субота, 9 квітня 2011 р.

LG Maestro Inverter: Eco Eye і найнижчий рівень шуму

MAESTRO Компанія LG повідомляє про початок поставок інноваційної інверторної системи Maestro Inverter. Унікальна система подачі повітря в комбінації з мінімальним рівнем шуму (19 Дб) створять атмосферу незабутнього комфорту й здоров'я в будинку. Завдяки запатентованій технології LG Eco Eye, система набудовує повітряні потоки, враховуючи пересування людей у приміщенні. Eco Eye автоматично розпізнає присутність людини й направляє повітряні потоки таким чином, щоб уникнути їхнього прямого влучення на людину.

четвер, 7 квітня 2011 р.

Samsung представляє цифрову фоторамку 700Z з OLED-дисплеєм

Компанія Samsung Electronics представила на виставці Consumer Electronics Show витончену цифрову фоторамку 700Z з 7-дюймовим дисплеєм на основі органічних світлодіодів з активною матрицею (AMOLED). Новинка була визнана гідною нагороди CES 2010 Innovation Award.     
 
Висока якість картинки в будь-яких умовах
Самосвітний AmoLED-дисплей фоторамки відображає яскраве й контрастне зображення з роздільною здатністю 1024 x 600 як в умовах яскравого освітлення, так і в темряві. Завдяки широким кутам огляду - 180 градусів - картинка на екрані виглядає відмінно практично при будь-якому куті зору. Малий час відгуку матриці (0,01 мс) дозволяє c успіхом використовувати 700Z для відтворення відео й телепередач.      
Підтримка Bluetooth дає можливість без проводів передавати на фоторамку знімки із сумісних пристроїв, включаючи мобільні телефони, а також обмінюватися фото з іншими рамками 700Z.
  
Гармонія дизайну й функціональності
Завдяки чудовому ультратонкому дисплею й складній підставці у вигляді букви L, Samsung 700Z перетворюється в багатофункціональний пристрій відображення. Крім функції декоративної фоторамки, новинка може виконувати роль допоміжного монітора для домашнього або офісного ПК за допомогою USB-підключення. Відмінний варіант для користувачів, які прагли б сполучити додатковий монітор і фоторамку в одному пристрої для економії місця на звичайно тісному офісному столі.
Крім елегантного зовнішнього вигляду, дизайн Samsung 700Z відрізняється високою енергоефективністю. AmoLED-дисплею не потрібне підсвічування, що означає не тільки меншу товщину екрана, але й низьке енергоспоживання.

Samsung представив запам'ятовувальний пристрій на чипах MLC NAND

Компанія Samsung Electronics, світовий лідер у сфері передових напівпровідникових технологій, перша в галузі початку масовий виробництво мікросхем флеш-пам'яті NAND з 3- бітною архітектурою багаторівневих гнізд (MLC).

Нові мікросхеми випускаються з кінця листопада по технологічних нормах 30-нанометрового класу. Ці мікросхеми будуть використовуватися у флеш-модулях NAND у комбінації з фірмовими контролерами пам'яті NAND з 3-бітними гніздами. Спочатку на базі таких флеш-модулів Samsung планує випускати карти пам'яті micro Secure Digital (microsd) об’ємом 8 гігабайт (ГБ).

Чипи пам'яті NAND з 3-бітною багаторівневою архітектурою гнізд підвищать ефективність накопичувачів на базі NAND на 50 % у порівнянні з 2-бітними чипами MLC NAND. Нові 3-бітні мікросхеми дозволять створювати ефективні накопичувачі на основі пам'яті NAND у формфакторах USB-пристроїв, а також карт microsd.

Samsung представив запам'ятовувальний пристрій на чипах MLC NAND об’ємом 16 Гб, виконаних по технологічних нормах 50-нанометрового класу. Масове виробництво мікросхем NAND з 3- бітною архітектурою багаторівневих гнізд по технологічному процесі 30-нанометрового класу дозволить створювати високоємні чипи (32 Гб і більш) для зберігання відео.

Цифрові фоторамки 87H/107H

Samsung розширив модельний ряд цифрових фоторамок двома новими моделями: 8-дюймовою 87H і 10-дюймовою 107H. Новинки виконані в дизайн-концепції Crystal Design - напівпрозора рамка дисплея створює відчуття легкості й ефектно виглядає при будь-якому освітленні. При цьому надтонкий корпус фоторамки товщиною всього 23 мм не тільки стильно виглядає, але й дозволяє заощаджувати простір на робочому місці. 1 ГБ вбудованої пам'яті дає можливість зберігати у фоторамці велика кількість улюблених знімків, які можуть поміняти один одного у вигляді слайд-шоу. Фоторамку можна також використовувати в якості додаткового монітора для ПК, підключивши її до комп'ютера через USB-інтерфейс.

LCD-монітор для ноутбуків LD190N

19-дюймовий монітор Samsung LD190N у тонкому глянцево-чорному корпусі призначений для ролі другого дисплея в сучасних стильних ноутбуків. У ньому реалізована функція інтелектуальної зміни розміру картинки, завдяки якій зображення формату 4:3 з ноутбука може відображатися на моніторі з кинотеатральним співвідношенням сторін 16:9, що згодиться як при розвагах, так і в роботі.

Модель має роздільну здатність 1366 x 768 пікселів, коефіцієнтом динамічної контрастності 20 000:1 і демонструє час відгуку 5 мс.

LCD-монітори P2370HD і P2350

Моделі моніторів Samsung серій Р50 і P70 - P2370HD і P2350 - мають украй високий коефіцієнт динамічної контрастності - 50 000:1. У комбінації з малим часом відгуку матриці (2 мс в P2350 і 5 мс в P2370HD) це дозволяє їм демонструвати просто приголомшливу якість картинки навіть при відображенні швидкорухаючих об'єктів.
P2370HD з першого погляду зачаровує своїм повітряним дизайном: завдяки витонченій прозорій підставці створюється враження, що екран монітора парить у повітрі. На висоті й дизайн моделі P2350 - вивірені лінії задньої панелі його корпуса нагадують грані дорогоцінного каменю. Особливий шарм новинкам надають кнопки керування - варто лише торкнутися рамки монітора, і невидимі до цього сенсорні кнопки загоряться приємним м'яким світлом.

Ще одна незаперечна гідність моделі P2370HD - вбудований ТВ-тюнер, завдяки чому цей монітор може стати гідною альтернативою сучасному LCD-телевізору. Причому для перегляду телепередач підключення до комп'ютера не потрібно.