вівторок, 27 липня 2010 р.

Холодильник як частина інтер'єру

Вибір стилю, у якому буде оформлена ваша кухня, - справа сугубо індивідуальна. Давати які-небудь рекомендації отут складно, вам самим треба гарненько подумати й прислухатися до себе.

Адже в інтер'єрі, вибраному вами, господарці доведеться проводити левову частину свого часу, і від нього багато в чому залежить її настрій, а також те, наскільки смачними й приємними для ока стануть приготовлені блюда.

Так що ж отут мудрувати, скажете ви, адже холодильники в основному схожі один на одного, і вибір проводиться скоріше з обліком його функціональних, ніж естетичних характеристик. Але зовнішній дизайн холодильників може бути досить різноманітним. Сучасні виробники прямо-таки змагаються один з одним у випуску максимально зручних ручок для дверей холодильних і морозильних камер, "округляють" кути й постачають холодильники роликами для переміщення.

Останнім часом усе більша кількість людей обзаводиться побутовою технікою, що вбудовується, яка заощаджує простір на кухні, і дуже імовірно, що фірма, яка буде займатися устаткуванням вашої кухні, візьметься за зміну зовнішнього вигляду вашого улюбленого холодильника відповідно до загального стилю приміщення.

Холодильник може бути схований за дверми з кухонного гарнітура, і навіть самий допитливий погляд гостюючи не виявить його серед безлічі шафок. Якщо ваш холодильник не дуже високий, буде доцільним доглянути для нього підставку, тим більше що її звичайно можна використовувати і як ємність для сковорідок і каструль (звичайно виробники кухонь пропонують такі підставки в складі гарнітурів).

Свою "ізюминку" можна знайти й у колірному рішенні "законодавця кухні", оскільки більшість виробників холодильних агрегатів пропонують моделі різних кольорів - від самого популярного білого через увесь спектр відтінків аж до чорнильно-синього й чорного. До речі, людей, що не володіють більшими засобами, що й збираються придбати холодильник вітчизняного або "сусіднього" виробництва, можемо заспокоїти: і Stinol, і Атлант теж може радувати око своїм багатоцвіттям.

Вибираючи холодильник, потрібно пам'ятати багато про що, у тому числі й про свій характер. Фахівці з'ясували, що людям різних темпераментів властива прихильність до певних кольорів і відтінків. Так, меланхоліки найкраще почувають себе в інтер'єрі блакитного кольору, який розслаблює й діє заспокійливо. Сангвінікам, людям веселим і відкритим, оптимально підходить оптимістичний жовтий колір. Флегматиків заряджає радістю й спокоєм стабільний зелений колір. Якщо ж ви холерик, ваш колір - червоний, він буде стимулювати вашу творчу активність і створювати гарний настрой. Так що вибирайте уважно, може бути, чергова геніальна ідея прийде вам на розум саме за сніданком, коли перед очами у вас буде холодильник "родинного" вам кольору.

Стверджують також, що навколишні кольори через підсвідомість впливають на апетит. Так, жовтий, червоний і до деякої міри бежевий сприяють підвищенню апетиту, а чорний, зелений і сірий - навпаки, його зниженню. Але не варто зациклюватися на цьому, швидше за все на вашу вагу буде впливати не колір холодильника, а його розмір і вміст.

Оформлення холодильника можна підібрати залежно від стилю інтер'єру вашої кухні. Якщо ви віддаєте перевагу "кантрі", майте на увазі, що є холодильні камери, оформлені під дерево або навіть розписані візерунками, знайомими нам по прикладній творчості. У кухні в стилі hi-tech або "модерн" добре буде виглядати холодильник насиченого кольору - синього, темно-сірого або навіть червоного. Для цих стилів характерне застосування сучасних матеріалів, таких як скло, метал, пластик. До речі, деякі виробники пропонують і холодильники " під сталь". Сміливих розв'язків лякатися не варто, навпаки, це може додати вашій кухні індивідуальність, але, якщо ви виберете, наприклад, червоний холодильник, потрібно бути готовими до того, що він стане центром вашої кухонної композиції. У цьому випадку, можливо, будуть добре виглядати підібрані в тон до холодильника аксесуари, як то: рушники, серветки, деякий посуд і прикраси. До речі, яскравий колір холодильника може бути вдало відтінений і врівноважений холодними сталевими панелями робочих поверхонь і шаф.

