вівторок, 27 квітня 2010 р.

Нова модель бінокля Marine 7x50 "Hydro" від PENTAX

Компанія PENTAX рада повідомити про запуск у виробництво нової моделі бінокля PENTAX Marine 7x50 "Hydro". Ця модель випущена на радість як професійним членам клубу мандрівників, так і вимогливим аматорам живої природи і виявляє собою, мабуть, найбільш гармонічне співвідношення ціни і якості. Новачок у сімействі біноклів PENTAX демонструє гарне знання традицій, але не забуває про власну індивідуальність. Він поєднує в собі всі досягнення оптичних технологій, і в той же час є першим відносно компактним при високій світлосилі біноклем з roof-призмою, у який вбудовано компас.


Спонукає до далеких мандрівок
З Marine "Hydro" ви зможете відчути себе першопрохідником, навіть якщо мова йде про поїздку на дачу. Адже це перший серед відносно компактних біноклів з roof-призмою, у який вбудований компас і далекомірна шкала. На сьогоднішній день на ринку існує чимало біноклів із вбудованим в окуляр компасом, але все це досить габаритні моделі з PORRO призмою. PENTAX з випуском Marine 7x50 відкриває новий недосяжний раніше для подібних оптичних інструментів рівень мобільності й маневреності.
Зручна шкала компаса й далекомірна шкала, виведені в поле зору бінокля, дозволяють не тільки з'ясувати напрямок щодо сторін світу до об'єкта, що вас цікавить, але й розрахувати відстань до нього й навіть оцінити його розміри.

За ним не заіржавіє
Вологозахищена конструкція бінокля Marine "Hydro" дозволяє йому не боятися сильного дощу й навіть занурення у воду на глибину до метра (клас JIS 6). Тільки не плутайте спостереження за водними просторами з підводним полюванням - бінокль можна мити під струменем води, безбоязно випадково упустити його на невелику глибину, але не варто відправлятися з ним у підводне плавання.
Залишитися зображенню кристально чистим, незважаючи на різко мінливі умови спостереження, допоможе азотне наповнення корпуса, яке сприяє швидкому вирівнюванню температури внутрішніх елементів бінокля й зовнішнього середовища і перешкоджає запотіванню висококласної оптики. Ну, а щоб надійніше держати Marine 7x50 у руках, і захистити від легких ударів і ушкоджень, міцний корпус має гумове покриття.
Будьте впевнені в надійності нового бінокля, адже строк гарантії на цей чудовий оптичний інструмент від PENTAX становить цілих 30 років.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.