четвер, 5 серпня 2010 р.

Портативна акустика для ноутбука від Logitech

Logitech Laptop Speaker Z205 – відмінне звучання для портативних комп'ютерів.

Ноутбуки та нетбуки відрізняються портативністю. Сучасні моделі дозволяють прослуховувати музику, переглядати фільми або організовувати відеодзвінки. Однак зменшення розмірів персональних комп'ютерів найчастіше негативно позначається на якості вбудованої акустики. Для підвищення якості звучання улюблених треків та фільмів компанія Logitech анонсувала Logitech Laptop Speaker Z205 - навісні колонки зі зменшеною вагою, що дозволяють значно підвищити задоволення від прослуховування аудіофайлів на ноутбуці.

Колонки Logitech Laptop Speaker Z205 надійно фіксуються на верхній частині екрана більшості ноутбуків на платформі Mac або Windows. Колонки Laptop Speaker Z205 відрізняються компактністю - приблизно 180 мм завширшки й 34.33 мм у довжину, і виходить, їх можна захопити в будь-яку поїздку. Сумочка, що входить у комплект, захищає колонки при перенесенні.

Тепер при перегляді улюбленої передачі, підключенні до інтернет-радіостанції або відеодзвінку другові у вашому розпорядженні насичене, повноцінне стереозвучання, яке створюють два високоякісні динаміки, вбудований підсилювач і особлива конструкція корпуса, що підвищує якість звуку. Зручність регулювання гучності, а також включення й вимикання колонок досягаються за рахунок кнопок, розташованих на верхній частині корпусу. USB-кабель, що є у комплекті, забезпечує живлення та передачу сигналу - зовнішнє джерело живлення для пристрою не потрібно, досить підключити Z205 до USB-гнізда та одержувати задоволення.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.