понеділок, 12 квітня 2010 р.

Пульт дистанційного керування Logitech Harmony 900


Пульт обладнаний новою бездротовою радіосистемою керування й повнобарвним сенсорним екраном, здатним замінити до 15 окремих пультів дистанційного керування.

Швейцарська компанія Logitech представила пульт дистанційного керування Logitech Harmony 900. Завдяки модернізованої радіотехнології, повнобарвному сенсорному екрану, інтуїтивному розташуванню кнопок і можливості підзарядки пульт Logitech Harmony 900 спрощує керування телеканалами, фільмами, іграми і музикою навіть тоді, коли пристрої для домашніх розваг сховані за дверми шафи.

«Як і всі пульти сімейства Harmony, пульт Harmony 900 спрощує керування домашньою розважальною системою, що особливо значиме зараз, коли люди все частіше й частіше бажають дивитися фільми на широкоекранних телевізорах, насолоджуватися об'ємним звуком і зображенням високої чіткості, зручно розташувавшись на дивані», — говорить Ашіш Арора, віце-президент і генеральний менеджер бізнес-підрозділу Harmony Logitech. «На жаль, домашні розважальні системи стають усе більш високотехнологічними й разом з тим більш складними, що приводить до збільшення числа кабелів і пультів керування. Наявність радіосистеми й можливості контролювати до 15 пристроїв дозволяє власникам Harmony 900 усунути безладдя, одночасно підвищивши рівень керування технікою».

Проста в установці радіосистема
Повністю модернізована радіосистема пульта Harmony 900 дозволяє контролювати (на відстані до 30 метрів) повну шафу техніки без яких-небудь дротів, що часто виникають при установці подібних пристроїв. Просто помістіть ІЧ-передавач, який входить у комплект і один або два мініпередатчики на полиці шафи біля пристроїв, над якими ви прагнете здійснювати керування. (На відміну від інших радіопультів, необхідність прикріплювати передавачі до кожного пристрою відсутня.) Після цього скористайтеся сенсорним екраном пульта Harmony 900 для вибору пристроїв, якими ви бажаєте керувати. Після завершення настроювання ви можете закрити двері шафи, у якій установлена техніка - стежити за напрямком пульта більше не буде потрібно!

Легкість і зручність
Схема розташування кнопок пульта Logitech Harmony 900 заснована на відзначеній премією конструкції пульта Logitech Harmony One - вона розділена на чотири зони (числа, звичайні кнопки керування DVD, джойстик із кнопками керування гучністю й каналами, а також кнопки екранного меню), що спрощує вибір потрібної кнопки. Harmony 900 має всього 44 кнопки, які найчастіше використовуються. Кожна із цих кнопок також має особливу форму, що спрощує їхній пошук на дотик і дозволяє використовувати пульт «наосліп».

Керування технікою в одне торкання
Як і у випадку з іншими пультами сімейства Logitech Harmony, нова модель дозволить вам включити улюблений фільм або передачу одним натисканням кнопки. Він спрощує організацію розваг, дозволяючи здійснювати потрібні дії однієї кнопкою. Ваші рідні, друзі або навіть нянька зможуть вибирати необхідні функції, просто нажавши на відповідний значок на екрані (наприклад, «Перегляд ТВ»), а Harmony 900 зробить усе інше. Пульт включить телевізор, кабельну приставку і всі інші необхідні пристрої.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.