вівторок, 1 березня 2011 р.

LG представляє нову серію моніторів Color Pop

Нові монітори LG W30 Color Pop відрізняються тонким корпусом, товщина якого в самій товстій його частині становить усього – 37 мм. Дана лінійка представлена більшим вибором колірних розв’язків, включаючи чорний, рожевий, фіолетовий, зелений і синій. Крім того, монітор має глянсову рамку, із двома відтінками. Таким чином, монітори Color Pop послужать не тільки в якості екрана для комп’ютера, але й у якості модного аксесуара, що відбиває індивідуальність користувача.

Функціональність і технічні можливості моніторів Color Pop не поступаються їхньому стильному зовнішньому вигляду. Серія представлена діагоналями 18,5” і 21,5” з дозволом 1366 x 768 і 1920 x 1080 пікселів відповідно. Усі моделі відрізняються якісним зображенням; а рівень контрастності 30 000 :1 забезпечує яскраву чітку картинку.

Крім того, моделі Color Pop можуть бути використані як у якості моніторів для настільних комп’ютерів, так і в якості другого монітора для ноутбуків. Таким чином, можна займатися пошуком в Інтернеті й працювати з текстом за ноутбуком і одночасно дивитися відео на другому моніторі Color Pop, також з додатковим екраном легше створювати документи або слайди для презентацій.

Sigma DP1 – DSLR-технології в компактнім тілі

Компанія Sigma на виставці фототехніки у г. Лас-Вегас (США) офіційно представила громадськості, анонсовану ще на Photokina, цифрову компактну фотокамеру Sigma DP1, орієнтовану на заможних фотолюбителів. Представлена фотокамера виявляє собою цікаву компактну реінкарнацію старшої цифрозеркальной сестри Sigma SD14.

Молодша модель оснащена точно таким же великим, зовсім не характерним для компактів, КМОП-сенсором Foveon X3, габарити якої 20,7х13,8 мм, що приблизно в 12 раз більше, чим у застосовуваних у стандартних “мильницях” аналогів. Нагадаємо, що сенсор Foveon X3 складається із трьох шарів світлочутливих елементів, що роздільно поглинають синій, зелений і червоний кольори. Кожний із трьох шарів містить 4,7 мільйона ефективних пікселів, що часто, винятково в рекламних цілях, перетворюється в 14-мегапіксельну роздільну здатність.

Крім сенсора, Sigma DP1 успадкувала від старшої сестри процесор обробки зображень True, яскравий 2,5-дюймовий ЖК-екран, що потіснився на задній стінці для розміщення великої кількості елементів керування, та швидкий затвор з мінімальним часом спрацьовування в 1/4000 секунди. Список особливостей фотокамери завершують ширококутовий , трохи темнуватий, фікс-об’єктив та оптичний видошукач VF-11.

VITO Remote: перетворюємо Windows Mobile смартфон в універсальний пульт ДУ

Розробник програмного забезпечення VITO Technology обновив програму VITO Remote для смартфонов на базі Windows Mobile. Програма дозволяє використовувати смартфон у якості універсального пульта дистанційного керування для домашньої аудіо й відео техніки. Для “навчання” смартфона знадобиться зв’язати його зі звичайним пультом ДУ, а потім натискати поперемінно кнопки на смартфоні із кнопками на пульті. VITO Remote запише всі налаштування для кожного пристрою окремо.

У новій версії VITO Remote 1.3 з’явилися нові скіни, а також підтримка дисплеїв з роздільною здатністю 176×220 пікселів і 320×240 пікселів, на додаток до підтримуваної раніше роздільної здатності 240×320. Таким чином, розширюється список підтримуваних моделей смартфонів. Вартість повної редакції програми становить $15,95. Підтримуються смартфони на базі Windows Mobile 2003/SE, 5.0.

LP-XP100L: поліпшений проектор від SANYO

Японська компанія SANYO, світовий лідер в розробці сучасних технологій, представив новий високотехнологічний портативний проектор LP-XL100, яскрава передача кольорів якого досягається за рахунок 6500 люменів.

Цього року SANYO уже випустило дві моделі проекторів: LP-XF47 і LP-XL50 c ультра-короткими фокусними лінзами. Остання ж модель відрізняється тим, що картинка виходить максимально яскрава й насичена. Пристрій ідеальний підходить для великих кабінетів, залів засідань, для проведення семінарів або бізнес-презентацій.

BenQ X735: нова ультратонка 7-мп камера

Компанія BenQ оголосила про розширення своєї серії ультракомпактних цифрових фотокамер і представила 7-мп камеру BenQ X735. Вона розміщується в корпус із нержавіючої сталі товщиною всього 12,5 мм і обладнана об’єктивом smc Pentax.

З характеристик пристрою виробник відзначає функцію автоматичного розпізнавання особи, що забезпечує визначення до 9 осіб в одній сцені, систему Super Shake Free, що підвищує чіткість одержуваних знімків, 29 режимів зйомки й багато чого іншого. Новинка з’явиться в продажі в країнах Латинської Америки, Європи й Азіатсько-Тихоокеанського регіону.