четвер, 24 червня 2010 р.

Samsung представляє OMNIA(HD)

Смартфон Samsung OMNIAHD з повністю сенсорним Amoled-екраном (діагональ-3,7 дюйма) виконаний у пізнаваному дизайні й відрізняється високою продуктивністю. Він став спадкоємцем торішньої моделі Witu, що одержала визнання споживачів, що й зміцнила лідерські позиції Samsung у сегменті повністю сенсорних телефонів. Сенсорні екрани з активною матрицею на органічних світлодіодах(Active Matrix Organic Light Emitting Diode-amoled) відрізняються глибоким кольором, якісною передачею кольору й високою чіткістю навіть при прямому сонячному освітленні, а також зниженим енергоспоживанням.

«Samsung Omniahd-цікавий новаторський продукт. Ми певні, що він повторить успіх попередньої моделі Witu або навіть перевершить його, оскільки цей телефон ідеально відповідає потребам сучасних споживачів, -сказав Дж. К. Шин, виконавчий віце-президент і глава підрозділу мобільному зв'язку Samsung Electronics.
- Представлена модель Omniahd - це висококласний смартфон для тих, кому потрібні функціональність, стиль, зручність використання й розваги, об'єднані в одному пристрої».

Функція відеозапису високої чіткості(HD)дає можливість запам'ятати події з якістю HD(720p), побачити HD-зображення на телевізорі високої чіткості за допомогою технології DLNA, а також обмінятися відео в реальному часі з користувачами сайту Qik.com. Співвідношення сторін QHD-дисплея, що відображає 16млн кольорів(16:9), дозволяє користувачам дивитися відео стандартної (SD, Standard Definition)або високої (HD, High Definition) чіткості в кінематографічних пропорціях, із субтитрами. А завдяки вбудованій камері 8 Мпикс фотографії, зроблені смартфоном, виходять чіткими і яскравими.

Споживачі можуть користуватися надшвидкім доступом в інтернет-hsupa 5,76Мбит/сек. і HSDPA 7,2Мбит/сек., що дає можливість завантажити композицію у форматі MP3 обсягом 4 МБ менше, ніж за 10 секунд, а відеофільм обсягом 40 Мб- за 1 хвилину( при ідеальному зв'язку). Великий дисплей(діагональ-3,7 дюйма)з автоматичним поворотом робить серфінг^-серфінг-веб-серфінг на смартфоні більш зручним. GPS з інтегрованим компасом буде корисний як для пішоходів, так і для водіїв завдяки сенсорному контролю навігації й голосовим підказкам.

Містка вбудована пам'ять(доступні версії 8 і 16ГБ)у комбінації з картою microsd ємністю до 32МБ дозволяє зберігати до 48ГБ інформації, що відповідає приблизно 35 фільмам DVD-якості або 18 000 фотографій по 8 Мпикс.

Зручний у використанні, інтуїтивно зрозумілий 3 D-інтерфейс OMNIAHD зробить роботу в мультизадачному середовищі максимально простою. А завдяки Samsung Mobile Widget користувач зможе створити персоналізований інтерфейс і одержувати саму актуальну інформацію з інтернету.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.