пʼятниця, 9 квітня 2010 р.

Пральні машини з антибактеріальним покриттям Ag-Nano


Лабораторія LG Electronics розробила нанотехнологію NANO Silver, яка зокрема застосовується в пральних машинах і зареєстрована для цієї продуктової групи як Ag-Nano. Ag-Nano покликано полегшити домашні турботи і зробити білизну не просто чистою, але й нешкідливою для всієї родини. Барабан пральної машини зсередини покривається дрібними частками високоочищеного срібла. У ході прання й ополіскування бактерії, що втримуються у воді, знищуються завдяки прямому контакту з іонами срібла. У результаті, Ви не просто одержуєте чистий одяг, але й антибактеріальний ефект. Більше того, срібні нано-частки знищують бактерії й цвіль усередині пральної машини, дезінфікуючи барабан і внутрішні деталі. Блискучі результати й безпека дії методики Silver Nano були засвідчені численними сертифікатами науково-дослідних інститутів Японії й зокрема FDA U.S.
Нові моделі мають уже знайомі переваги пральних машин LG. Моделі, що мають у маркуванні комбінацію букв DD мають прямий привід барабана, який забезпечує тишу й надійність. При нормальній системі обертання подається через шків і ремінь, що спонукає неприємний шум, вібрацію й втрати енергії в результаті тертя, а також приводить до стирання ременя й необхідності його заміни. Система із прямим приводом барабана від LG полягає в тому, що обертання передається прямо на барабан, що створює мінімум тремтіння й шуму, оптимальне енергоспоживання, сильний і надійний двигун. Ротор-постійний магніт, немає ніяких щіток і сполучних проводів, що створює повну тишу, не споживається електроенергія, немає необхідності міняти щітки.
Клас А максимально відповідає найвищим запитам щодо якості збереження тканини й виробу вцілому. Збільшений дисплей дає можливість із легкістю вибирати програму прання і стежити за самим циклом прання й фактично перегортати на дисплеї запропоновані опції по пранню білизни.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.