четвер, 5 серпня 2010 р.

Samsung WB500: камера із ширококутовим об'єктивом 24мм


Фокусна відстань ширококутового об'єктива Schneider, яким оснащений фотоапарат Samsung WB500, становить 24мм (в еквіваленті для плівки 35мм), завдяки чому кадр стає ширше. Це дозволяє знімати більші групи людей і робити пейзажі. WB500 пропонує більше можливостей у порівнянні з іншими подібними камерами, фокусна відстань оптики яких становить звичайно 28мм.

10-кратний оптичний зум камери WB500 дозволяє фотографові реалізовувати свої ідеї на новому рівні, що не залежать від відстані до об’єкту зйомки. Такий потужний зум стане практичним рішенням для фотографування спортивних подій. Для того, щоб знімки навіть при максимальному масштабуванні були різкими й чіткими, у камері WB500 застосовуються відразу два види стабілізації зображення: оптична й цифрова. Фотограф може використовувати тільки оптичну стабілізацію, яка запобігає наслідкам тремтіння руки, при гарному освітленні або оптичну та цифрову стабілізацію в складних умовах зйомки, особливо в тих випадках, коли використання спалаху небажане.

Для користувачів, які не завжди довіряють автоматиці, передбачений широкий спектр ручних налаштувань . Можна самостійно виставити витримку в діапазоні від 16 до 1/1500 сек. і діафрагму. Також можна вибрати режим експокорекції із кроком 1/3EV і встановити бажаний рівень світлочутливості ISO: 80, 100, 200, 400, 800, 1600 і навіть 3200 при зниженій роздільній здатності 3 Мпікс.

Оскільки одним з основних завдань камери є зйомка портретів, у тому числі і групових, у новій моделі реалізована функція розпізнавання особи, яка може працювати з дев'ятьма об'єктами одночасно, автоматично налаштовуючи витримку та діафрагму для найкращого результату. Завдяки функції Smile Shot зйомка проводиться в момент, коли людина посміхається, а функція Blink Detection рятує вас від знімків, де модель зображена із заплющеними очима: ця система визначає подібну ситуацію й автоматично робить три додаткові кадри. Ще одна унікальна функція камери beauty Shot автоматично налаштовує установки для досягнення найбільш природнього відтінку шкіри й приховання різних дефектів. Крім широких можливостей ручного налаштування камера також має потужну автоматику й 13 попередню встановлених режимів зйомки, що дозволяють добитися відмінної якості знімків у будь-якій ситуації.

У камері WB500 використовується власна функція Samsung Smart Album, яка дозволяє користувачеві швидко знаходити потрібний кадр з безлічі записаних на карті пам'яті. Smart Album автоматично сортує файли, надаючи можливість робити пошук по даті зйомки, типу файлу (фото, відео, аудіо) і колірній схемі зображення (кольорове, ч/б, спеціальні ефекти). Покупець може вибрати сріблистий або чорний колір корпуса, а габарити камери (ВxШxГ) становлять 105,0x61,4x36,5 мм.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.