Модними зараз є й асиметричні кухні. Не забувайте також про те, що холодильна й морозильна камери можуть стояти в різних місцях користування. Взагалі, звичайно, усе буде залежати від вашого вибору. І не забувайте, якщо ви будете продумувати інтер'єр кухні й дизайн майбутнього холодильника з теплом і любов'ю, вам у ній завжди буде приємно й добре.

Samsung представляє LED-телевізори серії 6000

В основі високоякісного зображення моделей серії 6000, крім світлодіодного підсвічування, лежать матриця з дозволом 1920×1080 і інноваційний процесор Samsung LED TV. Ці три складових і забезпечують реалістичну й живу картинку. Процесор Samsung LED TV за допомогою фірмового алгоритму управляє яскравістю світлодіодов, що дозволяє досягтия природного чорного кольору, легко помітних темних відтінків і яскравих кольорів усього спектра. Технологія 100Hz Motion Plus забезпечує ідеальну деталізацію зображення завдяки високій частоті розгорнення, що особливо важливо в динамічних сценах фільмів або відеоігор. Контури всіх об'єктів, що навіть швидко рухаються, виходять чіткими, що додає реалізму зображенню.

Функція Wide Color Enhancer Pro дозволяє відображати більш широку колірну палітру, а технологія Ultra Clear Panel забезпечує передачу дрібних деталей зображення навіть в умовах високої освітленості. Це досягається завдяки поліпшеному світлопропусканню екрана при одночаснім зниженні відбиттів від зовнішніх джерел світла. Адаптивний режим «Звичайний» автоматично оптимізує настроювання телевізора, поєднуючи високу яскравість РК-дисплея з кінематографичною картинкою, яка властива плазмовим екранам.

Використання LED-технології дозволило зробити корпус телевізора серії 6000 ультратонким. При тому, що товщина корпуса становить менш 3 см, усі компоненти вдалося розмістити всередині нього, хоча звичайно виробникам доводиться виділяти ТВ-тюнер, системи харчування й комутації в окремий блок, щоб добитися близьких результатів по товщині корпуса. А завдяки використанню нового настінного кріплення зазор між стіною й задньою панеллю телевізора складе всього близько 1,5 см. Крім усього іншого, ця система дуже легко монтується.

Корпуси моделей серії 6000 виконані за технологією Dual Injection; вона полягає в подвійному виливку корпуса, один із шарів якого є напівпрозорим, що надає йому глянсовий відтінок. Рамка виконана в кольорі piano black, який до зовнішнього краю плавно переходить у рубіновий, міняючи свою глибину залежно від кута зору.

Ще однією найважливішою перевагою телевізорів серії 6000 є їхню екологічність і безпека для навколишнього середовища. Використання світлодіодного підсвічування суттєво знижує енергоспоживання - на 40% у порівнянні із традиційними РК-телевізорами, завдяки чому нові моделі Samsung серії 6000 відповідають самим строгим вимогам стандарту Energy Star® v3.0. У них застосовується оптимізована система економії енергії, яка набудовує необхідний рівень потужності підсвічування без втрати якості зображення. Крім того, LED-технологія безпечна для навколишнього середовища, тому що світлодіоди, на відміну від звичайних ламп підсвічування РК-матриць, не містять ртуті.

Як вибрати пилосос

Згідно зі статистикою, сплеск продажів пилососів припадає на кінець весни – початок літа. Може бути, тому що після хмурих зимових днів весняне сонце висвічує пил, який накопичується в будинку навіть самої акуратної господарки, а часточки пороху якось особливо весело танцюють у теплім проміннячку світла?

Так чи інакше, але, якщо й ви вирішили перемінити бабусин «Тайфун» на пестливий погляд і руки новенький пилосос, то перше, у чому варто визначитися, - якому прибиранню ви віддаєте перевагу: сухому або вологому.
Миючий пилосос, який зовсім недавно був символом благополуччя української родини, до сьогодняшнього дня заробив досить багато дорікань від експертів. У робочому стані він важкий і неповороткий – заважає миюча рідина. Після використання конструкцію потрібно неодмінно розібрати, промити й висушити, щоб до початку наступного прибирання не почути жаб’ячого квакання в бруднім болоті. Навіть самий потужний миючий пилосос не забезпечує просушування щільних або товстих килимових покриттів.

До того ж, існують дані, що лише 40% миючого розчину всмоктується пилососом назад, а інша хімія благополучно осідає на килимі. Плюс постійна необхідність видаткових матеріалів – спеціальної миючої рідини. Погодитеся, це серйозні претензії.

