пʼятниця, 16 квітня 2010 р.

Logitech анонсує Logitech Wireless Desktop MK710

Три роки роботи від батарейок – небачений результат для бездротового комплекту клавіатура + мишка

Неважливо, чим ви вирішили зайнятися: перевірити пошту, обновити статус на сайті Facebook або просто пробігтися по інтернет-магазинам, у кожному разі завжди хочеться проробити це з максимальною зручністю. Щоб забезпечити користувачеві комфортне спілкування з ноутбуком у будь-яких умовах, компанія Logitech представила сьогодні свою нову розробку Logitech Wireless Desktop MK710 - перший комплект клавіатура + мишка із тривалістю роботи від батарейок до трьох років для обох пристроїв; також варто відзначити малюсінький приймач Logitech Unifying receiver, зручні клавіші, виконані за технологією Logitech Incurve keys, і режим швидкого прокручування.

“Ми не замислюємося про необхідність заміни батарей, поки якийсь із пристроїв раптом не перестане працювати”, - сказав Рорі Дулі, старший віце-президент компанії Logitech і керівник підрозділу по випуску засобів керування. “Нам вдалося першими продовжити термін служби одного комплекту батарейок до трьох років при роботі відразу двох пристроїв. Купивши Logitech Wireless Desktop MK710, можна забути надовго про заміну батарейок ”.

Готовність до роботи й розвагам – завжди й скрізь
Комбінація трирічної служби батарейок і приймача Logitech Unifying гарантують готовність Wireless Desktop MK710 до роботи завжди й скрізь.

Трирічний строк роботи батарейок можливий завдяки тому, що дані передаються у швидкісному бездротовому режимі на частоті 2,4 Ггц, яка набагато ефективніше звичної для таких систем частоти 27 Мгц. Крім того, за рахунок скорочення часу, протягом якого клавіатура й миша залишаються активними в режимі очікування, Wireless Desktop MK710 заощаджує енергію й зменшує час затримки при поновленні друкування або роботи з мишкою. (Час роботи клавіатури Logitech від батарейок визначається з розрахунку двох мільйонів натискань у рік в офісному ритмі; час роботи від батарейок для мишок Logitech залежить від звичок користувача й особливостей використання комп'ютера).

Уперше представлений у серпні 2009 року малюсінький приймач Logitech Unifying настільки малий, що без проблем залишається в гнізді ноутбука й нітрохи не заважає при переміщенні. При цьому один приймач підтримує до шести Unifying-сумісних пристроїв Logitech – клавіатур і мишок. Він звільняє порти USB для інших потреб, і спрощує підключення периферійних пристроїв в незалежності від вашого поточного місця знаходження.

Зручність і комфорт – завжди під рукою
Плоска клавіатура обладнана клавішами Logitech Incurve keys і м'яким упором для рук. Злегка ввігнута конструкція клавіш Incurve ідеально повторює форму подушечок пальців і допомагає відшукати потрібні кнопки. Більше того, м'які, закруглені грані спрощують ковзання пальців по клавіатурі. М'який упор для рук дає можливість розслабити кисті в проміжках між набором тексту, а за допомогою ЖК-панелі зручно відслідковувати стан клавіш Caps Lock, Scroll Lock, Num Lock і заряд батареї.

Зручна лазерна мишка без проблем працює на різних поверхнях, забезпечуючи чудову точність керування. Режим швидкого прокручування дозволяє миттєво прогортати довгі документи. Ергономічна форма, розроблена спеціально для роботи правою рукою, дозволяє розташовувати кисть руки найбільш природнім образом. Завантаживши додаткове ПО, ви зможете швидко перемикати додатки або веб-сторінки, завдяки трьом запрограмованим кнопкам, які розташовані поруч із великим пальцем.

Технологія бездротового зв'язку Logitech Advanced 2.4 Ghz поєднує в собі надійність провідного зв'язку зі зручністю бездротових пристроїв. Швидка передача даних, практично повна відсутність затримки, плюс 128-бітне шифрування по стандарту AES гарантує користувачам захищеність будь-якої інформації, переданої із клавіатури на приймач у комп'ютері.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.