неділя, 18 липня 2010 р.

Відчуття домашнього кінотеатру з новими моніторами LG серії W43 С співвідношенням сторін 16:9

Нові монітори серії W43 ідеально відтворюють зображення Full HD 1080p без викривлень, чорних смуг і розтягування

Компанія LG Electronics, лідер на ринку плоскопанельних дисплеїв, повідомила про випуск нової серії моніторів W43 з дозволом Full HD і зі співвідношенням сторін 16:9, що дозволяють демонструвати кінофільми, ігри й інші матеріали в повний розмір, з високою роздільною здатністю й без викривлень. Монітори серії W43 мають розміри від 18,5 до 23 дюймів, відрізняються стильним дизайном, який підкреслюється злегка закругленими лініями. Додаткову привабливість серії W43 надають такі функції, як 4:3 in Wide і Photo Effects.

Згідно із прогнозами останніх маркетингових досліджень, в 2009 г частка продажів моніторів формату 16:9 складе 38% від усіх продажів і виросте до 68% в 2011 р. Це пояснюється зростаючою популярністю обладнань Full HD, таких як ігрові консолі наступного покоління, плеєри Blu-ray, цифрові відеопрогравачі, цифрові фото- і відеокамери. Нова серія LG W43 спеціально розроблена для того, щоб максимально чітко відображати Full HD контент. Це оптимальний вибір для тих, хто шукає монітор за розумною ціною із чудовим зображенням. Більше того, це ідеальний монітор для домашнього кінотеатру.

Стильний вид і плавні лінії створюють елегантний дизайн монітора серії W43. Він сподобається тим, хто опікується про те, як виглядає інтер'єр удома або офісу. Обов'язково прикрасить будь-яке приміщення й зробить приємним перегляд кінофільмів, роботу на комп'ютері або гру.

Завдяки набору функцій Fun Package монітори серії W43 принесуть ще більше задоволення всій родині. Наприклад, режим 4:3 in Wide дозволяє коректно відображати ігри й фільми зі співвідношенням сторін 4:3 на широкоформатному екрані, а не спотворювати їх. Функція Photo Effects сподобається аматорам потокового відео або слайд-шоу. Натисканням однієї кнопки до зображення можна застосувати один із чотирьох візуальних ефектів: «Natural», «Gaussian Blur», «Sepia», «Monochrome», не запускаючи програми редагування графіки, щоб пожвавити перегляд.

Монітори серії W43 мають високий коефіцієнт динамічної контрастності – 30 000:1 і час відгуку – 5 мс.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.