четвер, 15 січня 2009 р.

Samsung розширює лінійку популярних фотокамер із двома дисплеями

Компанія Samsung Electronics поповнила сімейство цифрових камер із двома дисплеями 2View новими моделями - PL150 і PL100. Новинки мають цілий ряд удосконалень, завдяки яким фотографові стане ще легше робити вдалі знімки самого себе, будь то автопортрети або фото в дружньому колі.

Оновлена функціональність переднього дисплея
За допомогою 1, 5-дюймового кольорового дисплея на передній панелі можна без проблем компонувати знімки, коли сам фотограф у кадрі, і щораз одержувати відмінний результат. Нововведенням камер PL150 і PL100 стала можливість використовувати фронтальний дисплей також і при відеозйомці. Причому PL150 дозволяє знімати відео високої чіткості з роздільною здатністю 720p і частотою 30 кадрів/с. За допомогою опційного HDmi-адаптера камеру можна підключити до HD-телевізора й насолоджуватися знятими відео й фото на великому екрані.
Крім того, у нових камерах доданий режим Couple Shot (знімок пари), а в дитячому режимі на додаток до забавної анімації з'явився музичний супровід для залучення уваги дитину. У порівнянні з першими камерами Samsung 2View у моделях PL150 і PL100 минулого також розширені можливості автоспуску, коли на передньому дисплеї відображаються прев'ю майбутнього знімка й відлік часу до моменту зйомки. Тепер та ж функціональність доступна й при відеозйомці.
Функція Smile Shot допоможе ловити посмішки: коли кнопка спуска натиснута до половини, на передньому дисплеї з'являється картинка у вигляді всміхненої особи, сигналізуючи про те, що настав час посміхатися в об'єктив. А новий режим Couple Shot дозволить настроїти камеру на зйомку двох людей, які схилили голови друг до друга.

12 мегапікселів, більші дисплеї й потужна оптика
Новинки обладнано 12, 2-мегапіксельної пзс-матрицею, яка забезпечує чудову чіткість і деталізацію знімків. 27-міліметровий ширококутовий об'єктив камери PL150 з 5-кратним зумом надає більше творчих можливостей при зйомці.
Щоб уникнути розмитості знімків через вібрацію й тремтіння рук фотографа, Samsung оснастив нові камери подвійним стабілізатором зображення. Комбінація оптичної й цифрової стабілізації ідеально підходить для зйомки при слабкім освітленні, коли використовувати спалах небажано.
Обидві новинки можуть похвастатися більшим дисплеєм з роздільною здатністю 230 тис. пікселів, розташованим на задній стороні корпуса. В PL150 основний екран має діагональ 3 дюйма, а в PL100 - 2,7 дюйма.

Стильний функціональний дизайн
Нові камери PL150 і PL100 виконані в дизайн-концепції Crystal Design - у пластик чорного кольору доданий компонент іншого відтінку, завдяки чому камера має неординарний зовнішній вигляд.
Відмітна риса новинок - вигнутий дизайн: частина корпуса камер відхилена назад на сім градусів. Справа в тому, що при зйомці автопортретів і групових знімків користувачам доводиться тримати камеру вище, чим звичайно, що незручно. Завдяки вигнутому корпусу об'єктив PL150 і PL100 буде спрямований на об'єкти зйомки, навіть якщо тримати камеру нижче.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.