субота, 3 січня 2009 р.

Samsung розширює свій модельний ряд проекторів LED-моделлю яскравістю 1000 ANSI люмен

Компанія Samsung Electronics представила на виставці Consumer Electronics Show перший цифровий LED-проектор яскравістю 1000 ANSI люмен. Модель Samsung SP-F10M не має змінної лампи й оснащений світлодіодним джерелом світла з терміном служби 30 тис. годин. Даний підхід суттєво знижує сукупну вартість володіння, скорочує працезатрати по обслуговуванню проектора й сприяє захисту навколишнього середовища. Крім того, світлодіодне джерело світла новинки зберігає яскравість протягом практично всього терміну служби проектора й забезпечує більш високу насиченість кольорів, ніж будь-який інший LED-проектор на ринку.

Переваги світлодіодного джерела освітлення
З погляду екології відмова від звичайної галогенної лампи, що містить ртуть, робить новий продукт набагато екологічніше для навколишнього середовища. Більш низька вартість утилізації, що відробила свій строк лампи також скорочує сукупну вартість володіння. 

Крім того, світлодіодна лампа служить довше, ніж звичайні лампи, що втрачають до 50 % яскравості протягом строку своєї служби. Більша глибина кольору й колірна гама, яку забезпечує технологія LED, дозволяють створювати більш універсальні проектори, які можна використовувати не тільки з білими екранами, але й чорними й зеленими шкільними дошками. Це робить LED-проектори кращими продуктами для галузі освіти й державного сектору.
Низький рівень шуму й малий час включення також є сильними сторонами моделі SP-F10M.

Унікальні інновації Samsung
Samsung продовжує створювати інноваційні продукти з найвищою продуктивністю, і проектори не є виключенням. Модель SP-F10M має вбудовану програму для перегляду файлів Pc-free File Viewer, яка дозволяє відтворювати презентації у форматах Microsoft Office і Adobe PDF безпосередньо з USB-носія. Крім того, універсальності пристрою додає підтримка схованих титрів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.