Незважаючи на це, багато споживачів дотепер зорієнтовані на покупку миючих пилососів. Вони залишаються гарним розв'язком у тих випадках, коли більші площі покриті керамічною плиткою. Плитка прибирається легко, швидко висихає, і коліщата миючого пилососа чудово ковзають по її поверхні.

Німецькі й американські пилососи, як і 20 років тому тримають у цьому секторі ринку певне лідерство. А компанія Vax, яка й випустила перший миючий пилосос, дотепер спеціалізується винятково на миючій техніці.

І все-таки левова частина продажів припадає на пилососи сухого прибирання – вони дешевше, простіше в експлуатації й широко представлені на нашому ринку.
Ви можете вибрати агрегат на більших і маленьких коліщатах, телескопічну трубку й розширенийний набір збиральних щіток ( у нього ввійдуть навіть насадки для чищення тварин і комп'ютерної клавіатури). А колір пилососа можете підібрати під колір очей улюбленого собаки. Зверніть увагу на розмір і вагу силового агрегату (пилосос, важче 5-7 кілограм – учорашній день), на наявність т.зв. «парковочних» пристосувань, які дозволяють закріплювати трубу зі шлангом у вертикальнім положенні на корпусі пилососа. Це значно заощадить місце при зберіганні пилососа й час при його зборці-розбиранні.

Вертикальні моделі, у яких корпус пилососа катається на щітці для прибирання підлоги, у нас як і раніше менш популярні, ніж традиційні. Хоча в Америці, наприклад, під пилососом розуміють саме вертикальну конструкцію, яка добре міститься в шафі й особливо зручна на більших площах і при чищенні килимових покриттів. По оцінках експертів, такі пилососи працюють більш галасливо, ніж традиційні, але прибирають краще.

Кількість фільтрів практично завжди впливає на ціну пилососа. 2-3 додаткових можуть коштувати вам 50-60$. 7-9 фільтрів, серед яких напевно будуть бактерицидний і гігієнічний (його найтонші волокна електростатично заряджені й притягають до себе дрібні пилові частки), гарантують приблизно таке ж очищення вихлопу, як один водяник. Пилососи з водяним фільтром передбачають додаткову можливість розпилення в приміщенні ароматизованих рідин. Запах хвої або квітучого лугу, лікувальна ромашка або морський бриз – усе, що душа побажає.

Одним із самих більших незручностей до останнього часу залишалася необхідність міняти запилені мішки. На зміну текстильним фільтрам, які потрібно було витрушувати й прати, вдихаючи противний сіро-коричневий пил, прийшли паперові пакети, які при заміні герметично закриваються – їх можна просто викидати. При покупці пилососа не забудьте поцікавитися, входять чи в комплект змінні мішки, а якщо ні, то підійдуть чи до вашого нового пилососа ті, що є в магазині в наявності найчастіше.

Циклон, приборканий і поставлений на службу побутовим потребам, сьогодні, мабуть, сама модна фішка в пилосособудівництві. Ніяких змінних мішків: увесь пил під впливом закрученого по спіралі повітряного потоку осідає в пластиковому пилозбірнику, який для більшого ефекту роблять прозорим. Англійський інженер Джеймс Дайсон запатентував такий пилосос на початку 80-их. І саме він придумав для нього прозорий корпус. Забавно, але такий пилосос став рекордсменом продажів не у Великобританії (англійці скептично сприйняли оголене нутро механізму), а в Японії, де дайсоновський утвір став суперпопулярним інтер’єрним концептом.

Однак циклон теоретично не здатний затримати більше 96% брудних часток. Тому в продви-нуті переносні моделі (наприклад, LG) вставляють додатково вугільні або Нера-фільтри. Останні зроблені зі спеціального пористого матеріалу на основі скловолокна. Завдяки розгалуженій мережі дрібних пор, вони ефективно затримують частки розміром до 0,3 мкм, які незмінно проскакують через інші фільтри й містять найбільш шкідливі для людського організму речовини. Недоліком таких фільтрів залишається висока ціна й неможливість їх регенерації.

Циклон працює й у вбудованих пилососах. У них проблему очищення вихлопу виробники вирішують по-різному. Хтось установлює додаткові паперові або текстильні фільтри, хтось обходиться зовсім без них. Тому що вихлоп вбудованого пилососа виводиться за межі приміщення, затримуючи4% пилу, що залишився, творці таких пилососів опікуються про екологію навколишнього середовища ( без додаткових фільтрів на вулицю викидається курний шлейф) і про збереження двигуна пилососа в робочому стані (часточки, що потрапили на лопаті вентилятора, здатні значно скоротити строк його служби).

