понеділок, 3 січня 2011 р.

Logitech анонсує Logitech Wireless Desktop MK710

Logitech анонсує Logitech Wireless Desktop MK710. Неважливо, чим ви вирішили зайнятися: перевірити пошту, обновити статус на сайті Facebook або просто пробігтися по Інтернет-магазинам, у кожному разі завжди хочеться проробити це з максимальною зручністю. Щоб забезпечити користувачеві комфортне спілкування з ноутбуком у будь-яких умовах, компанія Logitech представила сьогодні свою нову розробку Logitech Wireless Desktop MK710 — перший комплект клавіатура + миша із тривалістю роботи від батарейок до трьох років для обох обладнань; також варто відзначити малюсінький приймач Logitech Unifying, зручні клавіші, виконані за технологією Logitech Incurve keys, і режим надшвидкого прокручування.

“Ми не замислюємося про необхідність заміни батарей, поки якесь із обладнань раптом не перестане працювати”, – сказав Рорі Дулі, старший віце-президент компанії Logitech і керівник підрозділу по випускові засобів керування. “Нам удалося першими продовжити термін служби одного комплекту батарейок до трьох років при роботі відразу двох обладнань. Купивши Logitech Wireless Desktop MK710, можна забути надовго про заміну батарейок”.

OKI MC360: компактне БФП для невеликого офісу

Компанія OKI продовжує розбудовувати модельний ряд компактної техніки, представляючи нам черговий багатофункціональний пристрій класу “4 в 1″ MC360. Скромні габарити апарата жодним чином не вплинули на урізування основних характеристик, більше того, MC360 відповідає самим витонченим вимогам. БФП забезпечує найвища якість кольорової печатки, підтримуване технологією Proq2400 Multi-level, повноцінний сканер обладнаний автоматичним податчиком документів, а технічні характеристики порівнянні з результатами, досягнутими в більш вищих сегментах.

По сукупності факторів OKI MC360 можна назвати повноцінним розв’язком для забезпечення процесу документообігу в невеликому офісі. Новинка може виступати як індивідуальним апаратом для одного користувача, так і мережним розв’язком для цілої групи. Немаловажним моментом є той факт, що при відносно низькій ціні ми одержуємо у своє розпорядження просунуті мережні можливості. БФП підтримує сканування в мережу, а також дозволяє відправляти факси, що сучасно й зручно.

Історія JVC

Історія JVC бере свій відлік в 1927 році. Тоді дана компанія була всього лише дочірнім підприємством однієї з американських фірм. Взагалі, абревіатура JVC розшифровується, як Victor Company of Japan.

В 1930 році JVC побудувала завод у Японії, в місті Йокогама, який займався виготовленням програвачів грамплатівок. Через 9 років компанія представила світової громадськості свій перший телевізійний приймач, «батьком» якого можна вважати Замаматцу Кенджиро Такаяначи.

По закінченні деякого часу, в 1953 році JVC починає виробництво вже побутового телеприймача, який користується непоганим попитом. Через ще 5 років на світ з’являється кольоровий телевізор від JVC. 1963 рік – це рік появи касетного відеомагнітофона JVC, а в 1971 з’являється вже прототип сучасних відеомагнітофонів.

На сьогоднішній день дана компанія є еталоном якісної електроніки та іншої техніки. До всього іншого, компанія JVC спонсорує різні спортивні й музичні заходи. Приміром, Чемпіонат Європи по футболу і Джазові Фестивалі JVC.

Компанія Kingston збільшує швидкість роботи своєї лінійки твердотілих накопичувачів початкового рівня й додає в них підтримку TRIM

Компанія Kingston Digital, підрозділ компанії Kingston Technology, Inc. по розробці флеш-пам’яті, оголосила про випуск завантажувальних пристроїв Ssdnow серії V ємністю 30 Гб, які є новітньою моделлю в рамках сімейства недорогих V (Value) твердотілих накопичувачів. Завантажувальні пристрої Kingston® Ssdnow серії V ємністю 30 Гб підтримують команду TRIM, реалізовану в ОС Windows® 7. Після початку продажів у лютому* 2010 р. нова модель буде пропонуватися по привабливій у рамках спеціальної акції по просуванню.

“Ми прагнемо зробити так, щоб твердотілі накопичувачі стали рішенням масової категорії, і тому ми пропонуємо нові моделі, які відрізняються не тільки низькою вартістю, але й значно збільшують продуктивність. Нові завантажувальні пристрої Ssdnow серії V ємністю 30 Гб відповідають усім цим вимогам, – сказав Аріель Перез (Ariel Perez), комерційний директор підрозділу по виробництву твердотілих накопичувачів компанії Kingston Technology. – За допомогою нових твердотілих накопичувачів користувачі настільних ПК можуть додатково продовжити термін служби своїх систем, а ІТ-менеджери зможуть значно зменшити обсяг даних, необхідних для резервного копіювання в корпоративних мережах. Крім того, ми плануємо випустити подвійний комплект твердотілих накопичувачів ємністю 30 Гб, який призначений для досвідчених домашніх користувачів і аматорів розгону ПК, які прагнуть досягти нових рівнів продуктивності”

Недорогий, але наднадійний

Компанія Canyon, один з найбільше динамічно зростаючих брендів на європейському ринку споживчої електроніки й периферійних пристроїв, представляє нове покоління ігрових маніпуляторів. Оновлений модельний ряд відкриває пристрій Canyon CNG-JS1. Цей джойстик можна по праву назвати ультимативним і безкомпромісним розв’язком, адресованим найбільш агресивним користувачам.

Шлях від починаючого гравця до першокласної зірки кіберспортивної сцени тернистий. Щоб його пройти, слід одержати особливі навички, освоїти різні приймання й навчитися прекрасно розбиратися в ігровій стратегії. Але ніщо не дається просто так – і першою жертвою на шляху становлення спортсмена стає ігрова периферія. Різні комп’ютерні аксесуари, такі як клавіатури, мишки, джойстики й геймпади, зазнають підвищених навантажень, і досить часто виходять із ладу. Існує лише два виходи з настільки складної ситуації – або постійно обновляти парк аксесуарів для свого комп’ютера, або здобувати особливо міцні розв’язки, здатні винести всі важкі випробування, нав’язані починаючим геймером. Перший спосіб улаштує далеко не кожного, адже він вимагає істотного фінансування, якого в молодих гравців, як правило, немає. Тому, багато компаній, що займаються випуском подібного роду продуктів, приділяють особливої увагу створенню спеціалізованих пристроїв, розрахованих на підвищені навантаження, що й володіють порівняно невисокою вартістю. Подібні продукти необхідні – хай вони не мають функціональних топових розв’язків і не можуть похвастати якими-небудь суперсучасними технологіями, проте, відмінно підходять для безкомпромісних боїв у віртуальному світі.