозволом 1024×600 пікселів і співвідношенням сторін 16:9. Такий формат відмінно підходить для інтернет-серфінгу й перегляду відео, без шкоди для виняткової портативності. Дисплей використовує яскраву світлодіодне підсвічування й забезпечує завдяки цьому до 22,2% енергозбереження в порівнянні ламповою схемою підсвічування інших нетбуків.

Чутлива клавіатура з більшими клавішами забезпечує комфортну роботу з текстом. Новий тачпад гарантує більш комфортну навігацію: простим торканням пальців можна перегортати й масштабувати веб-сторінки, документи й фотографії.

Aspire One D260 пропонує кілька варіантів підключення: Wi-Fi з технологіями поліпшення якості зв'язку Acer Signalup™ і Acer Invilink™ Nplify™, а також Ethernet і опційний модем 3G. Можна скористатися високошвидкісною передачею медіа-файлів або документів за допомогою опційного адаптера Bluetooth® 3.0+HS.

Вбудований мікрофон і веб-камера Crystaleye, оптимізована для роботи в слабоосвітлених приміщеннях дозволяють комфортно спілкуватися в он-лайн чатах або відеоконференціях, а також робити фотографії. У якості опції Aspire One D260 може бути оснащений другою операційною системою Android, що доповнює стандартно встановлену ОС Microsoft Windows 7. Запустивши операційну систему Android, користувач може практично миттєво — уже через 15 секунд після натискання кнопки включення! - почати переглядати інтернет-ресурси або перевірити свою поштову скриньку.

Aspire One D260 оснащений новим процесором Intel® Atom™ N455/N450, чіпсетом Mobile Intel® NM10 Express, підтримує до 2 ГБ пам'яті DDR3. Графічний адаптер Intel® GMA 3150 з 64 МБ відео-пам'яті підтримує Microsoft® Directx® 9. Незважаючи на невеликий розмір, нетбук оснащується жорстким диском ємністю до 250 ГБ, а також універсальним кардрідером для ще більш зручного зберігання й передачі файлів.

Завдяки ефектному зовнішньому вигляду й високої продуктивності, нетбук Aspire One D260 являє собою оптимальну комбінацію стилю й продуктивності. Новий нетбук Acer буде доступний в Україні вже до серпня в конфігурації з 1 ГБ оперативної пам'яті, ємним жорстким диском на 250 ГБ і 6- елементною батареєю.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.