Міні-пилососи, маневрені й легені – привабливі для мешканців малогабаритних квартир, якими, на жаль, більшість із нас дотепер залишається. Вони сьогодні рекордсмени по продажах і активності, з який їх просувають на ринку. При покупці такого пилососа сміливо зупиняйте свій вибір на корейцях – Samsung, LG. Невисокі ( у порівнянні з європейськими виробниками) ціни й пристойна якість зробили ці марки побутової техніки одними із самих популярних в Україні. Все-таки Азія нам як і раніше ближче, ніж Європа.

І остання порада: не поспішайте купувати саму останню модель пилососа. Технологічно вона може майже нічим не відрізнятися від попередньої, але коштувати буде гарантовано дорожче, просто тому, що нова – тут усе так само, як у колекціях модного одягу.

неділя, 18 липня 2010 р.

LG KP500 доводить привабливість touch технологій

Cенсорний телефон LG KP500 вибрали більш двох мільйонів людей в усьому світі

Компанія LG Electronics (LG), світовий лідер і технологічний новатор в області мобільних комунікацій, повідомляє про успішні продажі одного із самих доступних телефонів з повністю сенсорним дисплеєм - LG KP500.
LG KP500 – це сучасний тачфон, який відрізняє використання передових функцій і приваблива ціна. У Європі LG KP500 придбали більш ніж 1.2 мільйона покупців, а в Азії й на ринках, що розвиваються, включаючи Латинську Америку, було продано 600 000 екземплярів. На сьогоднішній день у Кореї цей тачфон є самим популярним мобільним телефоном: цю модель придбали більш 100 000 людей ( за станом на березень цього року), а його щоденні продажі досягають 4500 екземплярів.

Ціна – не єдина приваблива сторона LG KP500. До переваг моделі ставиться інтерфейс: мультимедійними функціями легко управляти за допомогою віджетів. Є сенсорні ігри, які активуються одним дотиком до 3.0-дюймовому екрану.

Крім того, що в телефоні LG KP500 використовуються кращі технології, він ще й чудово виглядає. Телефон має тонкий корпус 11.9 мм. LG KP500 був спочатку випущений у чотирьох кольорах Black, Vandyke Brown, Anodizing Silver і Elegant Gold, а в цей час пропонується вже в десяти різних відтінків. LG планує випустити модель KP500 у ще більш широкій колірній гамі для задоволення смаків широкої кількості покупців.

«Зростаючі продажі LG KP500 і наступний запуск подібних мобільних телефонів іншими виробниками доводять, що LG продовжує бути інноваційним лідером у сенсорних технологіях, і ми мають намір зберігати наші позиції», сказав пан Скотт Анн (Skott Ahn).

Компанія LG розширить дистрибуцію LGKP500 з 40 до 60 країн для досягнення обсягу світових продажів в 10 мільйонів штук.

Вибираємо посудомийну машину

Ще років 10 назад наші вітчизняні господарки могли тільки мріяти про таке чудо техніки, яке б мило й сушило кухонний посуд. Зараз посудомийна машина міцно ввійшла в наше життя, і її наявність у будинку продиктована не примхою, а необхідністю.

Життя все прискорюється, і витрачати час на миття посуду вважається справою порожньою і нераціональною. Зайшовши в магазин побутової техніки, ви зверніть увагу, що пропозиція по посудомийним машинам не обмежується однією-двома моделями.

Як же вибрати ту єдину помічницю, яка буде служити нам вірою й правдою? Так досить просто.
Розповімо про принцип роботи посудомийної машини, щоб точніше вирішити поставлене завдання. Схема роботи посудомийної машини приблизно така: у машині перебувають 2 підноси для посуду, прямо під їхньою підставою закріплені спеціальні лопати, у яких є отвори. Через ці отвори й подається в машину вода, холодна, або попередньо підігріта відповідно до обраної програми мийки. Лопати під час роботи машини працюють, вода, таким чином, розноситься по всій машині. Якщо заглянути усередину машини, то можна побачити й інші отвори, у які подається вода.

