пʼятниця, 20 лютого 2009 р.

Kodak EASYSHARE M863: 8-мп камера з підтримкою формату HD

Компанія Kodak анонсувала на CES кілька нових цифрових фотокамер із серії EASYSHARE. Одна із цих моделей - 8-Мп M863. Вона обладнана асферичним об'єктивом Kodak із трикратним оптичним зумом. Камера дозволяє одержувати знімки у форматі HD (16:9), після чого їх можна переглядати на телевізорах і інших пристроях з підтримкою зображень високої роздільної можливості. З характеристик фотозйомки виробник відзначає технологію виявлення осіб, цифрову стабілізацію зображення, збереження фарб реального об'єкта за допомогою технології PERFECT TOUCH.

Крім цього, M863 є частиною системи KODAK EASYSHARE, тому поділитися отриманими фотографіями дуже легко. За допомогою кнопки Share, розміщеної на задній панелі пристрою, їм можна привласнити мітки, після чого знімки будуть готові до друку й відправленню по електронній пошті. Камера надійде у продаж у першій половині цього року. Вона буде пропонуватися в чорному, червоному й сріблистому колірних рішеннях.

Діапазон фокусування - у нормальному режимі від 60 см, у макрорежимі від 10 до 70 см (ширококутове положення) і від 35 до 70 см (телеположення), пейзаж від 10 м нескінченно

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.