вівторок, 27 квітня 2010 р.

Samsung представляє чотири нові камкодери серії H

Samsung Electronics, світовий лідер в області інформаційних технологій і цифрової конвергенції, представляє чотири нові моделі Full HD камкодерів, які відрізняються широкими можливостями для запису відео у форматі Full HD: HMX-H200, HMX-H203, HMX204 і HMX-H205.
У кожній із чотирьох моделей серії H установлений новий сенсор BSI CMOS, який має кращу світлочутливість у порівнянні із звичайними, що дозволяє вести зйомку навіть в умовах слабкої освітленості. Сенсор BSI CMOS встановлює нові стандарти якості зображення, особливо для камкодерів початкового рівня.

Моделі H-серії відрізняються високою швидкістю роботи з даними завдяки використанню твердотілих накопичувачів (SSD), що дають істотну перевагу в порівнянні з стандартними жорсткими дисками (HDD). Технологія SSD забезпечує більш високу продуктивність і захист пам'яті від зовнішніх впливів. У порівнянні з жорсткими дисками, застосовувані в камкодерах Samsung твердотілі накопичувачі (SSD) відрізняються легкістю і компактністю, працюють із зниженим рівнем шуму і тепловиділення, а відсутність частин, що рухаються, дає високу надійність і низьке енергоспоживання (час роботи від акумулятора в режимі зйомки - більше двох годин). Крім цього, відсутність частин, що рухаються, робить твердотілі накопичувачі надійними й стійкими до ударів і вібрації, які становлять основну загрозу втрати інформації для звичайних HDD-камкодерів.

Технологія SSD дозволяє робити більш швидкі, у порівнянні з HDD-камкодерами, включення й завантаження пристрою, а також швидкість читання/запису, необхідну для відео високої чіткості. Конфігурація лінійки камкодерів Samsung серії H включає: 32Гб SSD-диск у моделі HMX-H205, 16Гб SSD-диск у моделі HMX-H204 і 8Гб SSD-диск у моделі HMX-H203. У кожній моделі камкодера є можливість розширення пам'яті за допомогою використання карт пам'яті формату SD/SDHC. Модель HMX-H200 не комплектується твердотілим накопичувачем і використовує в якості основної пам'яті карти формату SD/SDHC.

У камкодерах H-серії встановлено 37мм ширококутовий об'єктив з можливістю 20-кратного оптичного збільшення. На відміну від інших відеокамер, що комплектуються стандартними 40-50мм об'єктивами, ширококутовий об'єктив, встановлений у камкодерах H-серії, дозволяє користувачам захопити потрібну сцену в кадр. Це робить його ідеальним пристроєм для зйомки великих груп людей одночасно, пейзажів або спортивних заходів.


У моделях лінійки H застосовується система оптичної стабілізації зображення, яка допомагає уникнути розмитості, особливо при використанні максимального збільшення. Широкий 2.7-дюймовий обертовий ЖК-дисплей із сенсорним керуванням має роздільну здатність 230 тис. кольорів і забезпечує легкий доступ до всіх налаштувань.

У моделях HMX-H205, HMX-H204, HMX-H203 і HMX-H200 також є функція зйомки фотографій з роздільною здатністю 4.7 Мпікс., режим Smart Auto, який автоматично вибирає підходящі налаштування, а також інноваційний режим Time Lapse, що дозволяє власникові вивести свою творчість на зовсім новий рівень. При використанні цього режиму можна встановити камкодери серії H на одиночну зйомку зображень через певні інтервали часу в 1, 3 або 5 секунд, а потім зберегти результат у вигляді відеоролика з роздільною здатністю 720p. Дана функція дозволяє записувати відеокадри через великі проміжки часу, завдяки чому в короткому сюжеті ви зможете показати тривалу подію, наприклад, захід або схід сонця.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.