Звичайно вони розташовані зверху, іноді з боків машини. Цей принцип роботи характерний для всіх моделей машин. Відрізняє різні моделі друг від друга, насамперед, зовнішній вигляд і наявність додаткових опцій, наприклад функція запобігання протічок, функція променя на підлозі. Управління машини може бути механічним (ручка для вибору програм) і електронним (інформація про мийку виводиться на рідкокристалічний дисплей). Звичайно, електронна машина розумніша, вона дозволяє бачити етапи мийки, коректувати програми, уся інформація наочна. Однак є й давно відоме фахівцям правило, що чим простіше механізм, тим чіткіше він працює. До того ж механічну машину простіше полагодити, а електроніка зажадає висококваліфікованої допомоги фахівця.

На що ж ще варто звернути увагу при виборі машини? Дійсно варто звертати увагу на те, як улаштовані полиці для посуду, скільки яких власників є, чи є зручні упори для склянок, тарілок, каструль. Розташування посуду відіграє дуже велику роль, і визначає якість мийки. Досить припуститися помилки при розміщенні посуду, і машина не зможе змити з неї жир і залишки їжі. Вода подається на полиці знизу, ураховуйте, будь ласка, цей факт при розміщенні склянок, тарілок, сковорідок і каструль. Усі місткі предмети повинні дивитися лоном униз.

При виборі посудомийної машини враховуйте її дизайн, причому особливу увагу приділите тому, наскільки він відповідає інтер'єру вашої кухні. Гарний розв'язок –посудомийна машина, що вбудовується, її фасад легко закривається панеллю, і вона не дисонує з дизайном кухні. До речі, у випадку, якщо ви купуєте посудомийну машину, що вбудовується, то зверніть увагу на наявність опції «промінь на підлозі». Ця додаткова функція дозволить вам побачити, що ваша машина вже закінчила працювати й посуд можна виймати.

Якщо у вас більша родина, то подумайте про покупку великої посудомийки, наприклад, на 12 приладів. У стандартній машині ви зможете розташувати 9 приладів посуду.

Відчуття домашнього кінотеатру з новими моніторами LG серії W43 С співвідношенням сторін 16:9

Нові монітори серії W43 ідеально відтворюють зображення Full HD 1080p без викривлень, чорних смуг і розтягування

Компанія LG Electronics, лідер на ринку плоскопанельних дисплеїв, повідомила про випуск нової серії моніторів W43 з дозволом Full HD і зі співвідношенням сторін 16:9, що дозволяють демонструвати кінофільми, ігри й інші матеріали в повний розмір, з високою роздільною здатністю й без викривлень. Монітори серії W43 мають розміри від 18,5 до 23 дюймів, відрізняються стильним дизайном, який підкреслюється злегка закругленими лініями. Додаткову привабливість серії W43 надають такі функції, як 4:3 in Wide і Photo Effects.

Згідно із прогнозами останніх маркетингових досліджень, в 2009 г частка продажів моніторів формату 16:9 складе 38% від усіх продажів і виросте до 68% в 2011 р. Це пояснюється зростаючою популярністю обладнань Full HD, таких як ігрові консолі наступного покоління, плеєри Blu-ray, цифрові відеопрогравачі, цифрові фото- і відеокамери. Нова серія LG W43 спеціально розроблена для того, щоб максимально чітко відображати Full HD контент. Це оптимальний вибір для тих, хто шукає монітор за розумною ціною із чудовим зображенням. Більше того, це ідеальний монітор для домашнього кінотеатру.

Стильний вид і плавні лінії створюють елегантний дизайн монітора серії W43. Він сподобається тим, хто опікується про те, як виглядає інтер'єр удома або офісу. Обов'язково прикрасить будь-яке приміщення й зробить приємним перегляд кінофільмів, роботу на комп'ютері або гру.

Завдяки набору функцій Fun Package монітори серії W43 принесуть ще більше задоволення всій родині. Наприклад, режим 4:3 in Wide дозволяє коректно відображати ігри й фільми зі співвідношенням сторін 4:3 на широкоформатному екрані, а не спотворювати їх. Функція Photo Effects сподобається аматорам потокового відео або слайд-шоу. Натисканням однієї кнопки до зображення можна застосувати один із чотирьох візуальних ефектів: «Natural», «Gaussian Blur», «Sepia», «Monochrome», не запускаючи програми редагування графіки, щоб пожвавити перегляд.

Монітори серії W43 мають високий коефіцієнт динамічної контрастності – 30 000:1 і час відгуку – 5 мс.

