пʼятниця, 9 квітня 2010 р.

Професійний монітор преміум-класу від JVC


JVC Professional оголосила про запуск нових професійних ЖК-моніторів серії G. Особливістю нових апаратів є наявність 3G і Dual-Link HD/SD-SDI (1080p/60 4:4:4) входів.

17-дюймовий DT-V17G1Z і 24-дюймовий DT-V24G1Z призначені для використання відео-, фото-студіями і в інших ситуаціях, що вимагають точної передачі кольору для критичної оцінки зображень.

«ЖК монітори JVC, що надають неперевершену продуктивність»,- сказав Крейг Янаги, менеджер по маркетингові й стратегії бренда. «Нова багатофункціональна серія G призначена для створення ще більш високого стандарту для критично важливих додатків, зберігаючи Вас у межах Вашого бюджету.»

Монітори серії G оснащені вбудованою функцією моніторингу рівня сигналу, вектороскопом з вибором розміру й положення, розширеним вимірником рівня аудиосигналу й підтримкою тимчасового кодування LTC / VITC. Нова, матова ЖК-панель забезпечує поліпшену якість зображення й підтримує точне відтворення кольору.

Обидві моделі оснащені традиційними поворотними ручками регулювання гучності й контролю зображення, а також вбудованими динаміками й надійною, регульованою стійкою. Монітори серії G мають вхід, сумісний з HDMI DVI-D для відтворення Blu-Ray, а також компонентні й композитні входи для сумісності з існуючим устаткуванням.

24-дюймовий DT-V24G1Z пропонує дозвіл 1920 × 1080 крапок, а 17-дюймовий DT-V17G1Z – 1366 × 768.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.