Ширококутова камера Samsung WB100


Компанія Samsung останнім часом значно усталила свої позиції в області Amoled-технологій, продемонструвавши досягнення, зокрема, на виставці CES. Тут компанія представила революційні Amoled-телевізори. Завдяки синергії між різними підрозділами Samsung, досягнення й технологічні прориви знаходять застосування в безлічі різних продуктів, у тому числі й у цифрових камерах. Ця синергія, зокрема, виявилася в 3-дюймовому Amoled-дисплеї камери WB100.

При виготовленні дисплея цієї камери використовуються ті ж технології, які застосовуються в Amoled-телевізорах Samsung. У порівнянні зі звичайним РК-дисплеєм TFT, Amoled-екран моделі WB100 споживає менше енергії й забезпечує високий рівень контрасту — 10 000:1, що дозволяє відображати природній чорний колір і насичені відтінки всього спектра. Крім того, дисплеєм зручно користуватися навіть на яскравому сонці. Amoled-екран має практично необмежені кути огляду: при будь-якому ракурсі кольори залишаються незмінними.

Нова камера Samsung WB100 здатна записувати відео високої чіткості у форматі 720p. Для перегляду відео й фотографій камеру можна прямо підключити до телевізора через інтерфейс HDMI за допомогою дока-станції. 5-кратний оптичний зум камери може використовуватися під час запису відео, а завдяки кодеку Н.264 (спеціальний кодек для Hd-відео, який дозволяє скоротити розмір Mjpeg-відео в кілька раз — від трьох до п'яти) користувачі WB100 зможуть записувати більше відео в Hd-дозволі.

Для підвищення якості знімків у камері застосовуються оптичний і цифровий стабілізатори зображення, які допомагають запобігти появі змазаних кадрів. За замовчуванням використовується оптичний стабілізатор, але в складних умовах зйомки користувач може активувати й цифровий стабілізатор зображення.

«Камера WB100 наочно демонструє те, як різні підрозділи Samsung можуть створити продукт із незаперечними конкурентними перевагами, -говорить віце-президент по стратегічному маркетингові Samsung Digital Imaging Чун-Юний Геть(Choonghyun Hwang). -нова камера є продуктом синергії різних підрозділів Samsung. У цій моделі крім потужної начинки й оптики знайшли застосування суперсучасний Amoled-дисплей і функція запису Hd-відео. У підсумку вийшла одна із самих компактних камер у всій лінійці компанії».

Незважаючи на простоту керування, камера WB100 підійде й більш досвідченим користувачам, які зможуть скористатися ручними настроюваннями-пріоритет витримки, пріоритет діафрагми, а також повністю ручний режим. Компанія Samsung також використовувала в новій камері свою фірмову технологію Advanced Picture Mode. З її допомогою користувач може точно настроїти відтінки кольорів вибором колірної температури в діапазоні 2 800-10 000K із кроком 100 ДО.

Для тих, кому потрібна максимально проста в керуванні камера, WB100 пропонує повний набір установлених режимів, які дозволять робити якісні знімки в будь-яких умовах. При цьому, завдяки режиму Smart Auto, користувачеві не доведеться вибирати потрібний режим-камера сама активує один з 11 режимів, виходячи з умов зйомки. Наприклад, режим Smart Auto вибере установку «Пейзаж», якщо користувач знімає гірський масив, або режим «Портрет» - коли фотограф переведе об'єктив на свого супутника.

У камері WB100 передбачена функція Samsung Smart Album. Ця утиліта дозволяє користувачеві швидко знаходити потрібний кадр з безлічі записаних на карті пам'яті. Smart Album автоматично сортує файли, надаючи можливість робити пошук по даті зйомки, типу файлу (фото, відео, аудіо)і колірній схемі зображення(кольорове, ч/б, спеціальні ефекти).

У новій камері реалізовані всі останні розробки Samsung, що допомагають одержувати якісні знімки. Функція розпізнавання посмішки автоматично робить зйомку, коли модель посміхається, а функція Blink Detection рятує від знімків, де людей зображений із заплющеними очима: ця система визначає таку ситуацію й автоматично робить три додаткові кадри. Ще одна унікальна функція камери-beauty Shot- відповідає за одержання найбільш природнього відтінку шкіри й приховання різних її дефектів.

Крім того, у камері WB100 вирішене питання втрати зображень через випадкове видалення. Функція «Кошик» створює на карті пам'яті окрему папку, у яку попадають усі вилучені зображення. У випадку видалення потрібного файлу його легко можна відновити.